Asia Express 29 septembrie - Jean de la Craiova, „handicap” pentru Nicolai Tand și Sorin Brotnei: „Ne-a cam picat fața”. Cine a câștigat Jokerul

.

Asia Express 29 septembrie – Jean de la Craiova, „handicap' pentru Nicolai Tand și Sorin Brotnei. O nouă ediție, noi provocări pentru concurenții Asia Express. Nicolai Tand și Sorin Brotnei au plecat în cursă însoțiți de un „handicap'. Echipa lor s-a mărit cu un membru. E vorba despre Jean de la Craiova, care a fost invitatul ediției. Iată cine a câștigat Jokerul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI


Asia Express 29 septembrie – Jean de la Craiova, „handicap’ pentru Nicolai Tand și Sorin Brotnei. Concurenții Asia Express au ajuns în Malaezia, loc în care îi așteaptă noi provocări inedite. După ce au fost la un pas de eliminare în ediția anterioară, Nicolai Tand și Sorin Brotnei au plecat acum în cursă cu un „handicap’. Și nu, nu a fost vorba despre un simplu geamantan, ci despre un nou membru în echipă: Jean de la Craiova.

Citește și: Decizia luată de Anca Țurcașiu după ce și-a asumat relația cu noul iubit, la 4 ani de la divorț: „Am hotărât să petrecem restul vieților noastre…'


Citește și: Ce face și cu ce se ocupă Cristian Georgescu, la 4 ani de la divorțul de Anca Țurcașiu. Împarte o nouă pasiune alături de logodnica lui: „Am zis să le fac acum la tinerețe'

Citește și: Ciclonul a adus vânt puternic și ploi torențiale în România. 6000 de persoane evacuate din calea apelor, zeci de locuințe inundate, 100 de școli închise în județul Galați, tramvaie blocate în Capitală

Citește și: Fiica Ralucăi Moianu s-a căsătorit la 19 ani. Mara Ilinca Ancuța este însărcinată cu băiețel: „Ea e totul pentru mine’/ Primele imagini de la nuntă


Asia Express 29 septembrie – Jean de la Craiova, „handicap’ pentru Nicolai Tand și Sorin Brotnei

Jean de la Craiova și-a făcut apariția într-un mare fel la Asia Express. Acesta a venit pe un scuter, cu un geamantan roșu și o boxă din care se auzea muzică.

„Ne-a cam picat fața’, a spus Sorin Brotnei.

„Zici că bea formol, ce bine se ține Jean’, a zis Ioana State.

„Nu vreau să-i încurc deloc, dar totodată vreau să am amintiri de aici, să fac niște poze’, a mărturisit Jean de la Craiova.


Așadar, Jean de la Craiova a avut rolul de a-i încurca oarecum pe Nicolai Tand și Sorin Brotnei pe timpul cursei.

„Jean este musafirul nostru și al vostru. El trebuie protejat aici. Uneori Jean va trebui să facă poze pentru că el vrea să rămână cu amintiri din această vacanță’, a anunțat Irina Fodor.

Cine a câștigat Jokerul. Echipele care s-au calificat la jocul pentru amuletă

Ulterior, concurenții Asia Express s-au întrecut pentru jocul de amuletă.

„Primul Joker din Malaezia ne aduce în George Town. Doar trei echipe se pot califica, primele ajunse la mine cu o floare de hibiscus’, a spus Irina Fodor.


Și a continuat: „Vom juca un joc de Domino, dar în loc de numere piesele reprezintă steaguri ale națiunilor care au trecut pe aici și au lăsat diverse influențe. Cine termină primul (…) va câștiga o amuletă de 1.000 de euro oferită de Kaufland, un Joker, primul din Malaezia’.

Echipele calificate la jocul pentru amuletă au fost: Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu, Anca Țurcașiu și Andreea Samson.


Anca Țurcașiu și Andreea Samson au câștigat amuleta, după o serie de incidente. Cele două au făcut, la un moment dat, accident, izbindu-se de o bordură. Mai apoi, s-au și răsturnat, dar, în final, au reșit să termine primele jocul de Domino.

„Era să ne izbim de o mie de ori…’, a spus Anca Țurcașiu. Cele două au terminat primele jocul de Domino.

„Ați câștigat o amuletă de 1.000 de euro și un Joker. Fetelor, ați câștigat primul Joker din Malaezia!’, le-a dezvăluit Irina Fodor.

Sursă foto: Antena 1, Instagram