Cum trec Axinte de la Vacanța Mare și soția lui peste greutățile din căsnicie: "De 22 de ani împreună și nu ne-am certat niciodată. Secretul este să..."

 Dumba Gabriela
.

Axinte de la Vacanța Mare și soția lui sunt împreună de 22 de ani și spun că nu s-au certat niciodată, deși nu puține au fost momentele grele prin care au trecut împreună. Pe numele său adevărat Florin Petrescu, artistul a dezvăluit că lipsește foarte mult de acasă, iar soția l-a înțeles tot timpul, așa că din proprie experiență a oferit câteva sfaturi pentru îndrăgostiții aflați la început de drum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Florin Petrescu, alias Axinte de la Vacanța Mare, grație rolului care l-a făcut celebru, a vorbit recent despre căsnicia cu soția lui, Carmen, femeia care i-a fost mereu aproape la bine și la greu. Cei doi au împreună un băiat, în vârstă de 17 ani acum, care a venit pe lume cu mari sacrificii.

5454

Axinte din Vacanța Mare nu s-a certat niciodată cu soția lui, în 22 de ani

Axinte din Vacanța Mare recunoaște că nu s-a certat niciodată cu soția lui, în 22 de ani de căsnicie și a dezvăluit care este secretul unei familii fericite. Actorul susține că soția sa este înțelegătoare, mai ales în ceea ce privește plecările sale, care nu au fost deloc puține, de altfel.

Mai mult dorm cu șoferul decât cu nevasta mea. Nu prea stau pe acasă… Fac 100.000 de kilometri pe an cu mașina. Cine cumpără mașină de la mine este dezastru! Am vrut să vând o mașină odată, mașina era nouă, avea 2 ani, dar avea 220.000 de kilometri făcuți de mine.

Eu și soția mea suntem împreună de 22 de ani și nu ne-am certat niciodată. Nu avem timp… Sunt mai mult plecat, iar când vin acasă se bucură că vin, se bucură de momentele cu mine. Secretul este să veniți cât mai rar pe acasă! Nu fraților, dar trebuie să vă înțelegeți, doar d-asta v-ați luat!

Nu trebuie să înceapă nebunia. Dacă vezi că ăla e mai căpos, lași tu de la tine, că doar cel mai deștept cedează!', a declarat Axinte de la Vacanța Mare pentru Playtech Știri.

Citește și: Actorul Florin Petrescu, alias Axinte de la Vacanța Mare, a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare

Citește și: Axinte și soția lui au primit mesaje de amenințare din partea Larisei Oprea:'A zis că, dacă divorțează ea de Alin, trebuie și prietenii să divorțeze de el'

Citește și: Dorina Lazăr, amintiri dureroase cu mama vitregă:„Trebuia să mă așez pe pat și mă bătea cu cureaua’/ EXCLUSIV

Soția lui Florin Petrescu a făcut ani de tratament pentru a rămâne însărcinată

Axinte a făcut „o călătorie în timp’ și a dezvăluit că soția sa a făcut tratament timp de șase ani, înainte de a rămâne însărcinată.

„A fost un copil dorit, îți dai seama, după 6 ani… Nu știam de asta cu două linii (n.r. – despre testul de sarcină). A venit după ani de tratament. Acum nu știu dacă mi-aș mai fi dorit, că Eduard spune: „tati, să nu mai faceți niciunul, că vreau ca averea să-mi rămână mie’, a mai povestit artistul.

Tânărul, în vârstă de 17 ani acum, nu a moștenit talentul artistic de la tatăl său, dar este pasionat de informatică.

Avem un băiat frumos de 17 ani, are 1 metru 80… Nu s-a prins talentul de el, chitara e plină de praf, glumele nu s-au prins de el, nu are treabă cu domeniul ăsta. El este cu informatica.

Până la urmă, e noua generație, cu telefonul…Are păr mult în față, de-aș mai fi avut și eu păr așa mult… Am vrut să îmi fac implant, dar trebuie să am măcar 50% păr în cap, eu am doar 30%.', a mai spus Axinte din Vacanța Mare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton