Asia Express 22 septembrie - Oana Paraschiv, colega lui Mihai Găinușă, a fost la un pas să fie bătută de o localnică: „Ne-a arătat semne obscene. Urla și…”

.

Asia Express 22 septembrie – Oana Paraschiv, colega lui Mihai Găinușă, a fost la un pas să fie bătută de o localnică. Episodul difuzat duminică la Antena 1 le-a adus noi probe si situații neașteptate concurenților rămași în competiție. Oana Paraschiv și Mihai Găinușă au trecut prin niște momente stânjenitoare din cauza unei femei, care i-a urmărit pe străzile dn Bangkok. Iată ce s-a întâmplat!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!


Asia Express 22 septembrie – Oana Paraschiv, colega lui Mihai Găinușă, a fost la un pas să fie bătută de o localnică. Echipa Oana Paraschiv și Mihai Găinușă au trecut prin momente tensionate în ediția de aseară. La un moment dat, concurenta chiar s-a simțit în pericol de a fi bătută, după ce o localnică furioasă a pornit după ei și i-a urmărit pe străzile din Bangkok.

Episodul cu pricina s-a petrecut atunci când Oana Paraschiv și Mihai Găinușă încercau să găsească o mașină pentru a continua cursa. O localnică, vizibil nervoasă, i-a acuzat pe aceștia că i-ar fi furat fructele dragonului și a început să se țină după urmele lor cu un scooter, arătându-le fructele și filmându-i în permanență.


Citește și: Sorin Brotnei de la Asia Express face fasting ca să se mențină în formă: „Sunt situații în care nu am timp să fac mișcare și atunci încerc să reglez acest lucru din mâncare'/ Artistul a fost vegan un an și jumătate

Citește și: Betty Salam a fost victima rasismului, după participarea la Asia Express: „Sunt dezamăgită! Dacă nu aș fi fost de etnie romă, aș fi primit sau nu hate?’

Citește și: De ce a vorbit Larisa Uță despre căsnicia cu Alin Oprea abia la 3 ani după divorț. Nora ei o susține: „Am aflat plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată. Milionul ăla de euro…’


Citește și: Povestea de dragoste dintre Mihaela Rădulescu și Dani Oțil: au fost împreună șase ani și s-au despărțit după mutarea ei în Monaco / Detalii neștiute: „Am început relația înainte ca Mihaela să divorțeze’

Asia Express 22 septembrie – Oana Paraschiv, colega lui Mihai Găinușă, a fost la un pas să fie bătută de o localnică


Oana Paraschiv a mărturisit apoi, la testimoniale, că a simțit la un moment dat că femeia respectivă voia să o bată.

„O doamnă foarte zgomotoasă urla și flutura coji de fructul dragonului. Ne-a arătat semne obscene. Ne-am dat seama că era supărată. S-o fi gândit că i-am furat fructele dragonului. Am făcut treaba. Aia vrea să mă bată. Am mers să oprim mașini. Nu oprea nimeni’, a mărturisit Oana Paraschiv.

De altfel, în timp ce Oana Paraschiv și Mihai Găinușă încercau să facă rost de transport, femeia încerca să-i încurce, vorbindu-le urât șoferilor despre cei doi concurenți. De multe ori, din acest motiv, șoferii deveneau confuzi, fapt ce le-a îngreunat munca concurenților.


„Când eram în focul autostopului, ea ne filma de pe scooter și ne urmărea. Țipa. Ne încurca, șoferii erau nedumeriți. Nu puteam să ne deplasăm mai departe în emisiune că era după noi’, a adăugat concurenta de la Asia Express.

Într-un final, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă au reușit să scape de femeia respectivă și și-au continuat cursa. Momentele de stres și incertitudine i-au șocat însă pe moment.


Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, situație hilară cu un turist infidel

Oana Paraschiv și Mihai Găinușă au mai trecut printr-o situație neașteptată în acest episod. Concurenții de la Asia Express au avut misiunea de a convinge niște oameni să facă poze, printre care și un turist, care să fie însoțit. Zis și făcut! Oana și Mihai au pornit către plajă, acolo unde au găsit un turist, însă bărbatul nu era însoțit de familie, ci de altcineva, și a refuzat să fie filmat, de teamă ca imaginile să nu ajungă și la familia lui…


„Partea bună e că erau câțiva cai acolo.. Chiar stăteau la plajă și erau la umbră și ne-am dat seama că erau fericite. (…) Noi am găsit un turist și era însoțit, dar nu de familie, ci de altcineva și nu putea fi filmat pentru că îl vedea familia. Ce ți-e și cu Thailanda asta… Ce se întâmplă în Thailanda, rămâne în Thailanda. Nu se dă până și la Asia Express’, a spus Oana Paraschiv.

Sursă foto: Captură video, Instagram