Asia Express 2 septembrie - Oana Paraschiv a fost la un pas de leșin. Ce a pățit colega lui Mihai Găinușă: „A fost groaznic, simțeam că nu mai pot să respir!”

 Miniosu Alexandra
.

Asia Express 2 septembrie – Oana Paraschiv a fost la un pas de leșin. Ieri seară, la Antena 1 a fost difuzat o nouă ediție Asia Express din noul sezon, cel cu numărul 7. Competiția a continuat în ritm alert pentru cei 18 concurenți, iar peripețiile nu au lipsit din peisaj. Oana Paraschiv a întâmpinat o nouă provocare și aproape că a leșinat. Iată ce a pățit coechipiera lui Mihai Găinușă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Asia Express 2 septembrie – Oana Paraschiv a fost la un pas de leșin. Asia Express 2024 a început pe data de 1 septembrie. În episodul difuzat aseară, concurenții au trebuit să caute steagul Asia Express la Wat Huay Pla Kang: Goddess of Mercy, Chiang Rai, în interiorul statuii zeiței. Această probă i-a adus probleme Oanei Paraschiv, confruntându-se cu multe momente de panică.

oana paraschiv frica lift 1oana paraschiv frica lift 1

Citește și: Cum s-au descurcat Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, pe Drumul Zeilor de la Asia Express. Au avut parte de certuri și momente tensionate: „Mă enervează și eu țip ca să mă lase-n pace!'

Citește și: Adrian Nartea a povestit cum a decis să facă echipă cu nepotul Monicăi Davidescu, Cosmin Vîjeu, la Asia Express: „Participarea nu a fost plănuită, dar a stat pe masa mea de oportunități aproape 8 luni” / EXCLUSIV

Citește și: Cornel de la Insula Iubirii are 4 copii cu fosta soție și unul cu Iustina, dar își dorește 7: „Păi, pentru ce trăiesc pe pământul ăsta?”

Citește și: Oana Radu a rămas cu sechele de acum 5 ani, când fostul ei iubit a fost incendiat și a murit din cauza arsurilor: „Atunci au pornit cele mai rele atacuri de panică și efectiv simțeam că mor la fiecare 5 secunde”

Asia Express 2 septembrie – Oana Paraschiv a fost la un pas de leșin

Oana Paraschiv a mărturisit că are fobie de lifturi, iar când l-a văzut s-a panicat și mai rău.

„Și de aici blank, pentru că nu mai vedeam nimic! Am urcat scările, am reușit, ne-am descălțat la templu și bombă: lift', a zis Oana Paraschiv la testimoniale.

Concurenta de la Asia Express a simțit că rămâne fără aer atunci când a constatat că e nevoie de lift ca să urce în statuie și a spus clar că nu poate să facă asta.

„Nu pot, nu pot! După ce că nu am aer…Nu pot!', a adăugat Oana Paraschiv.

„Oana nu urcă niciun etaj cu liftul. Aici erau 26 de etaje', a explicat Mihai Găinușă.

„Chiar putea să se întâmple să leșin. De obicei așa mi se întâmplă, mă ia teama, mă iau toate alea, mă ia cu leșin, îmi amorțesc toate', a mai trasmis ea.

Ce a pățit colega lui Mihai Găinușă

În cele din urmă, Oana Paraschiv și-a învins teama pentru o clipă și a intrat în lift. Aceasta s-a așezat imediat pe podea și a încercat să-și stăpânească emoțiile, însă nu prea a reușit, frica fiind mult prea mare.

„A fost groaznic, simțeam că nu mai pot să respir. Mi s-a părut o săptămână', a povestit Oana Paraschiv la Asia Express.

Din fericire, Oana Paraschiv l-a avut alături pe Mihai Găinușă, colegul ei de la Asia Express, care a încurajat-o și a încercat să o ajute să treacă peste aceste clipe de panică.

Ce echipe participă în noul sezon Asia Express

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Carmen Negoiță, antreprenoare și creator de conținut, alături de sora ei Andreea, Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, Mihai Găinușă împreună cu colega sa de radio Oana Paraschiv, Victor Slav și partenera lui Selina, Adi Nartea și prietenul său actorul Cosmin Vîjeu, precum și Andrei Ursu și iubitul său Vlad Condurache sunt echipele care vor explora Drumul Zeilor de la Asia Express.

Telespectatorii vor putea urmări cum se descurcă aceștia începând cu data de 1 septembrie 2024, de la ora 20:00, la Antena 1. Programul de difuzare va fi duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30, cu maratonul de premiere din prima săptămână aducând cinci episoade consecutive: duminică de la 20:00 și de luni până joi de la 20:30.

Sursă foto: Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton