Astrograma băiețelului lui Meghan Markle: S-a născut copilul rebel al Casei Regale Britanice!

.

Meghan Markle, Ducesa de Sussex, a născut luni 6 mai, la ora 05:26, un băiețel de aproape 4 kilograme. El va fi copilul rebel de la Palatul Buckingham, după cum susține astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, www.lusneac.com, specialist în Horoscop Vedic, care a întocmit astrograma personalizată a celui mai mic membru al familiei regale britanice.

Copilul lui Meghan Markle și a Prințului Harry este al şaptelea în linia succesiunii la tronul britanic şi al optulea strănepot al reginei Elisabeta a II-a, iar astrele au fost generoase cu el.

În copilărie, bebelușul Ducilor de Sussex va fi mai apropiat de mama lui

Copilul are ascendent în Taur, gândirea în Taur și personalitatea în Berbec. El va fi foarte apropiat de mama sa, care va fi pentru el un exemplu de forță emoțională și îi va insufla anumite principii. Bebelușul cuplului regal are Marte în prima casă, ceea ce îi va da energie și forța interioară necesară de a se lupta pentru propriile păreri. Avem de-a face cu o fire foarte practică și nu ar fi de mirare ca, la maturitate, el să se îndrepte spre domeniul armatei și tehnicii militare. În copilărie și adolescență, băiețelul va fi apropiat de mama sa și abia la maturitate va rezona cu tatăl său.

Relația cu tatăl va intra pe un făgaș normal după ce se va forma adevăratul său caracter, iar cei doi se vor înțelege mult mai bine. Copilul lui Meghan nu se va încadra ușor în standardele și regulile impuse, la Palat, de Casa Regală. El le va respecta abia după ce le va înțelege. Astfel, putem spune că s-a născut copilul rebel al Casei Regale Britanice. Rebelul de la Buckingham, care va face în primul rând cum crede el că este corect, în loc să accepte reguli și formalități impuse', a explicat astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton