”Sunt pe tocuri, dar a trebuit să mă sacrific pentru acest eveniment...” Cum se recuperează Oana Ioniță după cele două operații de menisc / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cum se simte Oana Ioniță după operațiile de menisc pe care le-a suferit la șase luni distanță una de cealaltă. Vedeta și fiica ei au mers împreună la petrecerea VIVA! și au vorbit despre problemele lor, dar și despre vacanța pe care o plănuiesc de ceva timp.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

'Bebelușa' Oana Ioniță și fiica ei, Isabel, au mers împreună la petrecerea VIVA! Cum se simte vedeta după operațiile de menisc pe care le-a făcut la șase luni una față de cealaltă. Fosta vedetă de la Cronica Cârcotașilor a făcut dezvăluiri neașteptate.

323118383_1400937613643701_706365507250275333_n323118383_1400937613643701_706365507250275333_n

Citește și: Bebelușa Oana Ioniță divorțează de tenorul Florin Budnaru, după 10 ani de căsnicie: „Nu e deloc plăcut”. Reacția nașului Mihai Găinușă

Citește și: Bebelușa Oana Ioniță, detalii despre divorțul de Florin Budnaru: „Locuim încă împreună, dar nu mai colaborăm profesional. Custodia copilului…”

Citește și: Dragoș Dolănescu, dezvăluiri incredibile la 14 ani de la moartea lui Ion Dolănescu: „Tata a murit supărat pe Ionuț. Înainte să moară, a vrut să-mi trecă mie averea pe nume…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțeleg părinții Ancăi Dumitra cu soțul ei, Manfred Spendier, și ce relație are actrița cu socrii: „El este cetățean austriac, dar…'. Ce spune vedeta despre copii / EXCLUSIV

„Bebelușa' Oana Ioniță, detalii neștiute despre operațiile la menisc

'Bebelușa' Oana Ioniță se recuperează încă după cele două operații de la menisc. Cu toate acestea, vedeta mai poartă tocuri, uneori, la evenimentele mondene. Vedeta abia așteaptă să își reia activitatea. La petrecerea VIVA!, ea a venit însoțită de fiica ei, Isabel.

Bună seara, mă bucur să vă revăd pe amândouă la eveniment...

Oana: Bună seara și mă bucur că am revenit după foarte mulți ani de pauză la VIVA!.

Fata ta a crescut. Este o adevărată domnișoară. 

Oana: La ultima ședință foto pentru VIVA! era micuță. A crescut și aproape că mă depășește. 

O adevărată domnișoară, cum am spus. Cum te simți? Cum e la evenimentele mondene?

Isabel: Mă simt foarte bine, m-am distrat maxim până acum. 

Mă bucur foarte mult. Cum e cu școala, cum a fost cu greva? 

Oana: E foarte greu cu ei pentru că, dacă nu sunt la școală, sunt acasă, din păcate. Trebuie să aibă cineva grijă de ei și trebuie să îmi iau mai mult timp liber pentru ea și pentru Maxim. Școala este esențială, elementară, și avem nevoie de ea ca să avem o generație de copii educați. 

Bebelușa Oana Ioniță: 'Sunt pe tocuri, dar a trebuit să mă sacrific…'

Cum ești cu piciorul, că tu ai avut două operații?

Oana: Am avut, da, am avut două operații pe menisc. Sunt în recuperări. Din păcate nu am voie să alerg deocamdată, sau să dansez. Sunt pe tocuri, dar a trebuit să mă sacrific pentru acest eveniment. Probabil că o să trag zilele viitoare. E greu, dar îmi doresc foarte mult să mă apuc de dans, să alerg și să fiu în formă.

Și tu ce o să faci, Isabel, vara asta? Unde vrei să te trimită mami, sau să meargă cu tine?

Isabel: Mă gândeam în Grecia, dar nu știu sigur. 

Oana: Nu am fost niciodată în Grecia și ne dorim foarte mult să mergem acolo. Și ne-am dori să mergem și cu rulota și ne-am dori să mergem și cu cortul, și avem și o tabără de vară… vin în jur de 100 de copii la Alba Iulia, organizăm tabăra. Cred că este a șaptea ediție cu copii. E foarte frumoasă… Cu copiii în natură și o viață sănătoasă. 

Bebelușa Oana Ioniță: 'Nu cred că ai spus asta…'

Ce materie îți place ție cel mai mult?

Isabel: Educația fizică. 

Oana: Nu cred că ai spus asta… Nu-i adevărat. Mie, de exemplu, nu-mi plăcea. Am fost la liceul de coregrafie și nu făceam sport. Îmi plăcea mult matematica. Și eram o tocilară. Și ea este foarte bună la matematică. 

Isabel: Mă descurc, da, dar tot sportul îmi place cel mai mult. 

Oana: Și religia încet-încet…

Isabel: Sportul…

Oana: Of, Doamne… Mergem acasă și facem niște teme la matematică și română. 

Baftă multă. 

Mă bucur că ne-ați invitat și să ne vedem la următoarele evenimente. 

Foto: Facebook, arhiva personală

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton