Aurel Pădureanu, soțul regretatei Cornelia Catangă, i-a oferit Iuliei Albu una dintre rochiile artistei: „Nici nu am cuvinte să îmi exprim recunoștința. Sunt onorată să...”

.

Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catangă, i-a oferit Iuliei Albu una dintre rochiile regretatei artiste. Gestul maestrului vine după ce, zilele trecute, criticul de modă a afirmat că ar fi fost dispusă să plătească oricât pentru o piesă din garderoba legendei muzicii lăutărești.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI


Cornelia Catangă, cântăreața supranumită „Regina muzicii lăutărești’, a încetat din viață pe 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani. Ultimele clipe de viață le-a petrecut la spital, fiind diagnosticată cu Covid-19. Aurel Pădureanu, cel care i-a purtat o iubire nemărginită, a suferit enorm după tragedie.

Citește și: Ce spune Aurel Pădureanu despre nepoțica lui nou-născută: ‘Am renăscut! Are trăsăturile ei, foarte mult seamănă cu Cornelia…’ Micuța poartă numele regretatei artiste Cornelia Catanga / EXCLUSIV


Citește și: Aurel Pădureanu a devenit bunic, iar fiul lui a ales un nume special pentru fetiță. Primele imagini cu bebelușul: „A dat un nou sens vieții. Simt că plutesc pentru că mă gândeam în permanență la Cornelia'

Citește și: De ce a renunțat Jorge definitiv la alcool: „Am aproape cinci luni de când nu mai beau. Nu mai cad în capcana…’. Ce schimbări majore a făcut și în alimentație

Citește și: Angela Rusu a fost operată și i s-a extirpat o tumoare renală. De ce a fost internată ulterior la o clinică de psihiatrie: „Luam câte 10 pastile pe zi, dar tratamentul era greșit. Riscul de sevraj…’


Aurel Pădureanu, soțul regretatei Cornelia Catangă, i-a oferit Iuliei Albu una dintre rochiile artistei

Zilele trecute, printr-o postare pe rețelele de socializare, Iulia Albu își exprima regretul cu privire la faptul că nu are nicio rochie a regretatei Cornelia Catangă în garderobă. După decesul artistei, multe dintre piesele sale vestimentare au fost donate de către Aurel Pădureanu.


„Știți ce mi-aș fi dorit foarte mult și nu am apucat? O rochie de la Catanga, din anii 70-80, de-alea adevărate, de-ale ei, dar am înțeles că le-a vândut, ca să achite niște datorii. Dar, ce, eu nu le-aș fi cumpărat? Aș fi dat o grămadă de bani pe ele, dar n-am știut!

O piesă vintage are, minimum, 20 de ani vechime. Fără excepție! Sigur că puteți găsi lucruri amuzante, în dressingul mamei voastre, iar eu vă încurajez să săpați, cu atenție, în „comorile familiei’. Însă, o piesă vintage este vintage, așa cum am spus, dacă are o vechime egală sau peste 20 de ani’, a fost postarea inițială a Iuliei Albu.


„Sunt onorată să o dețin’

Dorința Iuliei Albu a ajuns și la urechile lui Aurel Pădureanu, care a fost mai mult decât încântat s-o ajute. Astfel, criticul de modă a intrat în posesia unei rochii ce i-a aparținut Corneliei Catangă, foarte reprezentativă pentru stilul inconfundabil al artistei.

„Nici nu am cuvinte să îmi exprim recunoștința pentru încrederea acordată de către maestrul Aurel Pădureanu, prin încredințarea către mine a rochiei iconice a legendarei Cornelia Catanga. Aseară l-am avut invitat pe Maestru, ocazie cu care acesta a considerat să îmi acorde întreaga onoare, dar și responsabilitate, de conservare a rochiei semnătură a Corneliei Catangă. Sunt onorată să o dețin și să o conserv în colecția mea de rochii aparținând legendelor scenei românești. Împreună, ținem legenda vie’, a transmis ulterior criticul de modă.


Aurel Pădureanu a devenit bunic. Nepoata poartă numele regretatei Cornelia Catangă

Nora lui Aurel Pădureanu a născut, în SUA, o fetiță de toată frumusețea care poartă numele regretatei Cornelia Catanga. Fetița lui Alexandru Pădureanu se numește Cornelia Anastasia, iar Aurel Pădureanu, bunicul ei, este copleșit de emoții și declară că este foarte fericit.


„Am o stare…de parcă sunt în al nouălea cer. Mă simt așa de fericit. Copilul acesta mi-a dat un nou sens vieții! Am renăscut. Am mai simțit asta când am cunoscut-o pe Cornelia, în 1990. Ea mi-a dat un nou sens vieții și am trăit fericit cu ea… Ei, acum, fetița asta mi-a dat așa o bucurie, de parcă eu m-am renăscut. Dacă văd ceva rău în față, imediat îmi apare figura fetiței și-mi trece supărarea., spune Pădureanu, pentru viva.ro.

„E frumoasă. Seamănă cu Alexandru, dar și cu Cornelia. Are trăsăturile ei. Foarte mult seamănă cu Cornelia. Când ești fericit… Cât am fost eu de supărat, dar Dumnezeu trebuia să facă și bine pentru sufletul meu., a mai declarat Aurel Pădureanu, pentru viva.ro.

Sursa foto: Instagram