Asia Express 8 septembrie - Betty Salam, mărturisire neașteptată despre tatăl ei, Florin Salam: „Nici măcar la magazin nu am fost lăsată singură. Asta m-a afectat foarte tare, nu prea m-a ajutat”

 Miniosu Alexandra
.

Asia Express 8 septembrie – Betty Salam, mărturisire neașteptată despre tatăl ei, Florin Salam. Cu fiecare nouă ediție Asia Express, telespectatorii află din ce în ce mai multe lucruri despre concurenți și nu numai. De curând, Betty Salam a făcut o dezvăluire surprinzătoare legată de celebrul ei tată. Iată ce a spus soția lui Cătălin Vișănescu în fața camerelor de filmat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Asia Express 8 septembrie – Betty Salam, mărturisire neașteptată despre tatăl ei, Florin Salam. Betty Salam participă la Asia Express, sezonul 7, alături de soțul ei, Cătălin Vișănescu. În ediția de joi, 5 septembrie, difuzată la Antena 1, cei doi au fost la un la un pas de eliminare, ajungând ultimii la Irina Fodor. Din fericire, totemul a fost verde, așa că își pot continua cursa.

betty – irinabetty – irina

Citește și: Betty Salam a explicat de ce s-a îngrășat 20 de kilograme: „Am vrut să-mi fac o intervenție anul trecut…'

Citește și: Betty Salam a căzut și a suferit o entorsă la picior, în prima zi din Asia Express. Medicii au intervenit imediat: „M-am văzut jos acolo. De ce eu?'

Citește și: „Mă ridicam noaptea de lângă Nora ca să mă duc să plâng! Eram cu sufletul praf!'. Feli Donose a suferit foarte mult, după despărțirea de tatăl fetiței sale / Cum i-a explicat fetiței că s-au despărțit

Citește și: Adriana Simionescu susține că nu divorțează: „Într-un cuplu există ciondăneli, e normal…”. Cum au reacționat părinții artistei când au auzit despre despărțire

Asia Express 8 septembrie – Betty Salam, mărturisire neașteptată despre tatăl ei, Florin Salam

Atunci, Irina Fodor a felicitat-o public pe Betty Salam pentru parcursul ei la Asia Express. Prezentatoarea TV i-a mărturisit că e foarte mândră de ea, mai ales că știe că, de-a lungul timpului, tânăra nu a explorat prea multe.

„Betty eu sunt foarte mândră de tine, pentru că știu despre tine că nu prea ai plecat de acasă în general, că nu ai călătorit', i-a spus Irina Fodor lui Betty Salam, la Asia Express.

„Într-un fel îi mulțumesc tatălui meu că m-a protejat, însă chestia asta pe mine nu prea m-a ajutat'

Betty Salam s-a emoționat atunci și a făcut o dezvăluire neașteptată despre familia sa. Concurenta de la Asia Express a mărturisit că nu s-a bucurat deloc de libertate în copilărie, fiind mereu supravegheată de cineva, având în vedere că tatăl ei e un celebru artist. Potrivit spuselor ei, acest lucru a afectat-o foarte mult. De aceea, ea își dorește să-i ofere fiului ei mai multă libertate.

„Nu, nici măcar la școală nu am fost singură. Nici măcar la magazin nu am fost lăsată singură. Nici măcar pe stradă nu am fost lăsată singură. Asta m-a afectat foarte tare. Într-un fel îi mulțumesc tatălui meu că m-a protejat, însă chestia asta pe mine nu prea m-a ajutat. De asta este bine să le oferim copiilor noștri puțină libertate și ocazia de a cunoaște majoritatea lucrurilor.

Știu ce înseamnă oarecum viața, am trecut prin foarte multe lucruri, prin foarte multe dureri, experiențe ale vieții. Dar nu prea au legătură cu ceea ce se întâmplă aici. Aici se depune foarte mult efort fizic și psihic. Eu pe partea asta cu psihicul încerc să mă controlez foarte tare. Eu am mai stat plecată, sunt obișnuită cu viața asta, pentru că mergem la cântări, la evenimente, la studio', a mărturisit Betty Salam la Antena 1.

Ce echipe participă la Asia Express 2024

Noul sezon al reality show-ului Asia Express a revenit pe Antena 1 începând cu 1 septembrie, de la ora 20:00, prezentând un traseu impresionant ce îmbină istoria și civilizația într-un itinerar care pare de necrezut. Concurenții vor parcurge Drumul Zeilor, trecând prin locuri spectaculoase, de la statui budiste strălucitoare până la simboluri islamice impunătoare, într-o aventură ce îi va purta prin Thailanda, Malaezia și Indonezia.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Carmen Negoiță, antreprenoare și creator de conținut, alături de sora ei Andreea, Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, Mihai Găinușă împreună cu colega sa de radio Oana Paraschiv, Victor Slav și partenera lui Selina, Adi Nartea și prietenul său actorul Cosmin Vîjeu, precum și Andrei Ursu și iubitul său Vlad Condurache sunt echipele care vor explora Drumul Zeilor de la Asia Express.

Sursă foto: Antena 1, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton