Augustin Viziru s-a casatorit cu Oana Mares

.

Impreuna de peste 9 ani, Augustin Viziru si Oana Mares s-au casatorit sambata, insa in luna de miere vor pleca mai tarziu, deoarece Augustin a inceput repetitiile pentru serialul „Aniela’.


La cununia civila, cei doi au avut aproape doar rudele si prietenii apropiati, aproximativ 60 de persoane, ceremonia fiind una extrem de emotionanta. Lucian Viziru, fratele lui Augustin, a venit la ceremonie impreuna cu Tania Budi, iubita lui.

„Am stiut din prima clipa cand am vazut-o ca suntem predestinati si ca vreau sa imbatranesc alaturi de ea. O consider cea mai frumoasa femeie din lume, iar asta ma face pe mine cel mai norocos.’, spune Augustin despre Oana.

Luna de miere au amanat-o din cauza programului de filmare al lui Augustin care va juca in serialul „Aniela’. „Sunt fericit ca si pe plan profesional lucrurile merg dupa cum imi doream. este un proiect foarte ambitios, la care ma bucur ca iau parte. Ion, personajul meu, este ordonanta generalului Vulturesco (Gheorghe Dinica) – un rol ce ma va aduce in fata telespectatorilor intr-o ipostaza total diferita fata de cele in care m-au vazut pana acum’, adauga Augustin.


Acesta marturiseste ca atat el, cat si Oana isi doresc foarte mult un copil.

Foto: Acasa TV