Bella Santiago a fost părăsită de tatăl fiicei sale, la o lună după ce a născut: „A zis că merge la război în Afganistan. N-am mai auzit de el”

.

Bella Santiago a fost părăsită de tatăl fiicei sale, la o lună după ce a născut. Bella Santiago este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de la noi din țară. Cântăreața a devenit cunoscută de toată lumea după ce a fost desemnată câștigătoarea X Factor România 2018. Originară din Filipine, aceasta s-a mutat în România în anul 2016 și a reușit, prin forțe proprii, să-și construiască o carieră de succes în industria muzicală. Acum, Bella Santiago face câteva confesiuni emoționante despre trecutul ei, dar și de momentul când a rămas mamă singură. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Bella Santiago a fost părăsită de tatăl fiicei sale, la o lună după ce a născut. Bella Santiago s-a mutat în România în anul 2016, an în care a participat și la emisiunea „Românii au talent’, de la Pro TV. Artista a resușit să ajungă până în finala concursului de talente, însă nu a reușit să intre în posesia premiului cel mare. Doi ani mai târziu, aceasta a participat la X Factor și a cucerit iremediabil inimile juraților, dar și pe ale celor de acasă. Astfel, Bella Santiago a câștigat premiul în valoare de 100.000 de euro, iar cariera ei a atins apogeul.


În România, Bella Santiago și-a cunoscut dragostea, pe Nicolae Ionuț Grigore, iar în luna mai cei doi vor face cununia religioasă. Ceremonia se va desfășura în Filipine, fiind una dintre dorințele artistei. Cântăreața are și o fiică din relația anterioară, pe care a crescut-o singură și care îi seamănă izbitor.

Citește și: Bella Santiago și-a ales două rochii de mireasă pentru nunta cu Ionuț Grigore: „Am probat maxim 10 rochii…'


Citește și: Bella Santiago dezvăluie de ce mama ei nu vrea să vină la nuntă sa: „M-am supărat un pic, dar…’. Ce a avertizat-o Teo Trandafir / EXCLUSIV

Citește și: Cum au sărbătorit Alin Oprea și Medana 4 ani de relație: „Dragostea este o forță de neoprit'

Citește și: Un adolescent de 13 ani a murit după ce a făcut o provocare de pe TikTok. Clipul video a devenit viral


Bella Santiago a fost părăsită de tatăl fiicei sale, la o lună după ce a născut

Bella Santiago nu a fost căsătorită cu tatăl fiicei sale. La o lună după ce a născut, bărbatul a plecat în război în Afganistan, cu promisiunea că se va întoarce acasă după o săptămână. De atunci, artista din Filipine nu a mai auzit vești din partea lui și nu s-au mai văzut, deși plănuiseră să se căsătorească.

„Nu m-am căsătorit (n.r. – în trecut) niciodată. M-am căsătorit doar aici, în România. Era un băiat pe care l-am cunoscut în timp ce cântam cu trupa mea. Și era din armată, și ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit, am stat împreună și am făcut un copil. După ce am făcut un copil, după câteva luni a venit să vadă copilul și a plecat, și a zis că merge la război în Afganistan și se va întoarce după o săptămână. Am zis: „Ok, eu aștept, te aștept să te întorci!


Noi chiar am avut în plan să facem nuntă după aia, dar nu s-a mai întors. Am așteptat o lună, două luni, trei, patru, cinci, și a trecut un an și mi-a zis mama: „Nu cred că mai vine, cred că a rămas acolo, nu știu unde e, a plecat!’. Chiar era un băiat foarte bun, nu cred că a fugit de responsabilitate pentru că era un băiat foarte bun. Și chiar întregii mele familii îi plăcea de el. Dar cred că s-a întâmplat ceva cu el, că n-am mai auzit de el, nici până acum n-am mai auzit de el’, a declarat artista, potrivit unica.ro.


Cum a gestionat Bella Santiago momentul când a rămas mamă singură

Bella Santiago spune că momentul când a rămas mamă singură a fost unul extrem de dureros, însă experiențele grele din trecutul ei au ajutat-o să se mobilizeze pentru fiica ei.

„Când am născut pe bebeluș, după o lună a venit el să vadă copilul, el a cumpărat tot pentru copil, a cumpărat haine, lapte, tot ce avea nevoie. Și era un om iubitor. Când a plecat chiar a fost foarte supărat și plângea, pentru că nu mai voia să plece de lângă noi și a zis că se va întoarce după o săptămână, așa mi-a zis.


Doar că, după o săptămână așteptam, pentru că el nu avea Facebook, nu avea Instagram, pentru că nu existau înainte. Vorbeam doar pe e-mail și așteptam e-mail de la el, și nu a mai dat e-mail. I-am dat mesaje încontinuu, nu mi-a răspuns și după ce a trecut un an de când a dispărut, mi-a zis mama să trec mai departe, să fiu puternică. Oricum eu deja eram puternică din cauza copilăriei mele și am mers mai departe. Am plecat, am muncit pentru fata mea și pentru mama mea și asta e viața!’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.


Cum se înțelege fiica Bellei Santiago cu actualul ei soț

Fiica artistei are o relație extrem de apropiată cu Nicolae Ionuț Grigore, actualul soț al mamei ei. Se pare că cei doi petrec destul de mult timp împreună, iar fetița s-a atașat imediat de tatăl ei vitreg.


„Ea este fericită acum, a zis că-l iubește foarte mult pe soțul meu, că este tatăl ei, ea zice că e tati și stă mai mult cu el decât cu mine. Cred că i-a lipsit ei tatăl și s-a atașat foarte mult de soțul meu’, a încheiat artista.

Sursa foto: Facebook