Asia Express 1 septembrie - Tot ce s-a întâmplat în prima ediție. Cine a avut nevoie de intervenția medicilor

 Miniosu Alexandra
.

Asia Express, sezonul 7, a debutat duminică, 1 septembrie 2024, la Antena 1. Competiția a început în forță, iar cei 18 concurenți deja au dat piept cu provocări inedite și dificile. Încă din primul episod, după ce s-a dat „start cronometru', cele 9 echipe de vedete au trecut la treabă și au văzut că probele nu sunt deloc ușoare. Unii chiar au avut nevoie de medici. Iată despre cine e vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Asia Express 1 septembrie – Tot ce s-a întâmplat în prima ediție. Asia Express a revenit la Antena 1, cu un nou sezon, cel cu numărul 7. La fel ca în edițiile anterioare, și de această dată participă 9 echipe de vedete în concurs. Irina Fodor și Marius Damian sunt gazdele emisiunii și cei care îi îndrumă pe concurenți în privința probelor pe care le au de îndeplinit.

oana paraschiv asia express 1oana paraschiv asia express 1

Încă din primele ore de competiție, unii concurenți s-au lovit de unele provocări neașteptate la Asia Express. Oana Paraschiv, partenera de echipă a lui Mihai Găinușă, a acuzat grețuri, după ce au luat ghiozdanele, și s-a simțit epuizată, efortul fizic punând-o la pământ pentru minute bune.

Citește și: Cine l-a îndemnat pe Nicolai Tand să participe la Asia Express 2024: „Am auzit o mulțime de povești, va fi ca un reset pentru mintea mea'. Cum a fost aventura de pe Drumul Zeilor pentru bucătar și finul lui, Sorin Brotnei

Citește și: Irina Fodor, detalii spumoase din culisele Asia Express 2024. Cum gestionează conflictele dintre concurenți: „Eu am tot ‘biroul’ în mașină. Și la cazări apar surprize, chiar dacă noi nu batem din ușă în ușă…” Ce nu se vede la TV / EXCLUSIV

Citește și: Laura Cosoi și-a botezat cea de-a patra fiică, în Maramureș: „Tot ce mi-am dorit'. Petrecerea a avut loc în aer liber, iar invitații s-au bucurat de mâncare la ceaun și obiceiuri locale / Dana Rogoz, buna prietenă a actriței, nu a fost prezentă

Citește și: Luca Reghecampf, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, s-a însurat cu Asiana Peng! Imagini emoționante de la cununia civilă/ Ce mesaj a transmis Anamaria Prodan: „Copil minunat…'

Asia Express 1 septembrie – Tot ce s-a întâmplat în prima ediție

Oana Paraschiv și Mihai Găinușă au recuperat distanța față de perechile din față, după ce au avut parte de ajutorul elefantului. Odată ajunși la casa femeii-girafă, de la care au luat ghiozdanele, concurenta a răbufnit când a constatat că rucsacul era deja greu fără să aibă ceva în el și a fost la un pas să cedeze.

„Mi-e rău, nu pot. Mi-au amorțit mâinile până la cot', a spus Oana Paraschiv, stând întinsă pe jos. Mihai Găinușă a fost cel care a umplut rucsacurile cu lucrurile lor, pentru a o ajuta.

Deși, după câteva minute, Oana Paraschiv a reușit să se ridice, starea ei s-a înrăutățit. Aceasta a vomitat pe marginea drumului, când făcea autostopul, și a cerut ajutorul medicilor. Concurenta și-a revenit după ce o localnică a văzut-o și i-a adus niște ierburi pe care le-a mirosit.

Cine a avut nevoie de intervenția medicilor în primul episod Asia Express 2024

Nu doar Oana Paraschiv a avut probleme în prima ediție Asia Express. Betty, fiica lui Florin Salam, a căzut și a suferit o entorsă la picior, în timp ce se îndrepta spre locul de cazare cu soțul ei, Cătălin Vișănescu.

În urma accidentării, tânăra artistă a acuzat dureri și a fost nevoia de intervenția medicilor, urmând să fie monitorizată pe timpul competiției.

„Pe drum era foarte mult nisip. Am căzut și m-am văzut jos acolo, zic ‘de ce eu?!’. În prima zi, euuu?!', a spus Betty Salam la Asia Express.

Ce echipe participă în noul sezon Asia Express

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Carmen Negoiță, antreprenoare și creator de conținut, alături de sora ei Andreea, Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, Mihai Găinușă împreună cu colega sa de radio Oana Paraschiv, Victor Slav și partenera lui Selina, Adi Nartea și prietenul său actorul Cosmin Vîjeu, precum și Andrei Ursu și iubitul său Vlad Condurache sunt echipele care vor explora Drumul Zeilor de la Asia Express.

Telespectatorii vor putea urmări cum se descurcă aceștia începând cu data de 1 septembrie 2024, de la ora 20:00, la Antena 1. Programul de difuzare va fi duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30, cu maratonul de premiere din prima săptămână aducând cinci episoade consecutive: duminică de la 20:00 și de luni până joi de la 20:30.

Sursă foto: Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton