Arsenie Todiraș, ex O-Zone, și-a botezat fiul, iar logodnica lui, Agnes Matoko, a făcut furori într-o rochie mulată. La petrecere a fost prezent și Radu Sîrbu, fostul lui coleg

.

Vineri, 9 august, Arsenie Todiraș, cunoscut și ca Arsenium, și-a botezat fiul. Invitații au fost așteptați la un local cu ștaif din Snagov, unde l-au sărbătorit pe primul copil al artistului și al partenerei sale, fostul model Agnes Matoko. Ivan Kai, minunea lor, a venit pe lume la finalul lunii iunie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI


Cu două luni în urmă, logodnica lui Arsenie Todiraș a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Artistul, ex O-Zone, a făcut senzație pe scena muzicală alături de Radu Sîrbu și Dan Bălan. După destrămarea trupei, acesta și-a început cariera solo și se bucură de un real succes.

Citește și: Arsenie Todiraș, ex O-Zone, a devenit tată, la 41 de ani: „Cel mai frumos cadou de la iubirea mea!'. Prima imagine cu fiul lui


Citește și: Arsenie Todiraș, ex O-Zone, va deveni tată pentru prima oară. Cum au dat vestea artistul și iubita lui, Agnes Matoko

Citește și: Fanii Insula Iubirii au luat foc atunci când au văzut ce bijuterie poartă Iustina, după despărțirea de Cornel: „Numele care a devenit legendă? A câștigat vreo medalie olimpică?'

Citește și: De ce a defăimat-o public Alex Bodi pe Ema Uta după ce s-au despărțit: „M-a luat flama și am făcut niște afirmații pe care nu trebuia să le fac niciodată'. Afaceristul a plătit pentru informații despre fosta iubită


Arsenie Todiraș, ex O-Zone, și-a botezat fiul

Botezul fiului lui Arsenie Todiraș a avut loc la un local exclusivist din Snagov. Cei doi părinți și-au dorit o atmosferă intimă, astfel că le-au fost alături rudele, prietenii apropiați și colegii artistului. Micuțul Ivan Kai, născut la finalul lunii iunie, a avut parte de o petrecere cu ștaif.

Agnes Matoko, logodnica artistului și fost model de profesie, a îmbrăcat o rochie neagră, lungă și care i-a pus în evidență trupul tras prin inel. Solistul i-a fost alături în permanență și l-a plimbat pe fiul său cu căruciorul. Câteva imagini AICI.


La eveniment a fost prezent și Radu Sîrbu, colegul lui Arsenie din trupa O-Zone. Artistul nu a venit singur, ci însoțit de soția sa și copiii lor. Ca mărturie de botez, invitații au primit caricaturi realizate de Valentin Chibrit.

Agnes și Arsenie au avut o scurtă relație în 2010

Arsenie si Agnes au avut o relație în anul 2010, dar s-au despărțit foarte repede, cu toate că tânăra povestise celor apropiați că își dorește o relație serioasă cu celebrul artist. La acea vreme, Arsenie declara că se înțelege bine cu Agnes, dar nu era pregătit pentru o relație serioasă.


 „Sunt prea tânăr să mă însor! Pe Agnes o plac din mai multe puncte de vedere. Este o prietenă adevărată, are un suflet bun. Mi-e dragă!’, declara Arsenie în trecut.

Relația lor s-a reînnodat după 10 ani


Destinul i-a adus din nou împreună la începutul anului 2023. Artistul a decis atunci să renunțe la burlăcie, astfel că a cerut-o în căsătorie pe mama fiului său. Cât timp au fost despărțiți, Agnes a avut o relație de notorietate cu Lucian Becali, însă totul s-a încheiat cu un scandal după ce ea a postat mai multe imagini în social media cu ei doi.

Și Arsenie Todiraș a fost la un pas să se căsătorească cu Mianna, o tânără Rusoaică, și chiar își anunțase căsătoria, în 2021. Se pare că viața a avut alte planuri pentru el.


Agnes Matoko, care provine dintr-o familie birasială, cu tată congolez și mamă româncă, este unul dintre cele mai renumite modele din țară. Tânăra din Bacău mai are 4 frați, dar este singura care și-a ocnstruit o carieră în modelling.

Sursa foto: Instagram