Aylin Cadir si-a petrecut luna de miere in Mexic

.

Aylin si Traian au avut cu siguranta o luna de miere pe care nu o vor uita prea curand. Cei doi au vizitat ruinele de la Coba si Tulum, ultima din ele fiind situata chiar pe malul marii, pe un platou stancos plin de iguane. Aylin a facut pentru prima data snorkling, iar experienta a fost cu atat mai placuta cu cat, tanara actita a inotat printe pesti viu colorati, corali si testoase care se hraneau cu alge pe fundul marii.

Dupa nunta ce a durat 3 zile si 3 nopti, Aylin Cadir si sotul ei, Traian, au plecat 2 saptamani in Playa Del Carmen – Mexic pentru a petrece luna de miere. Cei doi au fost cazati intr-un resort cu spa, Banya Tree Mayakoba, unde au avut o vila doar pentru ei.
 


Mi se face dor cand povestesc despre asta! Am vrut sa plecam din Europa pentru luna de miere. Avaeam cateva optiuni si cand am vazut resortul de la Mayakoba am zis ca acolo vrem. Nu stiam la ce sa ne asteptam!’ a declarat Aylin Cadir.

Tot in luna de miere Aylin si sotul ei au inotat alaturi de cei mai mari pesti din lume, rechinii balena, au fost in vizita si la gradina zoologica si au asistat la un ritual maias pentru zeul porumbului.