Asia Express 30 septembrie - Ioana State și Mane Voicu au câștigat prima imunitate din Malaezia: „Nu mi-a venit să cred!”. Ce echipe s-au calificat la amuletă

 Miniosu Alexandra
.

Asia Express 30 septembrie – Ioana State și Mane Voicu au câștigat prima imunitate din Malaezia. Aseară, la Antena 1 a fost difuzată cea de-a 19-a ediție Asia Express, sezonul 7. Concurenții s-au întrecut pentru a obține imunitatea din a cincea etapă. Au avut de trecut prin probe grele, de la plantația de nucșoară, până la un autostop aproape imposibil. Iată ce echipe s-au calificat la amuletă! Ioana State și Mane Voicu au obținut prima imunitate din Malaezia!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Asia Express 30 septembrie – Ioana State și Mane Voicu au câștigat prima imunitate din Malaezia. După o primă noapte petrecută în Malaezia, în casele localnicilor, concurenții au început cursa pentru prima imunitate din cea de-a cincea etapă. Prima misiune a fost extrem de dificilă, echipele fiind nevoite să culeagă câte 30 de fructe coapte de pe plantația de nucșoară.

ioana si mane imunitate asia 1ioana si mane imunitate asia 1

Citește și: De ce surprize au avut parte Ioana State și Mane Voicu la Asia Express: „E nebunie! Se întâmplă atât de multe lucruri, e mult diferit față de cum ne așteptam să fie'

Citește și: Ioana State a atacat-o și ea pe Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea: „Nu după divorț ai început altă relație, ci cu mult înainte”. Reacția acidă a Liviei, cele două sunt în scandal

Citește și: De la ce a pornit, de fapt, scandalul dintre Alin Simoiu și Cornel Luchian de la Insula Iubirii. Romeo Vasiloni a intervenit între ei: „Am mesaj de la el când îmi spune să…'

Citește și: A murit Dikembe Mutombo! Cauza morții fostului baschetbalist din NBA, la 58 de ani: „În afara terenului, şi-a dat inima şi sufletul pentru a-i ajuta pe alţii”

Asia Express 30 septembrie – Ioana State și Mane Voicu au câștigat prima imunitate din Malaezia

Această probă le-a pus probleme tuturor echipelor, deoarece concurenții au avut de urcat un deal aprubt. Au depus atât de mult efort, încât, la un moment dat, au fost la un pas să clacheze.

„Drumul ăsta nu se mai termina. Simțeam că îmi vine să vomit de la efort. M-am oprit un pic să-mi reglez respirația', a spus Oana Paraschiv.

„Dacă aveam ghiozdanul în spate acum, cădeam. Mă rostogoleam peste tine. Mi-au luat gambele foc', a spus și Ioana State.

„Mă ia cu amețeală', a adăugat și Andreea Perețeanu, în timp ce ea și sora sa urcau dealul uriaș.

Ioana State și Mane Voicu, reacție după ce au câștigat prima imunitate din Malaezia

După ce au cules fructele, concurenții au trebuit să și decojească un număr de fructe și să se felieze, după o tehnică specială, cunoscută în Malaezia. Aceștia au pornit apoi spre următoarea misiune cu 100 de grame de nucșoară rasă la ei.

Situația nu a fost prea roz nici la autostop, iar toate echipele au avut probleme. Concurenții au trebuit să plece din insula Penang spre partea continentală a Malaeziei, traversând un pod uriaș, peste apă, cu lungimea de 24 de kilometri.

Ulterior, concurenții au ajuns în piață, unde au avut misiunea de a face leacuri din plante medicinale. Au plecat de acolo după au ghicit toate condimentele, iar mai apoi s-au îndreptat către Irina Fodor, pentru imunitatea mare, cu un litru de ceai în mai multe căni. Ioana State și Mane Vociu au sosit primii și cu cantitatea corectă de ceai, astfel că au obținut prima imunitate din Malaezia.

„Ce? N-are cum! Nu mi-a venit să cred', a spus Mane Voicu, vizibil surprins.

„Părea atât de departe de noi această reușită. E o reușită imensă pentru noi. Mi se pare că a venit la momentul potrivit', a reacționat Ioana State.

Ce echipe s-au calificat la amuletă

După cursa pentru imunitate, va începe cursa pentru amuletă. La joc s-au calificat doar trei echipe, după cum arată regulile. Acesta va avea loc desfășura într-o fabrică de cărbune.

Echipele care s-au calificat la jocul pentru amuletă sunt: Anca și Andreea, Carmen și Andreea, Adrian și Cosmin. Concurenții au ajuns aproape în același timp la Irina Fodor.

Sursă foto: Antena 1, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton