Asia Express 11 septembrie - Betty Salam și Cătălin Vișănescu au fost eliminați: „Nu sunt făcută pentru acest concurs. A fost o chestie de psihic, m-a afectat”

.

Asia Express 11 septembrie – Betty Salam și Cătălin Vișănescu au fost eliminați. În ediția difuzată aseară la Antena 1, trei echipe de la Asia Express s-au întrecut în cursa pentru ultima șansă. Betty Salam și Cătălin Vișănescu au ajuns ultimii la Irina Fodor, iar cum totemul era roșu, aceștia au fost nevoiți să părăsească show-ul. Iată care a fost reacția celor doi soți!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI


Asia Express 11 septembrie – Betty Salam și Cătălin Vișănescu au fost eliminați. În ediția de aseară a avut loc prima eliminare din sezonul 7 Asia Express. Cei care au părăsit competiția au fost Betty Salam și Cătălin Vișănescu, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă. Aceștia au mai fost o dată la un pas de eliminare, dar atunci au scăpat ca prin urechile acului, căci totemul era verde. De această dată, însă, nu au mai avut noroc…

Citește și: Cât a slăbit Carmen Negoiță la Asia Express: „Dar de când m-am întors acasă, am mâncat destul de mult…’


Citește și: De ce Mihai Găinușă a ales-o pe Oana Paraschiv pentru participarea la Asia Express, și nu pe soția lui, Ioana: „Ea se bucură că scapă de mine o perioadă…’

Citește și: Ce a povestit actrița Irina Antonie, din serialul Scara B, de la Pro TV, despre fiica ei de trei ani: ‘O iubesc de mor și vreau să stau cu ea, dar eram atât de prinsă de personaj…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ispita Radu Stoicescu trebuia să se logodească înainte de Insula Iubirii, dar a anulat evenimentul: „Nu a mai ținut…'. Ce spune despre o relație cu Daiana Prodan


Asia Express 11 septembrie – Betty Salam și Cătălin Vișănescu au fost eliminați

„Bătălia’ în cursa pentru ultima șansă de ieri s-a dat între Betty Salam și Cătălin Vișănescu, Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, Ioana State și Mane Voicu. Fiica lui Florin Salam și soțul ei au ajuns ultimii la Irina Fodor și au părăsit competiția, după ce prezentatoarea TV le-a dezvăluind că totemul e roșu, culoare ce reprezintă eliminarea.


„Zeul de astăzi este roșu’, a anunțat Irina Fodor la Asia Express.

Betty Salam a recunoscut că în acest moment nu simte că e făcută pentru acest tip de show, mai ales că a suferit încă din prima zi o accidentare la picior.

„În momentul de față nu sunt făcută pentru acest concurs. Nu mai am de unde să-mi iau această putere de a merge mai departe și nu mai am condiția fizică încât să fac lucruri peste limita mea. Dacă nu aveam ghinionul cu piciorul din prima zi, dacă s-ar fi întâmplat peste 4 zile, poate ar fi fost altfel. A fost o chestie de psihic. M-a afectat. Nu mai pot sta fără Matthias. Gândul meu este acasă’, a spus Betty Salam.


Betty Salam și Cătălin Vișănescu, primele declarații după eliminare

Soțul ei, Cătălin Vișănescu, s-a arătat recunoscător de experiența din Asia Express și susține că le-a prins bine.

„Ne-am întrecut limitele, niște teme, niște frici. Ne bucurăm din suflet că am cunoscut așa oameni frumoși. Chiar de toți îmi e drag. Pentru mine Asia Express e o oportunitate unică’, a spus Cătălin Vișănescu.

De altfel, deși au fost eliminați, amândoi au plecat cu zâmbetul pe buze.


Ce frici au avut Betty Salam și Cătălin Vișănescu la Asia Express

Înainte să pornească în aventura Asia Express, Betty Salam și Cătălin Vișănescu dezvăluiau care sunt punctele lor slabe în concurs.

„Noi mergem cu inima cât un purice. Din punct de vedere fizic, suntem praf’, a recunoscut Cătălin. „Trebuie să ai condiție fizică aici, iar eu nu m-am mai dus de mult la sală’, a completat Betty.


„Nici cu engleza nu prea sunt prietenă, dar nici cu matematica și asta e cea mai mare frică a mea, vă jur. Dar nu-mi pare rău că suntem în această competiție. Gândul meu constant este la cei care nu au nici măcar un euro la modul real, așa cum trăim noi pe Drumul Zeilor – cu numai un dolar pe zi. Doar că noi am acceptat de bunăvoie aceste condiții’, a mai zis Betty Salam.

„Am avut peripeții cât n-am trăit toată viața!’, a mai dezvăluit Cătălin, iar Betty a povestit și una dintre peripețiile cu care s-a confruntat: „Eu am reușit să cad, mi-am rupt piciorul. A fost un șoc pentru mine, nu mi-a venit să cred că mi s-a întâmplat așa ceva… Toată experiența asta vine ca o lecție. Atunci când vom reveni acasă cred că vom aprecia și un pahar cu apă pe care îl vom bea în tihnă. Sunt sigură că ne vom bucura și de perna pe care o avem’.

Sursă foto: Antena 1, Instagram