De ce au refuzat Anca Serea și Adi Sînă să meargă la America Express: "Ne-am gândit bine și am zis..."

 Dumba Gabriela
.

Anca Serea și Adi Sînă au refuzat să meargă la America Express! Părinții a șase copii, cei doi s-au gândit bine când au primit invitația de a-și testa limitele pe Drumul Aurului, au cântărit avantajele și dezavantajele, și în cele din urmă și-au spus că mai bine rămân acasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Concurenții America Express au plecat deja spre țările calde, unde au început filmările pentru acest sezon. Anca Serea și Adi Sînă nu au vrut să se numere printre ei. Au fost printre primii care au primit propunerea de a fi unul dintre cuplurile de la America Express, dar au zis pas.

2-anca2-anca

De ce au refuzat Anca Serea și Adi Sînă să meargă la America Express

Anca Serea a dezvăluit că și ea a primit invitația de a merge la America Express împreună cu soțul ei, Adi Sînă, dar au cântărit bine situația și și-au spus că mai bine rămân acasă.

„Am primit o ofertă de nerefuzat, să plec cu Adi la Asia Express, dar ne-am gândit bine și am zis nu. Am refuzat din mai multe considerente, plus că nu mi se pare că ni se potrivește, avem o vârstă.

Eram plătiți pe sezon, depinde și cât stăteam, ce rating era. Fiecare alege ce e mai bun pentru el. Nu ne tentează genul ăsta de emisiuni. Alții sunt probabil mai plini de energie', a mărturisit Anca Serea în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Citește și: Reghe, mesaj despre căsătoria cu Corina Caciuc și divorțul de Anamaria Prodan:'Contrariile se atrag, dar nu rezistă'

Citește și: Ce spune astrograma lui Liam, cel de-al treilea fiu al lui Laurențiu Reghecampf:„O mare putere psihică’

Anca Serea pleacă, totuși, într-o aventură, după ce a refuzat provocarea America Express

Dacă nu a acceptat participarea în reality-show-ul America Express, Anca Serea a mărturisit că va pleca totuși într-o călătorie alături de copii la Disneyland.

Și pentru că se teme de zbor, vedeta a ales să se deplaseze cu trenul, făcând o oprire în Austria, alături de patru dintre cei șase copii.

„Plecăm cu trenul la Disneyland, am vrut să le fac copiiilor o surpriză de 1 iunie. Vom merge toți, mai puțin Adi care e plecat din țară, întrucât are concerte în India și Pakistan.

Cea mică, Leea, va rămâne acasă întrucât mi-ar fi fost greu, singură, și cu ea. Ar fi trebuit să le fac programul celor mari în funcție de ea. Rămâne cu mama și cu bona.

Cred că va veni și David (n.r. fiul cel mare, care studiază în Olanda), direct la Paris. Mergem la Viena, facem o pauză, apoi la Disneyland', a mai spus Anca Serea.

Concurenții America Express au plecat spre Mexic

La ora trei dimineața, pe 25 mai, era mare zarvă pe aeroportul din Otopeni, căci nouă perechi și-au făcut bagajele și au decolat către Mexic, pentru a se reuni cu Irina Fodor. Ea îi va ghida pe Drumul Aurului.

Andreea Bălan a fost nevoită să se despartă de fetițele sale, Ella și Clara, de care se va ocupa mama ei.

Comedianții Nelu Cortea și Cătătlin Bordea s-ar arătat plini de viață și au declarat că își știu puterile și pe ce se bazează.

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, au dezvăluit că sunt gata să iasă din zona lor de confort și ca abia așteaptă să pornească pe Drumul Aurului. Puya și soția lui, Melinda, sunt o altă echipă pe care telespectatorii o vor putea urmări în cadrul show-ului America Express.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au tachinat și au glumit unul cu celălalt înainte de îmbarcarea în avionul spre Mexic.

Vloggerița Bianca Adam a mărturisit că ea și-a dorit să participe la America Express și i-a fost greu să o convingă pe mama ei să accepte.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton