Asia Express 9 septembrie - Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu au câștigat imunitatea mare: „Am început să plâng. Nu mai pot, mă dor toate”

.

Asia Express 9 septembrie – Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu au câștigat imunitatea mare. În ediția difuzată luni, la Antena 1, concurenții și-au continuat aventura cu o nouă miză importantă: imunitatea mare. Cele 9 echipe de vedete au alergat cât au putut de repede către streag, pentru a a ajunge la pupitrul Irinei Fodor, însă doar una a obținut imunitatea.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!


Asia Express 9 septembrie – Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu au câștigat imunitatea mare. Carmen Negoiță participă la Asia Express, sezonul 7, alături de sora ei, Andreea Perețeanu. În episodul de ieri, cele două au obținut imunitatea mare în a doua etapă de pe Drumul Zeilor.

Citește și: Cătălin Botezatu îl susține pe Adrian Nartea, fostul lui manechin, la Asia Express: „Mă face să mă simt mândru că băieți și fete cu care am colaborat au ajuns departe’


Citește și: Cum s-au descurcat Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, pe Drumul Zeilor de la Asia Express. Au avut parte de certuri și momente tensionate: „Mă enervează și eu țip ca să mă lase-n pace!’

Citește și: Povestea de viață a lui Alexandru Bologa, al doilea campion paralimpic din istoria României: „Mi-am pierdut vederea când aveam 6 ani'. Cum a ajuns sportiv de performanță

Citește și: Ce relație există între Jador și Oana Ciocan, după ce au fost fotografiați sărutându-se în Grecia, când toată lumea îi știa despărțiți: „O iubesc foarte mult!’


Asia Express 9 septembrie – Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu au câștigat imunitatea mare

Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu au avut avantajul de a pleca primele în cursa pentru imunitate, deoarece au câștigat, anterior, jocul de amuletă. Deși dețieau un joker, acestea au ales să nu-l folosească. Chiar și așa, ele au câștigat cursa, veste ce le-a bucurat enorm de mult.

„Sunt foarte obosită. Mi s-a părut că am avut foarte multe probe de băieți. Băi, și am tras. Nu mai pot, mă dor toate’, a spus Andreea Perețeau,în momentul în care au ajuns la Irina Fodor.


Andreea Perețeanu a mărturisit că s-a adunat deja foarte multă oboseală, în urma probelor istovitoare, și nu se aștepta ca ea și sora ei să câștige imunitatea.

„Am fost foarte dezamăgită deja înainte de a deschide subiectul despre imunitate. M-au cuprins toate stările și toate emoțiile posibile. Am început să plâng. Am simțit așa ca o eliberare în corp că am terminat’, a mai adăugat concurenta.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu s-au clasat pe ultimul loc și au ajuns cu mașina de producție la Irina Fodor


Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, au ajuns pe locul doi. Pe trei au ajuns Nartea și actorul Cosmin Vîjeu, urmați de Nicolai Tand și Sorin Brotnei. Aceștia au fost urmați de Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, Victor Slav și iubita lui, Selina, Andrei Ursu și Vlad Condurache, iar apoi Ioana State și Mane Voicu.

Pe ultimul loc în clasament s-au poziționat Betty Salam și Cătălin Vișănescu. Pentru că au ajuns prea târziu pentru a face autostopul, aceștia au fost aduși la Irina Fodor cu mașina de producție.


Nu ne-am bucurat prea tare pentru că a trebuit să mergem cu mașina de producție. E puțin frustrant pentru că știi că ai întârziat atât de tare încât mașina de producție trebuie să te conducă până la Irina’, a spus Betty Salam la Asia Express.


Ce echipe participă la Asia Express 2024

Noul sezon al reality show-ului Asia Express a revenit pe Antena 1 începând cu 1 septembrie, de la ora 20:00, prezentând un traseu impresionant ce îmbină istoria și civilizația într-un itinerar care pare de necrezut. Concurenții vor parcurge Drumul Zeilor, trecând prin locuri spectaculoase, de la statui budiste strălucitoare până la simboluri islamice impunătoare, într-o aventură ce îi va purta prin Thailanda, Malaezia și Indonezia.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Carmen Negoiță, antreprenoare și creator de conținut, alături de sora ei Andreea, Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, Mihai Găinușă împreună cu colega sa de radio Oana Paraschiv, Victor Slav și partenera lui Selina, Adi Nartea și prietenul său actorul Cosmin Vîjeu, precum și Andrei Ursu și iubitul său Vlad Condurache sunt echipele care vor explora Drumul Zeilor de la Asia Express.

Sursă foto: Antena 1, Instagram