Armin Nicoară, filmat în timp ce-și bagă capul sub rochia unei femei, la o nuntă. Ce a găsit Claudia Puican în telefonul lui

 Ifrim Georgiana
.

Zilele trecute, Armin Nicoară a fost invitat să cânte la o nuntă, iar un gest făcut de acesta i-a consternat pe mulți. În timpul reprezentației, saxofonistul și-a băgat capul sub rochia unei invitate, iar întregul moment a fost filmat și publicat în mediul online. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În mai multe rânduri, Armin Nicoară a fost criticat de internauți că nu se comportă ca un bărbat însurat, mai ales prin prisma gesturilor de afecțiune față de nașa lui, Georgiana Lobonț. Având în vedere atitudinea controversată a acestuia, soția lui, Claudia Puican, a fost întrebată, nu de puține ori, dacă nu este deranjată de gesturile îndrăznețe ale saxofonistului la adresa altor femei. Artista a explicat că nu pune la îndoială fidelitatea lui Armin Nicoară, cu care s-a căsătorit în urmă cu aproape un an.

arm10arm10

Recent, Armin Nicoară a stârnit un val de controverse în mediul online, după apariția unui videolclip în care el face un gest neașteptat la adresa unei nuntașe. În timpul reprezentației, saxonofistul și-a băgat capul sub rochia acesteia, moment care a fost aspru criticat de internauți.

Citește și: Stana Stepănescu și Armin Nicoară dau startul sezonului de petreceri cu noua lor piesă: Viața mea!

Citește și: Ce l-a marcat pe Armin Nicoară în relația cu tatăl lui, Petrică Nicoară: „Și acum, dacă aud vocea lui, mă iau fiorii'

Citește și: Shakira, toată un zâmbet alături de Tom Cruise, la un eveniment. Cum au fost surprinși: se speculează deja că ar forma un cuplu

Citește și: Minodora și soțul ei au fost la un pas de divorț: „L-am amenințat, i-am zis că băiatul va rămâne la mine”/ Care a fost motivul

Armin Nicoară, filmat în timp ce-și băga capul sub rochia unei femei

Invitat să cânte la o nuntă, Armin Nicoară a făcut un gest neașteptat la adresa unei femei care dansa de zor. În timp ce întreținea atmosfera, saxofonistul și-a băgat capul sub rochia invitatei, apoi s-a așezat în genunchi în fața ei.

Stânjenită de gestul acestuia, tânăra a făcut câțiva pași în spate, timp în care Armin Nicoară și-a continuat prestația muzicală. Întreaga scenă a fost publicată pe contul de Instagram al saxofonistului.

Nu este prima oară când artistul reușește să stârnească controverse. În mai multe rânduri, Armin Nicoară și-a manifestat admirația față de nașa lui, Georgiana Lobonț, despre care a spus: „Eu nu zic în glumă sau anapoda, eu am spus tot ce am simțit, și dacă eu aș sărută-o pe nașa, și pe nasu îl las să o sărute pe fina lui. Eu tot timpul îi spun nașei că nu s-a dat cu gloss-ul ăla care îmi place mie. Tot timnpul îmi zice să las vrăjeală. Îi spun că e mai apetisantă, mai sexy. Asta e plăcerea mea să o văd cu gloss-ul ăla pe buze, să fie mai senzuală'.

Ce spune Georgiana Lobonț despre fidelitatea soțului ei

Georgiana Lobonț spune că are încredere totală în soțul ei și nu îi pune la îndoială fidelitatea, în ciuda gesturilor de afecțiune față de alte femei. Artista a recunoscut că a găsit câteva poze „deocheate' în telefonul acestuia, dar nu s-a arătat deloc deranjată de acest lucru, ba chiar i-a stârnit amuzamentul.

„Odată, am luat să îmi caut niște poze de la cununie(…) și zic ‘Aaa, telefonul lui Armin’, cu el am făcut multe poze» și iau telefonul, mă uit la poze și, la un moment dat, văd niște poze din alea mai deocheate și mă duc la el ‘Ce-i cu asta?’, am început să râd. Dacă ar fi fost altă nevastă, Vai de capul meu! ‘Ce-i aici la tine, în telefon, ce-i cu pozele astea?’', a precizat Georgiana Lobonț.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton