Asia Express 4 septembrie - Betty Salam a fost descalificată la o probă, după ce s-a accidentat la picior. Irina Fodor: „Doctorul a interzis total participarea ta. Acest risc...”

 Miniosu Alexandra
.

Asia Express 4 septembrie – Betty Salam a fost descalificată la o probă, după ce s-a accidentat la picior Ieri seară, la Antena 1 a fost difuzată o nouă ediție din sezonul 7 Asia Express. Concurenții au avut de îndeplinit noi probe, care mai de care mai dificile, pentru o miză importantă: imunitatea mică. Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, nu au putut participa, deoarece fiica lui Florin Salam a fost descalificată la probă, după ce s-a accidentat la picior, căci doctorul nu i-a dat voie să participe.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Asia Express 4 septembrie – Betty Salam a fost descalificată la o probă, după ce s-a accidentat la picior. Betty Salam a trecut prin clipe dificile încă din prima ediție Asia Express, sezonul 7. Tânăra a căzut și s-a accidentat la picior, suferind o entorsă. În urma acestui incident, fata lui Florin Salam a tot acuzat dureri, astfel că doctorul i-a interzis complet să participe la cursa pentru imunitatea mică desfășurată în episodul de aseară aseară.

betty 1betty 1

Citește și: Cum s-au descurcat Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, pe Drumul Zeilor de la Asia Express. Au avut parte de certuri și momente tensionate: „Mă enervează și eu țip ca să mă lase-n pace!’

Citește și: De ce surprize au avut parte Ioana State și Mane Voicu la Asia Express: „E nebunie! Se întâmplă atât de multe lucruri, e mult diferit față de cum ne așteptam să fie’

Citește și: Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, cere în instanță ca Reghe să facă partajul cu Anamaria Prodan, din cauza unei datorii neachitate: „Vom face dovada…” / Reacția impresarei

Citește și: Florin Prunea a dezvăluit cum a aflat soția lui, de la televizor, că el a înșelat-o: „A început să plângă, săraca!”. Ce s-a întâmplat apoi

Asia Express 4 septembrie – Betty Salam a fost descalificată la o probă, după ce s-a accidentat la picior

Pentru a evita orice risc, cei de la Asia Express s-au conformat cu sfatul medicilor și au anunțat-o ulterior pe Betty Salam că nu are voie să participe la cursa pentru imunitatea mică. De asemenea, Irina Fodor i-a transmis că ea și Cătălin Vișănescu vor avea parte de cazare asigurată.

„Acest joc presupune un efort fizic care pentru tine ar fi imposibil de realizat. Doctorul a interzis total participarea ta. Să te ferim de acest risc pentru că piciorul tău e deja fragil. Ne pare rău, a fost o coincidență. Ca să mă revanșez față de voi, vă ofer o cazare!' , a spus Irina Fodor, în timpul emisiunii.

Deși și-ar fi dorit să participe la probă, Betty Salam s-a arătat bucuroasă de faptul că nu mai e nevoită să-și caute cazare.

„Pentru mine a fost cea mai mare bucurie că nu mai trebuie să căutăm cazare și e totul perfect!', a spus Betty Salam, la testimonial.

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au ajuns primii la Irina Fodor, în cursa pentru imunitatea mică

Cursa pentru imunitatea mică nu a fost deloc ușoară pentru concurenții Asia Express și le-a adus mari emoții. Pentru Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, totul părea că a început cu stângul, căci au fost opriți de Poliție chiar la începutul cursei, dar se pare că norocul a ținut de partea lor, iar în final au ajuns primii la Irina Fodor.

După ce au făcut autostopul, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au fost opriți de Poliție, motiv pentr ucare au fost nevoiți să găsească o altă mașină. Astfel, cei doi au pierdut avantajul celor 10 minute pe care-l aveau, fapt ce i-a descurajat pe moment. Aceștia au reușit însă să recupereze în timpul probelor și în final au ajuns primii la punctul de întâlnire, unde îi aștepta Irina Fodor.

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au fost surprinși când au aflat vestea și extrem de bucuroși că au cazarea asigurată. Concurenta a izbucnit în lacrimi, susținând că nu își poate controla emoțiile.

„Nu mă pot controla. Nu suntem proști, dar nu mai pot să mă controlez. E rău. Panică, nervi, amorțeli. Și fuga continuă, și stresul de la proba cu Nicolai, și răul din mașină, și toate, faptul că atunci am realizat că am o problemă cu mine și că nu mă pot controla în situații de criză', a declarat Oana Paraschiv la Asia Express.

Mihai Găinușă, despre Oana Paraschiv: „Încerc să o liniștesc'

Colegul ei, Mihai Găinușă, a mărturisit și el că, deși pare ceva mai liniștit în comparația cu Oana Paraschiv, a trecut prin momente tensionate.

„O să pară și la a doua vedere că sunt liniștit, dar poate pe ea o enervează. Ea crede că nu mă implic, dar vorba ta, eu încerc să o liniștesc (…) Cursa asta pentru imunitate cred că a fost mai importantă pentru noi decât pentru ceilalți pentru că era biletul nostru de evadare pentru ceea ce ne pregăteau ceilalți concurenți, pentru că era clar că o să ne voteze', a spus Mihai Găinușă.

Irina Fodor le-a explicat celor doi că nu le poate confirma încă imunitatea mică, deoarece clasamentul poate suferi modificări, după ce vor fi analizate ofrandele și pachețelele. În schimb, au scăpat de grija de a-și căuta cazare, pentru că o au asigurată momentan.

„Încă nu pot să vă confirm imunitatea pentru că implică o analiză destul de atentă a felului în care au îndeplinit-o toate echipele, dar ce pot să confirm este că sunteți prima echipă ajunsă la mine, că aveți cazarea asigurată', a spus Irina Fodor.

Ce echipe participă în noul sezon Asia Express

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Carmen Negoiță, antreprenoare și creator de conținut, alături de sora ei Andreea, Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, Mihai Găinușă împreună cu colega sa de radio Oana Paraschiv, Victor Slav și partenera lui Selina, Adi Nartea și prietenul său actorul Cosmin Vîjeu, precum și Andrei Ursu și iubitul său Vlad Condurache sunt echipele care vor explora Drumul Zeilor de la Asia Express.

Telespectatorii vor putea urmări cum se descurcă aceștia începând cu data de 1 septembrie 2024, de la ora 20:00, la Antena 1. Programul de difuzare va fi duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30, cu maratonul de premiere din prima săptămână aducând cinci episoade consecutive: duminică de la 20:00 și de luni până joi de la 20:30.

Sursă foto: Captură video, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton