Armin Nicoară și nașa Georgiana Lobonț continuă scandalul: "Totul a pornit de la piese. Eu nu joc în liga oamenilor bogați. Toată lumea știe că..."/ Ce mesaj a primit saxofonistul de la nașul lui, Rareș

 Calin Maria Bianca
.

Armin Nicoară și nașa Georgiana Lobonț continuă scandalul. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu mai multe săptămâni a izbucnit un scandal monstruos între Armin Nicoară și nașa lui, Georgiana Lobonț. Totul a început după ce el a acuzat-o că are să-i dea mai mulți bani pe niște piese, iar de aici artista a răbufnit și s-a ajuns la un adevărat conflict între fini și nași!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

O perioadă de timp nu s-a mai aflat nimic despre conflictul dintre Armin Nicoară și nașa lui și a Claudiei Puican. Mulți au crezut că au revenit, din nou, la sentimente mai bune, mai ales că nu este prima dată când se ceară. Ei bine, se pare că lucrurile nu stau deloc așa, ba chiar saxofonistul tocmai a făcut o serie de declarații neașteptate!

armin-nicoara-georgiana-lobontarmin-nicoara-georgiana-lobont

Citește și: Georgiana Lobonț a rupt orice legătură cu finul Armin Nicoară, după ce a acuzat-o că îi datorează bani: „M-a blocat peste tot. Am încercat să-i explic situația, dar…'

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican încearcă de trei ani să conceapă un copil: „Este problema la Armin. Nu suntem pregătiți pentru…'. Ce le-au spus medicii din străinătate

Citește și: De ce a murit Puica Igiroșanu, cântăreața devenită Maica Anastasia. Ileana Popovici și Octavian Ursulescu, mărturisiri emoționante: „A dus boala pe picioare, nu se plângea niciodată'

Citește și: Marina Almășan o acuză pe directoarea postului TVR 2 că vrea să o distrugă: „Situația în cauză m-a afectat profund. O femeie care, practic, îmi fusese cândva colegă, luptă acum să mă denigreze”

Armin Nicoară și nașa Georgiana Lobonț continuă scandalul

Nu! Armin Nicoară și Georgiana Lobonț nu au încheiat scandalul, care a degenerat după ce el a spus public în emisiunea lui Cătălin Măruță că-i datorează bani după ce au făcut piese împreună. Ea a negat aceste lucruri, ba chiar a continuat cu reacții acide și dure la adresa lui, iar după l-a blocat pe rețelele de socializare. Și acum, saxofonistul a explicat că este în continuare la block pe rețelele de socializare, însă susține că nu a greșit cu nimic din tot ceea ce a spus.

„Nu pot să mai spun nimic de Georgiana Lobonț, sunt blocat peste tot, nu am ce să mai văd. Eu mi-am spus durerea și oful când a fost momentul și mi-a zis „noi suntem în altă ligă' și am spus că bine. Acum toată lumea știe ce s-a întâmplat, eu vreau să o închei frumos, pentru că nu vreau să mă cert cu ea. Claudia tot zice să o încheiem, eu i-am zis că vreau să o închei și doar mi-am spus oful, am primit un mesaj de la Rareș, care mi-a zis „noi suntem în altă ligă' și am zis perfect, are 100% dreptate și că nu mai vreau să-i deranjez. Eu sunt blocat peste tot de Georgiana.', a declarat Armin Nicoară, în cadrul unei emisiuni realizate pe WowNews.

Ce mesaj i-a transmis soțul Georgianei Lobonț finului său, după ce artista l-a blocat pe rețelele de socializare

Deși a spus mai multe lucruri publice care au deranjat-o pe nașa lui, Armin Nicoară nu consideră că a spus ceva de rău, ba chiar își dorea ca ea să fie nașa copilului săi atunci când o să vină momentul respectiv. Totuși, scandalul nu s-a oprit aici, fiindcă inclusiv soțul artistei a intervenit printr-o replică neașteptată către Armin Nicoară.

Când am avut multe de spus nu a fost bine, a înțeles toată lumea ce a vrut și cum a vrut și tot nu pot să zic că acum oamenii îmi dau dreptate. În momentul de față sunt foarte bine, nu mă mai interesează. Ea trebuia să fie și nașa copilului, pentru că așa e tradiția, doar că dacă m-a blocat, cui să-i scriu? Înseamnă că are ceva cu mine. La noi scandalul a pornit de la piese. Nu sunt genul să răspund cum mi s-a zis mie. Eu nu joc în liga oamenilor bogați, sunt un om normal.', a mai spus acesta.

Armin Nicoară nu ține banii la comun cu soția lui, Claudia Puican

Printre altele, că tot a venit vorba de bani și de scandalul cu nașa lui care a pornit de la piese și acest subiect financiar, Armin Nicoară a dezvăluit inclusiv că el și soția lui nu au banii la comun. Fără a ezita, a explicat că nu știe niciodată ce se poate întâmpla, așa că mai bine să aibă banii lui. Totodată, a precizat și că el și soția lui au viziuni diferite și își doresc lucruri total opuse.

„Claudia câștigă aproape ca și mine. De ce să punem banii la comun, când mâine se poate întâmpla orice? Așa, dacă eu mi-a luat ceva, ea a avut plăcerea să-și facă altceva. Ea a vrut să-și facă un salon, eu nu am fost de acord, dar ea a avut bani și a făcut. Eu am vrut apartament în Dubai, ea nu.', mai declară saxofonistul pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton