Bănel Nicoliță este într-o nouă relație, după divorțul de Cristina Pisică. Iubita lui i-a cunoscut fiicele: „Suntem de ceva vreme împreună”

 Ifrim Georgiana
.

Bănel Nicoliță este într-o nouă relație, după divorțul de Cristina Pisică. Bănel Nicoliță are o nouă iubită și a făcut primele declarații despre cea care i-a cucerit inima. Fostul fotbalist spune că relația este serioasă și asumată, căci partenera lui le-a cunoscut pe cele două fiice din mariajul cu Cristina. Iată ce planuri are sportivul și de ce nu s-ar împăcat cu Cristina Pisică, fosta lui soție!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bănel Nicoliță este într-o nouă relație, după divorțul de Cristina Pisică. Viața lui Bănel Nicoliță s-a schimbat radical după divorțul de mama copiilor săi, Cristina Pisică. Cei doi au format un cuplu timp de 12 ani, însă au semnat actele de divorț în anul 2019. De dragul celor două fiice pe care le au împreună, Amalia și Natalia, fostul fotbalist și Cristina Pisică au rămas în relații bune. Acum, Bănel Nicoliță a dezvăluit că este într-o nouă relație și are planuri serioase de viitor cu partenera lui, care i-a cunoscut deja copiii.

ban10ban10

Citește și: Bănel Nicoliță, despre o posibilă împăcare cu fosta soție, la doi ani de la divorț: „Avem două fetițe minunate, care au nevoie de ambii părinți'

Citește și: Cum se comportă Bănel Nicoliță cu fiicele lui, după divorțul de mama lor. Fosta soție a sportivului rupe tăcerea: „El vine când…'

Citește și: Oana Zăvoranu, mesaj neașteptat pe Internet după ce a ajuns în fața judecătorilor în cazul de șantaj: „Nu îmi pasă de cum mă judecă lumea, că…'

Citește și: Daciana Sârbu recunoaște că ea face regulile în casă, iar Victor Ponta îi răsfață pe copii: „Eu mi-am asumat acest rol, să fiu mâna de fier. Există consecințe pe care…'

Bănel Nicoliță are o nouă iubită, după divorțul de Cristina Pisică

Recent, Bănel Nicoliță a recunoscut că iubește din nou și a făcut primele declarații despre partenera lui de viață. Sportivul spune că relația durează de ceva vreme, iar iubita lui le-a cunoscut pe fiicele din mariajul cu Cristina Pisică.

„Sunt într-o relație, mă bucur că sunt ok! Femeia care îmi este alături trebuie să fie sufletistă. Nu am fugit niciodată după frumusețe. Îmi plac femeile care sunt sincere.

Nu contează, important este că suntem de ceva vreme împreună. Mă bucur de fiecare moment și spun sincer că este femeia care a fost lângă mine atunci când mi-a fost mai greu. Fetițele au cunoscut-o pe noua mea iubită', a spus Bănel Nicoliță la Antena Stars.

„Nu mai există șanse de împăcare între mine și fosta mea soție'

Bănel Nicoliță spune că o împăcare cu Cristina Pisică nu ar mai putea fi posibilă, decizie exprimată de ambele părți. Deși au divorțat, sportivul și fosta lui soție au rămas în relații apropiate și se consultă în privința deciziilor care le vizează pe cele două fiice, Amalia și Natalia.

„Nu mai există șanse de împăcare între mine și fosta mea soție. Am avut o discuție și fiecare ne vedem de viața lui. Cel mai important lucru este ca amândoi să avem grijă de cele două prințese. Suntem alături, vorbim foarte des și avem o comunicare foarte bună pentru copilași, le oferim tot ce este mai bun', a mărturisit fostul fotbalist.

Bănel Nicoliță a regretat divorțul de Cristina Pisică

După separarea legală de mama fiicelor lui, Bănel Nicoliță a spus că regretă decizia și a dezvăluit motivele care au dus la ruptura dintre ei. Fostul fotbalist a dat de înțeles că s-a îndepărtat de familie, asumându-și partea de vină pentru divorț.

„Am fost plecat afară, am fost la un prieten în vacanţă (n.r- în Statele Unite ale Americii). Am stat câteva luni acolo. Am vrut să-mi revin şi eu fizic şi moral, pentru că eram cu moralul la pământ. Divorţul prin care am trecut, fotbalul, banii pierduţi. Greşeala mea cea mai mare a fost că am venit aici şi atunci au intervenit probleme vizavi de fosta soţie. Nu a acceptat şi la acel moment chiar a avut dreptate.

Banii familiei, timpul pe care îl petreceam aici, nu mai ajungeam să fiu lângă ea şi lângă copii, să fiu alături de ea şi să le ofer şi ce le lipsea. Nu mi-am revenit nici acum, să fiu sincer. Asta e viaţa, trebuie uşor-uşor să văd lucrurile aşa cum sunt', a spus Bănel Nicoliță în emisiunea „Fiță cu Adiță'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton