"A existat un filmuleţ făcut în scop de şantaj". Avocatul lui Dan Diaconescu, despre imaginile compromițătoare cu fostul patron OTV

 Dumba Gabriela
.

Avocatul lui Dan Diaconescu, Alexandru Murărescu, a afirmat că a existat un filmuleţ făcut cu scop de şantaj, precizând că nu ştie dacă acesta este unul compromiţător pentru fostul patron OTV. Avocatul a susţinut că nu poate oferi mai multe amănunte despre acesta, însă Dan Diaconescu ar urma să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Pe 6 aprilie, după 8 ore de audieri și după ce inițial mascații au descins la cele două locuințe deținute de Dan Diaconescu, din București și Mamaia, de unde au fost ridicate mai multe echipamente informatice, polițiștii au decis să îl rețină pe acesta pentru 24 de ore. Astăzi, Dan Diaconescu urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ce-a-fost-și-ce-a-ajuns-Cum-arată-Dan-Diaconescu-după-ce-a-închis-OTV-și-a-cam-rămas-fără-bani-2Ce-a-fost-și-ce-a-ajuns-Cum-arată-Dan-Diaconescu-după-ce-a-închis-OTV-și-a-cam-rămas-fără-bani-2

Avocatul lui Dan Diaconescu a confirmat existența unor imagini posibil compromițătoare. A fost șantajat

Omul de televiziune Dan Diaconescu a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea a doua infracţiuni de act sexual cu un minor şi cinci infracţiuni de folosire a prostituţiei infantile. Fostul patron OTV și-a petrecut noaptea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Potrivit stiripesurse.ro, avocatul lui Dan Diaconescu, Alexandru Murărescu, a confirmat că există un filmuleț cu fostul patron OTV, imagini care ar fi fost surprinse în scop de șantaj, însă nu a spus dacă respectivul video este sau nu unul compromițător.

A existat un filmuleţ, nu ştiu dacă compromiţător, dar a existat un filmuleţ făcut în scop de şantaj. Dar despre filmuleţ nu pot să vă dau mai multe amănunte şi am să vă spun şi de ce. În primul rând este o cauză care instrumentează presupuse fapte de natură penală săvârşite împotriva unor minori.

Ştim foarte bine că şi şedinţele sunt nepublice, şi dosarul este nepublic şi din cauza asta şi eu am fost extrem de surprins că foarte multe amănunte au transpărut ieri în media', a declarat avocatul lui Dan Diaconescu.

Întrebat dacă este adevărat că Dan Diaconescu le-a cunoscut pe fete la un hotel din Olimp, Alexandru Murărescu a răspuns: Nu este adevărat, nu rezultă din actele dosarului o asemenea împrejurare'.

El a fost întrebat dacă Dan Diaconescu a întreţinut relaţii sexuale cu acele fete. Dumnealui susţine că nu şi susţine vehement acest lucru', a precizat Murărescu.

Citește și: Cum a început povestea de iubire dintre Daniel Buzdugan și soția lui, Monica, în urmă cu 22 de ani: ‘A fost dragoste la prima vedere. Mi-era o frică, de nu vă spun’

Citește și: Alexandru Papadopol a aflat de la fiica lui și a Ioanei Ginghină că actrița se recăsătorește: „Nu îl interesează în mod direct’

Dan Diaconescu ar putea fi arestat pentru 30 de zile

Alexandru Murărescu a declarat, vineri, că este posibil ca în câteva ore Dan Diaconescu să fie prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

„Aşa cum decurg lucrurile, s-ar putea ca în curând Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa să formuleze către Judecătoria Constanţa o propunere de luare a măsurii arestării preventive. S-ar putea ca în câteva ore să ne aflăm în faţa unui magistrat, pentru prima oară în faţa unui judecător şi atunci vom vedea exact care va fi soluţia”, a precizat apărătorul lui Dan Diaconescu.

Suma pe care ar fi plătit-o Dan Diaconescu pentru a întreţine relaţii intime cu cele două minore gemene

Potrivit observatornews.ro, Dan Diaconescu le-ar fi plătit pe cele două minore gemene cu suma cuprinsă între 300 și 400 de lei, asta pentru a întreține relații intime cu ele.

Mai mult decât atât, fostul patron OTV le-ar fi pus pe acestea să îi găsească o fată care este virgină, iar el a vrut să le plătească pentru asta. Minorele în vârstă de 15 ani pe atunci l-ar fi șantajat și filmat pe jurnalist.

Întrebat ieri ce acuzații îi sunt aduse lui Dan Diaconescu, avocatul Alexandru Murărescu a spus că, în urmă cu trei ani, fostul patron OTV ar fi întreţinut relaţii sexuale cu două minore prostituate. Cu toate acestea, jurnalistul susține că nu a făcut asta niciodată.

„Acuzaţiile, aşa cum ne-au fost aduse la cunoştinţă prin procesul verbal, sunt că acum trei ani ar fi întreţinut relaţii sexuale cu două minore prostituate, fără să se arate ce vârstă. Este o vârstă cuprinsă, ca să citez, între 15 şi 18 ani. Întrebându-l pe Diaconescu despre această împrejurare mi-a spus sec: „Niciodată nu am întreţinut raporturi sexuale cu prostituate”', a declarat Alexandru Murărescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton