Asia Express 17 septembrie - Anca Țurcașiu și Andreea Samson au ajuns primele la Irina Fodor, în cursa pentru imunitatea mică. Ce veste neașteptată au primit: „De ce…”

 Miniosu Alexandra
.

Asia Express 17 septembrie – Anca Țurcașiu și Andreea Samson au ajuns primele la Irina Fodor, în cursa pentru imunitatea mică. Ziua a treia a etapei a treia din Thailanda a fost plină de provocări pentru concurenții Asia Express. Aceștia s-au luptat pentru imunitatea mică. Iată ce veste neașteptată le-a dat prezentatoarei emisiunii participanților!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Asia Express 17 septembrie – Anca Țurcașiu și Andreea Samson au ajuns primele la Irina Fodor, în cursa pentru imunitatea mică. În această etapă, concurenții de pe Drumul Zeilor au ajuns în Bangkok. În ediția de ieri, difuzată la Antena 1, Irina Fodor i-a așteptat pe concurenții care se întreceau în cursa pentru imunitatea mică pe o clădire de o înălțime impresionantă.

irina fodor 3irina fodor 3

Citește și: Anca Țurcașiu, moment stânjenitor la Asia Express, în timpul unei probe: „Am sărit și am făcut pipi pe mine”. Reacțiile fanilor

Citește și: Sorin Brotnei de la Asia Express face fasting ca să se mențină în formă: „Sunt situații în care nu am timp să fac mișcare și atunci încerc să reglez acest lucru din mâncare”/ Artistul a fost vegan un an și jumătate

Citește și: Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată. Cât a durat mariajul cu Erika Braedt și de ce s-au despărțit: „Am învățat lecția și am terminat”

Citește și: Cum arăta Adelina Chivu în urmă cu 16 ani, când prezenta știrile din sport la Antena 1. Avea un decolteu amețitor și promova naturalețea în coafură și machiaj

Asia Express 17 septembrie – Anca Țurcașiu și Andreea Samson au ajuns primele la Irina Fodor, în cursa pentru imunitatea mică

Primele care au ajuns la Irina Fodor au fost Anca Țurcașiu și Andreea Samson. Acestea s-au minunat de frumoasa priveliște pe care o aveau de pe clădirea uriașă.

„Nici că se putea ceva mai spectaculos pentru ziua de astăzi!', a spus Anca Țurcașiu la Asia Express, la vederea panoramei.

„De ce v-ați grăbit atât de tare la mine?', i-a întrebat apoi Irina Fodor pe rând, pe concurenți, pe care i-a pus, apoi, să îi spună numele complet al capitalei Bangkok.

Numele complet al capitalei Bangkok le-a dat mari bătăi de cap concurenților, fiind unul foarte lung și complicat.

„Nu credeam că o să-l învățăm! O să mă întrebe și pe patul de moarte ce vrei să spui și o să zic că vreau spun numele vechi al Bangkok-ului', a recunoscut Andreea Samson.

Ce veste neașteptată au primit concurenții de la Asia Express

Irina Fodor nu le-a mai ținut pe jar și le-a dezvăluit Ancăi Țurcașiu și Andreei Samson că ele au ajuns primele la ea și astfel beneficiază de cazare. Totuși, le-a explicat că abia mâine va avea confirmarea oficială a echipei imune.

„Din păcate, voi știți că echipele care nu ajung pe primul loc trebuie să își găsească cazare, dar nu este cazul vostru, fetelor, pentru că ați ajuns primele la mine!', le-a transmis prezentatoarea.

Vestea că au ajuns primele le-au bucurat nespus pe Anca Țurcașiu și Andreea Samson. Cea din urmă chiar a izbucnit în lacrimi de fericire.

„Nu-mi să cred! Toată lumea s-a rugat pentru noi, inclusiv gazda noastră azi-dimineață, ne-a urat succes și parcă toată lumea… Jos pălăria pentru noi! Suntem atât de fericite, Irina! Am tras atât de mult și am muncit atât de mult toate edițiile trecute și tot pe locul doi, tot pe locul doi și am zis că trebuie să vină și rândul nostru!', au spus cele două concurente.

Ce echipe participă la Asia Express 2024

Noul sezon al reality show-ului Asia Express a revenit pe Antena 1 începând cu 1 septembrie, de la ora 20:00, prezentând un traseu impresionant ce îmbină istoria și civilizația într-un itinerar care pare de necrezut. Concurenții vor parcurge Drumul Zeilor, trecând prin locuri spectaculoase, de la statui budiste strălucitoare până la simboluri islamice impunătoare, într-o aventură ce îi va purta prin Thailanda, Malaezia și Indonezia.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Carmen Negoiță, antreprenoare și creator de conținut, alături de sora ei Andreea, comedianții Ioana State și Mane Voicu, Mihai Găinușă împreună cu colega sa de radio Oana Paraschiv, Victor Slav și partenera lui Selina, Adi Nartea și prietenul său actorul Cosmin Vîjeu, precum și Andrei Ursu și iubitul său Vlad Condurache sunt echipele care vor explora Drumul Zeilor de la Asia Express.

Până acum, doar Betty Salam și Cătălin Vișănescu au fost eliminați.

Sursă foto: Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton