Bella Santiago a avut o copilărie marcată de lipsuri și absența părinților: „Am avut o viață foarte săracă. Tata a murit când aveam un an”

 Ifrim Georgiana
.

La 33 de ani, Bella Santiago este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la din din țară. Frumoasa cântăreață din Filipine a devenit cunoscută publicului larg datorită emisiunii „X Factor', fiind desemnată câștigătoarea celui de-al optulea sezon. Dincolo de optimismul care o caracterizează, Bella Santiago are o poveste de viață dramatică, marcată fiind de lipsurile din copilărie și absența părinților. Iată dezvăluirile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Orginară din Filipine, Bella Santiago s-a mutat în România în 2016, an în care a ajuns finalistă în emisiunea „Românii au talent'. Ulterior, a participat la „X Factor', sezonul 8, fiind desemnată marea câștigătoare, moment care a însemnat o adevărată rampă de lansare pentru cariera ei artistică. În plan personal, căntăreața este căsătorită cu Ionuț Grigore și are o fiică, pe Kescielle, din relația anterioară. Deși a cunoscut dragostea adevărată și succesul muzical, Bella Santiago ascunde o poveste dureroasă, fiind crescută într-o familie cu posibilități puține.

beljwegbeljweg

Citește și: 'Încercăm de mult timp să facem un copil. Suntem pregătiți, doar e de așteptat de la Dumnezeu…'. Bella Santiago își dorește să devină mamă pentru a doua oară

Citește și: Ce spun Bella Santiago și Ionuț Grigore despre banii strânși la nunta lor: „Am scos tot din plicuri. Am avut persoane care…'

Citește și: Al Pacino s-a despărțit de iubita cu 54 de ani mai tânără! Acum trei luni au devenit părinți

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea, ipostaze tandre în așternuturi. Cum s-au fotografiat cei doi

Bella Santiago a avut o copilărie marcată de lipsuri și absența părinților

Bella Santiago s-a născut în Filipine și a fost crescută de bunica ei, de la vârsta de 5 ani. Tatăl artistei a murit pe vremea când ea avea un an, iar mama ei a fost nevoită să se mute într-un alt oraș, în speranța să căștige mai mulți bani. În aceste circumstanțe, artista spune că că nu a apucat să se bucure de anii copilăriei, fiind constrânsă să muncească de la o vârstă fragedă.

„Sunt din Filipine. Noi am fost foarte săraci. Eu nu am copilărit cum copilărește copilul meu acum. Eu am fost un copil care a învățat mult în viață. Mama m-a lăsat la bunica de când aveam cinci ani. Am învățat multe chestii de la bunica mea. Eu în loc să stau afară să mă joc cu copiii, stăteam cu bunica să fac curățenie în casă. Făceam și gheață… în Filipine făceam gheață, se pune într-un plastic și le vindeam. E căldură acolo și oamenii au nevoie de gheață.

Nu am avut copilărie, a fost o copilărie mai grea. Relația cu bunica a fost frumoasă, dar este foarte strictă. Eu trebuia să mă trezesc dimineață. 7 era deja prea târziu pentru ea. Trebuia să ne trezim la 5:30 sau 6:00. Mă duceam la școală, da. La școală voiam mereu să fiu prima și studiam foarte mult', a artista, potrivit ego.ro.

„Ea a vrut să plece într-un oraș mai mare să câștige bani'

De la vârsta de 5 ani, Bella Santiago a rămas în grija bunicii, mama ei stabilindu-se cu locul de muncă într-un alt oraș. Artista a rememorat anii copilăriei și lipsurile care i-au afectat familia, susținând că astăzi este un spijin pentru cele două.

„Mama a plecat, nu m-a părăsit. Noi am avut o viață foarte săracă. Eu când stăteam cu mama, îmi aduc aminte că mama nu muncea. Tata a murit când aveam un an. Mama făcea chestii mici cu care câștiga foarte puțini bani. Și am în memorie amintirea când mâncam orez cu sare, orez cu lapte, orez cu cafea, ce apucam. Orezul este baza. Dacă ai orez în casă ești ok, ești bine.

Atunci mama nu prea avea răbdare cu mine. La un moment dat, când mă bătea, a văzut bunica mea și m-a luat ea. Atunci a decis mama să plec, să mă lase la bunica. Ea a vrut să plece într-un oraș mai mare să câștige bani. Am stat la bunica mea. Da, tot timpul (n.r. ea le ajută pe ele acum). Am zis că până respir o să o ajut', a adăugat ea, potrivit sursei citate.

„Am ambiție, fiindcă am avut copilăria grea'

Deși a crescut în condiții grele, Bella Santiago este de părere că lipsurile din copilărie au determinat-o să fie puternică și să-și clădească o carieră de succes.

„Am ambiție, fiindcă am avut copilăria grea și am avut ambiția să am casa mea cand o să fiu mare, să o ajut pe mama, să-mi cumpăr geanta, haine tot ce nu am avut. Din clasa 1 până în a 6-a am avut un ghiozdan, nu aveam bani. Și mi-am zis atunci când o să fiu mare si o să câștig bani vreau să cumpăr multe genți sau multe haine, pantofi, și da, ambiție', a încheiat ea.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton