Asia Express 16 septembrie - Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu s-au certat: „Victimă supremă!”. Sora vedetei a cedat nervos și a început să plângă

 Miniosu Alexandra
.

Asia Express 16 septembrie – Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu s-au certat. O nouă zi, noi tensiuni la Asia Express. Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu au avut un conflict de zile mari chiar în mijlocul străzii, în cursa pentru imunitatea mare, după ce nu au reușit să oprească nicio mașină. Andreea a izbucnit în plâns, cedând nervos, iar Carmen a numit-o „victima supremă'.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Asia Express 16 septembrie – Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu s-au certat. Asia Express nu e numit degeaba cel mai dur reality show al momentului, iar concurenții simt asta pe pielea lor. Cu cât înaintează în competiție, probele devin tot mai grele, presiunea tot mai mare, iar tensiunile sunt aproape inevitabile. Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu au avut un conflict în ediția difuzată aseară la Antena 1. Cele două surori au ajuns la capătul răbdării, căci nu reușeau să găsească transport.

andreea si carmen asia express 1andreea si carmen asia express 1

În ediția de ieri Asia Express, concurenții s-au întrecut în lupta pentru imunitatea mare. Cursa nu a fost una ușoară, ci cu multe obstacole, reprezentate de probele dificile. Nici autostopul nu a fost floare la ureche, mai ales pentru surorile Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu, care s-au simțit ghinioniste. Acestea au ajuns să se certe, după ce nu au reușit să oprească nicio mașină.

Citește și: Sorin Brotnei de la Asia Express face fasting ca să se mențină în formă: „Sunt situații în care nu am timp să fac mișcare și atunci încerc să reglez acest lucru din mâncare”/ Artistul a fost vegan un an și jumătate

Citește și: Conflict între Anca Țurcașiu și Selina, iubita lui Victor Slav, la Asia Express: „Femeia aia se uită la mine ca la o…'

Citește și: Livian Pop de la Puterea Dragostei a aflat că Nelson Mondialul și Liana nu sunt părinții lui biologici, înainte de nuntă: „Nu vor să îmi spună cine sunt cei adevărați'

Citește și: Ozana Barabancea a fost înșelată de fostul soț cu cea mai bună prietenă a ei: „Pe el l-am iertat, pe ea nu cred. Putea să se ducă în orice altă parte”

Asia Express 16 septembrie – Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu s-au certat

Prima care a cedat nervos a fost Andreea Perețeanu. Sora lui Carmen Negoiță a fost extrem de supărată din cauza că nu reușea să găsească mașină.

„Ceva se întâmplă, nu știu… Nu mai pot de nervi', a spus Andreea Perețeanu, în timp ce încerca să oprească o mașină.

„Am văzut cum plecau echipele una câte una', a povestit sora lui Carmen Negoiță.

„Toată lumea a plecat. De unde au luat mașinii?! Nu ne mai duce capul să facem autostop sau ce? M-au apucat o disperare și niște nervi…', a continuat Andreea de la Asia Express.

Sora vedetei a cedat nervos și a început să plângă

Deși Carmen Negoiță a încercat să o liniștească, Andreea Perețeanu era gata să se arunce în fața mașinilor numai să oprească una.

„E trecere de pietoni, măcar pentru asta să oprească', spune tânăra. „Stai pe trecerea de pietoni, treci aici!', i-a zis ea.

Ulterior, după ce o localnică le-a luat cu mașina, Andreea Perețeanu a mărturisit că a avut o stare „foarte nașpa' și i-a reproșat surorii ei că nu ar fi înțeles-o.

„Aveam o stare foarte nașpa. N-aveam nevoie nici de țipetele tale, doar de înțelegerea ta!', i-a spus Andreea Perețeanu surorii ei.

Carmen Negoiță a numit-o în acel moment pe sora ei „victimă supremă' și i-a explicat că trebuie să învețe cum să și piardă într-un concurs.

„Victimă supremă. În această competiție trebuie să înveți să pierzi!', i-a răspuns Carmen Negoiță.

Ce echipe participă la Asia Express 2024

Noul sezon al reality show-ului Asia Express a revenit pe Antena 1 începând cu 1 septembrie, de la ora 20:00, prezentând un traseu impresionant ce îmbină istoria și civilizația într-un itinerar care pare de necrezut. Concurenții vor parcurge Drumul Zeilor, trecând prin locuri spectaculoase, de la statui budiste strălucitoare până la simboluri islamice impunătoare, într-o aventură ce îi va purta prin Thailanda, Malaezia și Indonezia.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Carmen Negoiță, antreprenoare și creator de conținut, alături de sora ei Andreea, comedianții Ioana State și Mane Voicu, Mihai Găinușă împreună cu colega sa de radio Oana Paraschiv, Victor Slav și partenera lui Selina, Adi Nartea și prietenul său actorul Cosmin Vîjeu, precum și Andrei Ursu și iubitul său Vlad Condurache sunt echipele care vor explora Drumul Zeilor de la Asia Express.

Până acum, doar Betty Salam și Cătălin Vișănescu au fost eliminați.

Sursă foto: Antena 1, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton