Cum arată apartamentul de lux al Angelei Rusu. Artista l-a amenajat în stil clasic

.

Angela Rusu are un apartament de lux, pe două etaje, pe care a ales să-l decoreze în stil clasic pentru că nu este un mare fan al celui contemporan. Artista de muzică populară spune că a renunțat la casă și a optat pentru apartament din cauza plecărilor foarte dese, această variantă oferindu-i intimitatea de care are nevoie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Artista și-a deschis ușile apartamentului său situat la marginea Capitalei, care are o suprafață de aproximativ 160 de metri pătrați. Cântăreața de muzică populară a decis să se mute de la casă la apartament, deși mulți ar face exact invers, din dorința de liniște și de mai mult spațiu.

Angela Rusu a considerat că alegerea cea mai bună pentru ea, soțul ei și cele două fiice ale lor este un apartament spațios, pe care să îl amenajeze după bunul plac.


Eu un apartament pe două nivele, deci am o suprafață de aproximativ 160 de metri pătrați. Am avut și casă, dar am vândut-o între timp și am ales varianta cu apartamentul pentru că suntem foarte mult timp plecați și am zis că ne trebuie ceva mai intim.

Nu prea îmi place mie stilul ăsta contemporan, de asta vedeți aici un stil mai clasic‘, a spus Angela Rusu, la Antena Stars.

Citește și: Însărcinată în luna a opta, Angela Rusu a devenit bunică! A postat prima imagine cu nepoata ei


Citește și: Angela Rusu face botez cu 300 de invitați! De ce l-a ales naș pe Silviu Prigoană

Citește și: Dieta cu care Angela Rusu a slăbit 26 de kilograme: „A devenit un stil de viață!’/ La 46 de ani, cântăreața de muzică populară arată ca la 20

Angela Rusu s-a confruntat cu depresia postnatală

Angela Rusu a dezvăluit că viața cu al treilea copil este foarte dificilă, mai ales că a trecut și prin depresie postnatală. Potrivit spuselor sale, să aduci pe lume un bebeluș la 47 de ani este mult mai greu decât la 27, vârsta la care Angela a devenit mamă pentru prima oară.


Lipsa energiei și multitudinea de informații prezente peste tot în jurul său îi îngreunează misiunea, iar medicii i-au făcut mari probleme.

„Este foarte frumos, numai că e foarte greu. Mi s-a schimbat viața radical și toată atenția e doar spre Măriuca. Pot să spun că este foarte diferită viața cu un copil la 47 de ani, față de viața cu un copil la 27 de ani. Eu, când am născut-o pe Rebeca, aveam 27 de ani, eram tânără, nu aveam atâtea informații, dar mă descurcam.


 Acum este altceva, pentru că fizic nu mai ai atâta energie, în plus medicii nu fac decât să te panicheze cu atâtea păreri. M-a apucat un pic panica cu informații de la o mie de medici.

Le cer opinii la cum să procedez cu colicii, toți recomandă altceva, unul îmi zice că nu e bună apa de mare pentru nas, ci serul fiziologic, altul îmi spune să nu trezesc fata din somn ca să o hrănesc, altul îmi zice să o scol la trei ore. Am simțit că o iau razna până am găsit pe cineva bun., a declarat Angela Rusu, în iunie, la o lună după naștere.