Cu câți bani a fost țepuită Mara Bănică de un muncitor plătit să-i renoveze casa: "Zugravii trebuie să-i alegi cu mare dibăcie în viață"

.

Mara Bănică a fost țepuită de unul dintre muncitorii plătiți să-i renoveze casa. Fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a povestit ce i s-a întâmplat și câți bani mai are să-i returneze muncitorul care s-a făcut nevăzut peste noapte. Cu această ocazie, Mara Bănică a sfătuit lumea să aibă mare atenție pe cine alege în astfel de proiecte pentru a nu păți ce a pățit ea recent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Mara Bănică a răspuns curiozităților acestuia legate de cheltuirea banilor câștigați la „Sunt celebru, scoate-ma de aici!'. Fosta concurentă a dezvăluit că și-a cumpărat o casă și s-a apucat de renovarea apartamentelor vechi, însă acest din urmă proiect a venit la pachet și cu o țeapă de zile mari.

Mara Bănică a fost țepuită de un muncitor plătit să-i renoveze casa


Mara Bănică s-a apucat de renovat apartamentele pe care le are și, ca orice român care se respectă, a fost și ea țepuită cu bani de un muncitor. Fosta concurentă „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' i-a povestit lui Cătălin Măruță ce s-a întâmplat.

„Îți spun pe ce am cheltuit banii. Eu am proiecte și ne-am cumpărat o casă mai mare, ne-am înmulțit acum și am o casă mai mare. Îi salut pe muncitorii de la mine, au turnat șapa sâmbătă. Deci, din bănuții ăia (n. red câștigați din emisiune) am pus unele lucruri în case – și asta dacă vrei să vorbim despre renovare, e al treilea apartament pe care îl fac de la cărămidă.


Am schimbat echipa de muncitori acum, că am fost foarte nemulțumită de fostul muncitor. Tomiță, nici să nu te văd, ca să zic așa! A fugit cu sculele, am niște aventuri… Se zice că zugravii, lăutarii, ospătarii și mecanicii auto trebuie să-i alegi cu mare dibăcie în viață. Tomiță a plecat cu sculele, că nu s-a înțeles cu ăla de la uși.


Să-mi dai și banii ăia care au rămas, nu mult, dar 1.600 de lei, dar i-aș vrea, nu mi-ar prinde rău. Așa sunt unii dintre ei…’, a povestit Mara Bănică în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și: Andrew Tate a fost scos din arest și transportat la spital: „Ar avea anumite probleme medicale. Când are loc procesul în care se va judeca cererea de eliberare

Citește și: „Multe cupluri se culcă pe urechea lui e a mea, e al meu. Am înțeles că am deranjat multă lume’. Octavia Geamănu a răbufnit după ce a fost criticată că nu doarme cu soțul ei


Citește și: Mădălina Ghenea a fost hărțuită de un bărbat vreme de șase ani: „Am fost foarte speriată. Nimeni nu merită un asemenea lucru…

Mara Bănică a participat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'

Mara Bănică a participat, anul trecut, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' și chiar dacă toate condițiile sunt junglă sunt extrem de greu de suportat, ea ar mai fi vrut să rămână. Nu a câștigat competiția, însă a avut parte de o experiență inedită.

„Primul lucru la care m-am gândit a fost să sun acasă, îmi era foarte, foarte dor de familie, de micuții mei, de soțul meu. Sentimentul acesta de apartenență’ este sublim pentru mine. Să ai la cine și pentru cine să te întorci de oriunde! Fie și din Junglă!


A fost cu de toate. Am câștigat doi oameni de suflet, pe Cornel și pe Giani. În planul fobiilor și al fricilor, știam că sunt un om curajos, îmi pare rău că n-am prins probe cu apă sau cu înălțime. Am scapăt de teama de șobolani, mă pot plimba prin Herăstrău liniștită, ce să zic…', a spus Mara Bănică pentru ciao.ro, acum câteva luni, după eliminarea din competiție.


„Celor de acasă le-aș spune că motivația mea a fost legată de a-mi demonstra mie și apoi lor că am rămas un om la fel de puternic ca acum 20 de ani, când transmiteam reportaje din Baghdadul în flacări la propriu! Fiecare dintre noi a avut motivații diferite, unii și-au dorit să devină rege sau regină, alții să apară o dată-n viață la Pro TV, iar alții chiar și-au testat limitele', a mai spus vedeta