Aurora și Săndel Mihai, fratele Andrei, împlinesc 15 ani de căsătorie. Cum se înțeleg și ce pasiuni împărtășesc: „Am văzut trei sferturi din globul pământesc”

 Ifrim Georgiana
.

Aurora și Săndel Mihai formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Anul acesta, cei doi împlinesc 15 ani de căsătorie, dar spun că  povestea lor de dragoste a început cu mult timp înainte. Iată cum se înțeleg și ce pasiuni împărtășesc cei doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Săndel Mihai, fratele Andrei Măruță, este de profesie artist, însă a fost întotdeauna destul de discret cu privire la viața personală. Interpretul de muzică populară și soția lui, Aurora, s-au căsătorit în urmă cu 15 ani, iar cei doi recunosc că mariajul lor a fost lipsit de probleme. Anul acesta, cei doi soți sărbătoresc nunta de argint și au făcut câteva confesiuni emoționante despre anii petrecuți împreună.

au9au9

Citește și: Săndel Mihai, fratele Andrei, și Armin Nicoară sunt în plin scandal: 'Măi, fraților, el mimează! Nu mă așteptam să mă înjosească…'

Citește și: Cumnata Andrei a slăbit 30 de kilograme! Cum arată acum Aurora Mihai

Citește și: Dinu Maxer, după ce a fost surprins alături de o altă femeie, după divorțul de Deea Maxer: „Iubesc frumosul…”

Citește și: Cine este Ciprian Enea de la „Chefi la cuțite'. Are 13 pașapoarte: „Sunt primul român care a vizitat toate țările lumii'

Aurora și Săndel Mihai, fratele Andrei, împlinesc 15 ani de căsătorie

În 2023, Aurora și Săndel Mihai împlinesc 15 ani de căsătorie. Cei doi spun că relația lor a început cu mult înainte de cununia civilă, iar muzica a fost cea care i-a adus împreună.

„Anul acesta facem 15 ani de căsătorie. Sunt 15 ani de căsătorie în acte, dar noi avem mai mult împreună, am trecut practic de mult de nunta de argint, dar da căsătoriți în acte suntem de 15 ani', au explicat cei doi, potrivit wowbiz.ro.

„Mie îmi plăcea foarte mult piesa You Raise Me Up. Mi s-a părut că ne reprezintă. Acum ne plac multe că sunt multe piese de dragoste', a mărturisit Aurora,.

Ce pasiuni împărtățesc Aurora și Săndel Mihai

Pe lângă muzică, soții Aurora și Săndel Mihai sunt pasionați de dans, călătorii și gastronomie. Cei doi afirmă că au vizitat trei sferturi din globul pământesc și plănuiesc să ajungă, în viitorul apropiat, și în Asutralia.

„Noi să știi, nu stăm numai să ascultăm. Noi și dansăm, deci avem multe genuri și piese. Ne plac și concertele de operă și operetă. Mergem în mod frecvent la filarmonică. Am fost și în America la Bruno Mars. Am văzut-o și pe Celine Dion', a mărturisit Săndel.

„Prin prisma meseriei am văzut trei sferturi din globul pământesc. Am mers în Europa aproape toată, în Australia încă nu am mers, dar sperăm să ajungem și acolo. Ne place să călătorim, să cunoaștem oameni și locuri, să mâncăm din tot ce e reprezentativ țării respective', a mai spus Aurora.

Cum au petrecut Aurora și Săndel Mihai Paștele

„Suntem doar familia, vreo 30 de persoane. Toți facem câte ceva acasă și la toți se gătește foarte bine. Prăjitura renumită e durere, am promovat-o în nenumărate emisiuni. E mare concurență, dar nimeni nu o face așa bună ca soacra mea.

O prepară cu trei foi din bezea, ți se topește în gură. Toate o fac bună, dar soacra mea e mai meticuloasă la prăjitura aceasta. Mama în schimb face cele mai bune sarmale din lume. La noi în Ardeal se mănâncă sarmalele cu cozonac', a dezvăluit Aurora.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton