Ce a făcut Aurel Pădureanu de Sărbători, la aproape trei ani de la moartea Corneliei Catanga: ”Pentru mine nu a fost nici Crăciun, nici Revelion...” Gestul artistului în Noaptea dintre Ani / EXCLUSIV

.

Aurel Pădureanu, mărturisiri de suflet la trei ani de când a murit Cornelia Catanga! Ce gest a făcut artistul în Noaptea dintre Ani. Văduvul cântăreței Cornelia Catanga nu se poate împăca nici acum cu gândul că artista nu mai este printre noi. Artistul regretă că nu poate face ceva pentru a o aduce înapoi pe femeia vieții lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Aurel Pădureanu, mărturisiri de suflet la trei ani de când a murit Cornelia Catanga! Ce gest a făcut artistul la miezul nopții, în prima zi din an, ne spune chiar el. Cântărețul i-a urat în gând ‘La mulți ani’ solistei, ca și când soția lui ar mai fi printre noi.

Citește și: Aurel Pădureanu, mărturisire dureroasă la înmormântarea Ronei Hartner. Ce l-a rugat artista: „Vreau să îmi cânți melodiile alea de suflet!'. Rona și Cornelia Catanga au fost bune prietene


Citește și: Ce supărare are Aurel Pădureanu, la 2 ani de la moartea Corneliei Catanga: „Nimeni nu mai răspunde la telefon. Lupt să…’. Artistul se gândește să se mute în străinătate cu fiul său

Citește și: Carmen Șerban a lansat o melodie alături de mama ei: „A renunțat la visul ei de a cânta pentru familie, iar eu am făcut exact opusul’. Cum arată Elena Șerban / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă fiicele lui Florin Busuioc: „Cred că Natalie e fata mamei mai mult și Catinca fata tatei’. Cum se înțelege prezentatorul TV cu Toni Ioniță, iubitul fetei sale mari / EXCLUSIV


Aurel Pădureanu suferă cumplit după soția lui, Cornelia Catanga! Ce gest a făcut artistul

Aurel Pădureanu, mărturisiri de suflet la trei ani de când a murit Cornelia Catanga! Ce gest a făcut artistul în Noaptea dintre Ani! Văduvul Corneliei Catanga nu a putut trece nici acum peste moartea artistei. În luna martie a acestui an, regretata cântăreață de muzică lăutărească va împlini 3 ani de când a urcat la îngeri. Familia acesteia nu și-a revenit însă nici acum. Aurel Pădureanu învață încă să trăiască cu o durere în suflet.


‘Am cântat de Revelion cu Alexandru la un eveniment frumos în București. Este al treilea an fără Cornelia mea. Pentru mine nu a fost nici Crăciun și nici Revelion. Nici acum nu pot să îmi revin, dar asta este viața. Lupt cu mine, cu puterea gândului.’, a declarat Aurel Pădureanu, pentru viva.ro.

Aurel Pădureanu poartă o durere mare în suflet: ‘Nimic nu o mai aduce înapoi!’

Aurel Pădureanu nu s-a împăcat nici acum cu gândul că soția sa nu mai este printre noi și regretă enorm că nu mai poate face nimic. Orice ar fi, pe regretata cântăreață nimic nu o mai poate aduce înapoi!


Mă doare că știu că nu o pot aduce înapoi! Nimic nu o mai aduce înapoi! Așa i-a fost soarta! Al treilea An Nou fără Cornelia! Și acum, în luna martie, pe data de 26, sunt trei ani de când s-a dus Cornelia.’, a mai declarat Aurel Pădureanu, pentru viva.ro.


Aurel Pădureanu: ‘I-am spus în gând…’

Ca să nu stea singur de Revelion, văduvul Corneliei Catanga a mers cu fiul lui, Alexandru, la localul în care urma să cânte. Acolo, organizatorii l-au rugat să facă un program de Revelion, pentru cei prezenți. La miezul nopții, Aurel Pădureanu i-a spus ‘La mulți ani’ Corneliei ca și când aceasta ar mai fi printre noi. Acesta spune că se roagă ca spiritul ei să fie în casă și chiar simte acest lucru.

‘La 12 noaptea când se dădea cu artificii și pocnitori m-am pupat cu Alexandru și cu cei de la petrecerea aceea la care eram și ei i-am spus în gând: ‘La mulți ani, Cornelia!’ Ca și cum ar fi trăit. Eu cred că ea ne privește pe sus. Seara mă rog mereu la Dumnezeu ca spiritul ei să fie aici, în casă. Eu simt că ea este lângă noi.’, a mărturisit Aurel Pădureanu, pentru viva.ro.

Foto: Arhiva personală.