Asia Express 24 septembrie - Ce experiență incredibilă a trăit Selina în mașină. Semnul divin primit de iubita lui Victor Slav: „Îmi tremură corpul. N-ai cum așa ceva”

 Miniosu Alexandra
.

Asia Express 24 septembrie – Ce experiență incredibilă a trăit Selina în mașină. În ediția de ieri, difuzată la Antena 1, concurenții Asia Express au avut o cursă grea, pentru imunitate. Pe lângă probele dificile, aceștia au fost nevoiți să facă autostopul în ploaie și au reușit cu greu să oprească o mașină. Selina, iubita lui Victor Slav, a avut parte de o întâmplare neașteptată după ce au oprit un autoturism, ce a făcut să tremure, la propriu, de emoție. Iată despre ce e vorba!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Asia Express 24 septembrie – Ce experiență incredibilă a trăit Selina în mașină. În cursa pentru imunitate, Victor Slav și Selina au fost primii care au prins mașină la autostop din piață, imediat după ce au terminat proba de gătit. Deși credeau că acum pot sta liniștiți, șoferul i-a dat jos din mașină la scurt timp, pe autostradă, și i-a lăsat în ploaie.

selina experienta asia express 1selina experienta asia express 1

După ce au rămas în ploaie, a început greul pentru Victor Slav și Selina. Aceștia au ajuns să se frustreze, din cauză că nu puteau opri o altă mașină la autostop. Ba mai mult, la un moment dat, echipa Mane Voicu și Ioana State i-au depășit pe cei doi, care încercau să oprească o altă mașină de 20 minute.

Citește și: Conflict între Anca Țurcașiu și Selina, iubita lui Victor Slav, la Asia Express: „Femeia aia se uită la mine ca la o…'

Citește și: Drama pe care o ascunde Selina, iubita lui Victor Slav. De ce a plâns la Asia Express

Citește și: Câți bani câștigă Bănel Nicoliță în 2024, după ce a pierdut averea de 1.5 milioane de euro și a fost părăsit de soție: „Mă aşteaptă la poze cu căruţele, cu bicicletele. Asta e bucuria mea!”

Citește și: Cum arată astăzi Cristina Mîndru, bona Irinei Columbeanu: „Am suferit mult când a trebuit să plec…”. Când a revăzut-o ultima dată pe fiica lui Irinel Columbeanu

Asia Express 24 septembrie – Ce experiență incredibilă a trăit Selina în mașină

Într-un final, Selina și Victor Slav au reușit să oprească o mașină și au plecat de pe autostradă. Pentru ajutorul primit, concurenta a simțit să-i ofere drept cadou femeii din mașină ceasul ei. Atunci, localnica i-a dezvăluit că în acea zi era ziua de naștere a fiului ei.

Dialogul dintre cele două a continuat, iar Selina i-a mărturisit că fusese ziua ei de naștere cu 2 zile în urmă. În acel moment, femeia i-a povestit că și ea e născută în aceeași zi cu concurenta, fapt ce a făcut-o să tremure de emoție.

Intru înt-o transă atât de intensă tot ce se întâmplă aici', a zis Selina.

Eu am îmbătrânit doi ani', a spus Victor.

Îmi tremură corpul. N-ai cum așa ceva', spunea Selina.

Selina și Victor Slav au ajuns primii la Irina Fodor, în cursa pentru imunitate

În tot acest timp, Ioana State și Mane Voicu sperau să ajungă și ei mai repede, înainte Selinei și a lui Victor.

Am crezut că înnebunesc. Simțeam că îmi bubuie capul de nervi', a zis Ioana State, vizibil nervoasă, atunci când șoferul lor i-a dat jos din mașină.

La finalul cursei, Selina și Victor au ajuns primii la Irina Fodor. Bucuria a fost mare pentru cei doi și s-au luat imediat în brațe. Aceștia au mai avut un motiv de fericire, pentru că au avut cazarea asigurată și au putut să se bucure de un vin spumant, ca recompensă.

Sursă foto: Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton