Astronautul Buzz Aldrin, dezvăluiri despre căsnicia cu românca Anca Faur, pe care a luat-o de soție la 93 de ani: „Este iubirea vieții mele” / A mai fost însurat de trei ori până s-o cunoască pe românca din Deva

 Ifrim Georgiana
.

Buzz Aldrin, al doilea om care a pășit pe Lună, face dezvăluiri din căsnicia cu românca Anca Faur. Acesta i-a devenit soție în urmă cu un an și jumătate, pe 20 ianuarie 2023, iar fostul astronaut susține că nu a fost niciodată mai fericit. „Ea este iubirea vieții mele și facem totul împreună', a declarat el pentru publicația People.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Edwin „Buzz' Aldrin și românca Anca Faur, doctor în inginerie chimică, s-au căsătorit în ianuarie 2023. Ceremonia de nuntă a fost restrânsă, în Las Vegas, alături de familie și prietenii apropiați. Ziua evenimentului a coincis cu aniversarea de 93 de ani a fostului astronaut american, dar și cu gala de decernare a premiilor Living Legends of Aviation, în cadrul căreia i-au fost recunoscute realizările remarcabile în carieră.

faurrrfaurrr

Citește și: Marian Drăgulescu se căsătorește a treia oară. Cum a cerut-o marele sportiv în căsătorie pe Simona

Citește și: Maia Morgenstern, reacție după ce antrenorul de genii Lajos Kristof a fost prins violând un băiat de 14 ani: „Mi-e rău!”. Mama copilului crede că și celălalt fiu al ei a fost abuzat

Citește și: Georgică Cornu, părăsit de noua iubită din cauza Marinei Almășan. Cum a reacționat după ce prezentatoarea TV l-a amenințat cu proces: „Stai în banca ta, lumea te știe cine ești. Voi solicita…'

Citește și: Edi Iordănescu părăsește Naționala României! Scrisoarea emoționantă a antrenorului: „Nu a fost mereu un drum al sărbătorii, ci şi al sacrificiilor. Pentru cele făcute de familia mea sunt dator să îmi ţin acum promisiunea”

Astronautul Buzz Aldrin, dezvăluiri despre căsnicia cu Anca Faur, pe care a luat-o de soție la 93 de ani

Astronautul Edwin „Buzz' Aldrin, în vârstă de 94 de ani, a sărbătorit recent 55 de ani de la momentul aterizării pe Lună a misiunii „Apollo 11' și a vorbit despre căsnicia cu românca Anca Faur.

„Nu am fost niciodată mai fericit în viaţa mea decât acum, cu timpul meu cu Anca', spune Aldrin. „Ea este iubirea vieţii mele şi facem totul împreună, de la a lua masa, a planifica proiecte şi a privi lumea, până la a ne întâlni cu cele două familii ale noastre şi a sărbători – aşa cum facem la această a 55-a aniversare a aterizării Apollo 11', a spus el. „Sunt norocos dincolo de cuvinte', adaugă el, pentru People, citat de News.ro.

Cum s-au cunoscut Buzz Aldrin și Anca Faur

Astronautul Buzz Aldrin și românca Anca Faur s-au cunoscut în 2017, la un eveniment, însă relația lor a început câteva luni mai târziu, în mai 2018. Aldrin a descris-o pe soția lui ca fiind cineva care are „întregul pachet Vrăjitorul din Oz' cu „creier, inimă și curaj'. El a adăugat: „Există ceva special la ea și la felul în care ne conectăm'.

Fostul astronaut a povestit că a curtat-o o vreme pe partenera lui, înainte ca ea să accepte să-i devină soție.

„E cam încăpățânată, așa că mi-au trebuit câțiva ani până când a acceptat să fie mireasa mea, iubita mea. Dar eu sunt chiar mai încăpățânat decât ea. Am câștigat!', a spus el.

„Amândoi am simţit adânc în inimile noastre în toţi aceşti ani că a ne căsători unul cu celălalt era decizia corectă', a adăugat Anca Faur.

Într-un final, cei doi s-au căsătorit în ziua când Buzz Aldrin a împlinit 93 de ani. Despre momentul nunții, astronautul a spus: „A fost o zi frumoasă. Ne-am decis pentru o ceremonie privată, aşa cum se cuvine, intimă, doar noi şi stelele de pe cer'.

Ceremonia a fost restrânsă și a avut loc într-un parc din apropierea locuinței lor, alături de o parte din familie şi prieteni. Fiica lui Aldrin, Jan, fiul Andy, nepotul Jeffrey şi strănepoţii săi au fost prezenţi, alături de fiul lui Faur, Vlad Ghenciu, şi de nepoatele ei, Kaia şi McCali.

Aldrin a declarat că această zi va fi „păstrată în inimile noastre pentru tot restul vieţii noastre'. El a adăugat: „Sunt cel mai norocos om din această lume sau din oricare alta'.

Înainte s-o cunoască pe actuala soție, Buzz Aldrin a mai fost însurat de trei ori. James, Janice şi Andrew sunt copiii săi din prima căsătorie cu Joan Archer.

Cine este Anca Faur, soția astronautului Buzz Aldrin

Anca Faur, soția astronautului Buzz Aldrin, s-a născut la Deva și este absolventă a Facultății de Tehnologie Chimică din cadrul Politehnicii din Timișoara. Ulterior, în 1996, acesta a obținut titlul de doctor în inginerie chimică, după ce a absolvit cu brio cursurile Universității din Pittsburgh.

În urmă cu 30 de ani, Anca Faur a părăsit România și a reușit să obțină aprecierea marilor companii care au angajat-o de-a lungul timpului. A lucrat pentru Union Carbide și Johnoson Matthey, iar în prezent este angajată în cadrul firmei Buzz Aldrin Ventures, unde l-a și cunoscut pe actualul ei soț. Și ea a mai fost căsătorită și are un fiu din mariajul anterior.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton