Asia Express 5 septembrie - Betty Salam și Cătălin Vișănescu au avut un schimb dur de replici: „Ești nervos rău. Băi, frate…”. Cei doi au fost la un pas să fie eliminați

 Miniosu Alexandra
.

Asia Express 5 septembrie – Betty Salam și Cătălin Vișănescu au avut un schimb dur de replici. În episodul difuzat aseară la Antena 1, trei echipe au luptat în cursa pentru ultima șansă. Presiunea și-a spus cuvântul, iar răbdarea concurenților s-a risipit, starea de nervozitatea instalându-se treptat, cu fiecare probă. Betty Salam și Cătălin Vișănescu au fost la un pas de ceartă. Iată de ce!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Asia Express 5 septembrie – Betty Salam și Cătălin Vișănescu au avut un schimb dur de replici. Cele trei echipe care s-au întrecut aseară în cursa pentru ultima șansă la Asia Express au fost: Anca și Andreea, Betty și Cătălin, Andrei și Vlad. Aceștia au trecut prin probe grele, unele dureroase la propriu, atunci când li s-a făcut un masaj thailandez.

betty si catalin cearta 1betty si catalin cearta 1

Citește și: Anca Țurcașiu și Andreea Samson, provocări extreme în noul sezon de la Asia Express: „Erau 40 de grade, am urcat un deal și-am început să văd negru-n fața ochilor'. Cum au decis să participe împreună pe Drumul Zeilor

Citește și: Povestea de dragoste dintre Andrei Ursu și Vlad Condurache: și-au asumat relația acum un an și fac echipă la Asia Express: „Secretul fericirii este să fii deschis la orice'

Citește și: Anca Serea plătește bani grei pentru cei 6 copii, odată cu începerea școlii: „Sunt cheltuieli imense, ne afectează și pe noi. Doar mobilierul de birou a costat 3.000 de lei și…”

Citește și: Mihai Albu o acuză pe Iulia Albu că nu i-a încredințat fiica decât trei zile în ultimele două veri: „Programul de vizită nu se respectă. Mikaela și-ar fi dorit…'

Asia Express 5 septembrie – Betty Salam și Cătălin Vișănescu au avut un schimb dur de replici

În cadrul unei probe, echipele trebuiau să se împartă în două. Un concurent trebuia să dicteze un mesaj scris în Braille, în timp ce era legat la ochi și i se făcea masaj, iar celălalt să descifreze textul. La un moment dat, Betty Salam și Cătălin Vișănescu au făcut schimb de roluri, pentru că, spune ea, nu înțelegea ce-i dictează. La un moment dat, bărbatul ajunsese să se enerveze.

„Atunci îmi dau asta jos și plecăm acasă', a zis Betty Salam, supărată că nu se înțelegea cu soțul ei, Cătălin Vișănescu, cum să spună semnele pentru ca el să descifreze mesajul scris în Braille.

Betty Salam s-a plâns de mai multe ori că nu mai rezistă la masajul dureros și și-a scos masca, avertizând că renunță.

„Numai, nu, eu m-am pierdut aici', a spus Betty Salam.

Cătălin Vișănescu i-a reproșat atunci lui Betty Salam că nu o înțelege și că vor sta așa o veșnicie să facă schimb de locuri în încercarea de a descifra literele scrie în Braille.

„Mamă, nu îmi explici, băi, frate', i-a reproșat Betty lui Cătălin.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au fost la un pas să fie eliminați

Nici următoarea misiune nu a fost prea ușoară pentru Betty și Cătălin. Ajunși la Tapa Gate, ei trebuiau să găsească o doamnă cu care aveau poză într-un plic, dar le-a luat ceva. Atunci, spiritele s-au încis destul de tare între ei și au fost aproape să se certe în fața camerelor de filmat.

„Ești nervos rău', îi spunea Betty lui Cătălin, deoarece nu reușeau să stabilească care dintre ei ține tăblița cu mesajul pentru trecători și cine le explică ce au de făcut.

La finalul zilei, Betty și Cătălin au fost ultimii care au ajuns la Irina Fodor, în cursa pentru ultima șansă. Așadar, aceștia riscau să plece acasă. Din fericire, totemul a fost verde, iar cei doi au rămas în competiție.

Ce echipe participă în noul sezon Asia Express

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Carmen Negoiță, antreprenoare și creator de conținut, alături de sora ei Andreea, Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, Mihai Găinușă împreună cu colega sa de radio Oana Paraschiv, Victor Slav și partenera lui Selina, Adi Nartea și prietenul său actorul Cosmin Vîjeu, precum și Andrei Ursu și iubitul său Vlad Condurache sunt echipele care vor explora Drumul Zeilor de la Asia Express.

Telespectatorii vor putea urmări cum se descurcă aceștia începând cu data de 1 septembrie 2024, de la ora 20:00, la Antena 1. Programul de difuzare va fi duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30, cu maratonul de premiere din prima săptămână aducând cinci episoade consecutive: duminică de la 20:00 și de luni până joi de la 20:30.

Sursă foto: Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton