Asia Express 2 octombrie - Victor Slav și Selina au fost eliminați, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă: „Mă faceți să fiu așa un plângăcios. Nu m-am așteptat la așa reacție”

.

Asia Express 2 octombrie – Victor Slav și Selina au fost eliminați, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă. Aventura a luat sfârșit pentru Victor Slav și Selina la Asia Express 2024. Cei doi au părăsit competiția, după ce, în ediția difuzată aseară la Antena 1, au ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor, iar totemul din cufăr a fost roșu. Iată ce declarații au făcut!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI


Asia Express 2 octombrie – Victor Slav și Selina au fost eliminați, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă. Trei echipe s-au întrecut ieri în cursa pentru ultima șansă, la Asia Express. E vorba despre Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, Victor Slav și Selina, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă. Aceasta a fost, de fapt, și ordinea în care au plecat în cursă.

La prima probă, concurenții au ajuns în cea mai mare piață din regiune, unde au trebuit să găsească o comoară ascunsă într-unul dintre depozite. Pentru asta însă, ei au fost nevoiți să descopere un cifru, compus din mai multe cifre, căutând detalii aflate în respectiva piață.


Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Victor Slav și Selina după Asia Express: „Cuplurile sunt mai expuse și pot ajunge să se certe. Am descoperit că…'

Citește și: Conflict între Anca Țurcașiu și Selina, iubita lui Victor Slav, la Asia Express: „Femeia aia se uită la mine ca la o…’

Citește și: Ce a povestit Marcel de la Insula Iubirii despre relația cu logodnica lui, Armina, și ce părere are despre Radu Vâlcan: ‘Era totul strict. Nu era pe caterincă…’/ EXCLUSIV


Citește și: Raluca Munte de la Puterea Dragostei este însărcinată, la 4 luni după nuntă: „Dumnezeu ne-a binecuvântat cu o nouă viață’. Soțul ei, Daniel Stanci, mai are doi copii

Asia Express 2 octombrie – Victor Slav și Selina au fost eliminați, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă

Mai apoi, concurenții Asia Express din cursa pentru ultima șansă au ajuns în Valea Cositorului, într-un parc uriaș, de aventură. Drept misiune, aceștia au trebuit să învețe să extragă cositor, în onoarea minerilor. În plus, fiecare concurent a trebuit să facă un traseu dificil, atât la înălțime, cât și pe apă, lucru ce le-a dat bătăi de cap unora dintre ei.


Următoarea misiune i-a adus pe concurenții Asia Express față în față cu înțelepciunea lui Confucius. Cele trei echipe din cursa pentru ultima șansă au trebuit să extragă un plic unde se ascundeau cinci zicale incomplete care aparțin filosofului. Pentru a le completa, concurenții au trebuit să meargă cu hidrobicileta pe lac și să culeagă mai multe geamanduri cu cuvintele lipsă.

Victor Slav și Selina au întâmpinat probleme la această probă, căci nu reșeau să completeze corect zicalele. Concurenta a spus, la un moment dat, că preferă să primească o penalizare, deoarece se simțea deja rău.


„Îmi bătea inima extraordinar de repede. Am învățat să știu să mă opresc când știu că nu mai pot. Era exclus să mă întorc pe lac și am cerut penalizare. Am conștientizat că nu am cum să mai continui din punct de vedere fizic’, a explicat Selina, scrie a1.ro.

Victor Slav și Selina, probleme în cursa pentru ultima șansă la Asia Express

Concurenții au ajuns apoi la într-un cartier cu picturi murale, unde au învățat să taie pomelo în stilul tradițional din Malaezia. Ulterior, au avut misiunea de a vinde mai multe bucăți, iar convingerea localnicilor de a cumpăra nu a fost tocmai o treabă ușoară.


La final, concurenții din cursa pentru ultima șansă au trebuit să repare un radio pentru a afla punctul de întâlnire cu Irina Fodor. Odată ce au aflat adresa, echipele și-au făcut rând pe rând apariția la careu, pe o ploaie torențială. Adi și Cosmin au ajuns primii, urmați de Oana și Mihai, iar pe ultimul loc s-au clasat Victor Slav și Selina. Totemul sub formă de zeu a fost roșu, astfel că Victor Slav și Selina au fost eliminați.

Vestea i-a șocat pe toți concurenții, nu doar pe Victor Slav și Selina. Toți au început să plângă când au auzit verdictul dat de Irina Fodor.


„M-am uitat la Carmen. Ea cred că a început să plângă înaintea mea și când am văzut-o pe ea…’, a spus Selina plângând.

„Frate, nu-mi vine să cred că pleacă, jur. Nu am simțit asta pentru toți cei care au plecat, dar ei au fost cei mai apropiați de noi’, au spus surorile Carmen și Andreea.


Victor Slav, după ce a aflat că a fost eliminat de la Asia Express: „Mă faceți să fiu așa un plângăcios’

N-aș fi vrut să plece Victoraș, noi avem istorie. De 20 de ani suntem prieteni. Am fost la nunți, botezuri’, a dezvăluit Sorin Brotnei.

„Eu m-am emoționat când l-am văzut pe Victor plângând’, a adăugat și Anca Țurcașiu.

La un moment dat, și Victor Slav a izbucnit în lacrimi, fără să-și mai poată ascunde emoțiile.

„Chiar nu m-am așteptat la așa reacție. Mă faceți să fiu așa un plângăcios. Plângeți toți. Nu se vede în spatele camere. Mai sunt câțiva’, a zis el.

Sursă foto: Antena 1