Radhu, singurul român care a intrat în topul Latin Billboard, a divorțat în secret. Artistul se iubea cu un fotomodel din America Latină / Ce a transmis impresarul său

 Ifrim Georgiana
.

Radhu, artistul român care a intrat în clasamentul Billboard alături de Shakira și Maluma, a divorțat în secret. Cântărețul nu a dorit să facă declarații pe marginea subiectului, însă impresarul său a transmis că suferă și are nevoie de o pauză pentru a-și putea reveni.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Radhu, artistul român născut în Ploiești, a dat lovitura în America Latină și se bucură de un real succes. Cântărețul de 36 de ani și-a început cariera internațională în Mexic, unde a colaborat cu producătorii Thaliei, dar a și cântat cu celebra Laura Zapata, ce l-a introdus în trustul „Televisa'. După ce a semnat un contract cu „Magenta discos' în Argentina, Radhu a intrat în clasamentul latin Billboard, alături de Shakira și Maluma.

rad12rad12

Citește și: Ce crede Radhu, artistul român care a intrat în clasamentul Billboard alături de Shakira și Maluma, despre Pepe: „Mulți mă compară cu el, însă…' / EXCLUSIV

Citește și: Radhu, artistul român care a intrat în clasamentul Billboard alături de Shakira și Maluma, petrece de 8 ani sărbătorile peste hotare: „Sincer, îmi este dor de casă…”/ EXCLUSIV

Citește și: Care este cel mai important sfat primit de Violeta Bănică de la părinții ei: 'Au încercat să îmi bage asta în cap de când eram mică…' Vrea să plece la facultate peste hotare / EXCLUSIV

Citește și: Angelina Jolie susține că Brad Pitt ar fi agresat-o înainte de incidentul din 2016, în fața copiilor: „Atunci l-a părăsit imediat. A marcat prima dată când…”/ Actorii se judecă de peste 8 ani

Radhu a divorțat a divorțat în secret

La începutul anului, Radhu își surprindea fanii cu o veste neașteptată, aceea că se căsătorește în Argentina. Discret din fire, artistul nu a dezvăluit prea multe detalii despre eveniment sau despre cea care i-a pus inima pe jar, pe numele ei Estefania. Cei doi s-au cunoscut în emisiunea „Pasion de Sabado', de la postul de televiziune „America TV', unde Radhu s-a lansat pe plan internațional.

„Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre viața mea personală, pentru că vreau ca oamenii să se regăsească în mesajele cântecelor mele și să ia un exemplu pozitiv de acolo. Nu mi-am expus iubitele decât dacă ele și-au dorit, iar multe nu au fost din lumea artistică. Nici nu mi-am dorit o iubită artistă, însă ea este dansatoarea mea și viitoarea mea soție, și ne vom căsători în Argentina', spunea artistul, cu ceva timp în urmă, pentru click.ro.

Din nefericire, povestea lor de dragoste s-a încheiat printr-un divorț. Radhu nu a dorit să comenteze pe marginea subiectului, însă impresarul său din Mexic a transmis că acesta suferă și are nevoie de timp pentru a se vindeca.

Cine este Estefania, fosta soție a lui Radhu

Estefania, fosta soție a lui Radhu, este dansatoare și fotomodel, foarte apreciată în America Latină. Tânăra a apărut în două videoclipuri lansate de artist, astfel că relația lor s-a consolidat în timpul acestor colaborări.

„Ne-am apropiat pe parcursul colaborării noastre. Nu mi-am imaginat că voi găsi aici dragostea vieții mele, dar viața e plină de surprize frumoase', a mai spus cântărețul pentru sursa citată mai sus.

Radhu a dat lovitura în America Latină

Radhu este singurul artist român care a semnat cu Sony Music. S-a născut în Ploiești, dar face carieră în America Latină. „Când aveam 12 ani, am început să înregistrez melodii pop, iar la 18 ani am întâlnit un șofer columbian care mi-a spus că ar trebui să când cumbia. Am întrebat: „Cumbia? Ce e asta?', a declarat Radhu în presa spaniolă.

Albumul „Radhu – Puro Amor’ este lucrat cu producatorii lui Luis Fonsi, dar și ai Gloriei Estefan, precum și colaborări cu formația numarul 1 de cumbia la nivel mondial, Rafaga.

„După promovarea în Latin Billboard, producatorii de la Sony au văzut videoclipul piesei „Dolor de luna', le-a plăcut, și mi-au cerut piese de acest gen. Piese de stare, care să descrie sentimentele umane într-un fel misterios, mistic! Așa că viitorul album, va fi direct lansat cu Sony Music, piesele fiind lucrate în Argentina, Mexico și Miami!’, a mai spus Radhu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton