Betty Salam, primele impresii după ce s-a întors de la Asia Express 2024: „Cel mai de preț lucru pe care l-am învățat din toată experiența este să…”

.

Betty Salam le-a împărtășit internauților primele impresii, după ce s-a întors de la Asia Express 2024. În noul sezon, ce urmează să fie difuzat la Antena 1, fiica lui Florin Salam a participat alături de soțul ei, Cătălin Vișănescu. Filmările s-au încheiat, astfel că toți concurenții și restul echipei au revenit în România. Iată ce declarații a făcut artista despre experiența ei în show-ul de aventură!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, se numără printre concurenții de la Asia Express 2024. Recent, filmările pentru noul sezon al show-ului de la Antena 1 s-au încheiat, astfel că Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii, dar și echipele de vedete s-au întors acasă, în România. Până ca emisiunea să fie difuzată la TV, fiica lui Florin Salam a dezvăluit câteva detalii de culise.

Ajunsă în România, Betty Salam a reluat legătura cu fanii ei de pe rețelele de socializare, ce cu siguranță i-au dus lipsa vedetei. Fiica lui Florin Salam a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul ei de Instagram, iar cele mai mari curiozități ale internauților au fost legate de Asia Express. Astfel, soția lui Cătălin Vișănescu a fost nevoită să le dezvăluie ce a însemnat această experiență, atât pentru ea, cât și pentru tatăl fiului ei.


Citește și: Cum arată casa în care locuiesc Betty Salam și familia ei. Vila de lux are două etaje și o grădină imensă: „Avem ajutor în casă'

Citește și: De ce a mers Betty Salam la psiholog, în adolescență, și cum a afectat-o notorietatea tatălui ei: „Aveam teamă de toată lumea, îmi era frică de…’

Citește și: După ce l-a criticat și s-au certat, Gina Matache l-a acceptat pe Radu Siffredi. Ce a spus despre el si Oana Matache, după Power Couple: „Puteau să facă mult mai multe'


Citește și: Nidia Moculescu, despre relația cu părinții ei: „Eu de mică l-am iubit mai mult pe tata. Furam bani. Mama a fost…’ / Ce a spus despre Horia și Mariana Moculescu

Betty Salam, primele impresii după ce s-a întors de la Asia Express 2024

Potrivit spuselor lui Betty Salam, tânăra e bucuroasă că a avut prilejul să facă parte din noul sezon Asia Express 2024. Fără a intra prea mult în detalii, aceasta a dezvăluit ce lecții importante a învățat din show-ul de aventură și cum i-a schimbat viața.


„Am primit de la voi întrebarea „Cum ți s-a părut în Asia sau ce ai învățat de acolo’, într-un număr mare, așa că am ales să vă răspund cu cuvintele mele. Cel mai de preț lucru pe care l-am învățat din toată experiența „Asia Express’ este să apreciez fiecare lucru, oricât de mic este el.

Sincer, în momentul de față doresc să trăiesc într-un mediu liniștit, simplu și să mă bucur de viață frumos și decent. Nu că aș fi eu o persoană prea complicată, sunt mai degrabă simplă, însă vă spun… bucurați-vă de orice! Chiar dacă aveți sau nu. Nu totul constă în bani. Totul constă în felul în care noi vrem să trăim, să ne facem viața. Ne putem bucura și de o simplă plimbare în parc, însă cu persoanele potrivite’, a transmis Betty Salam la InstaStory.


Soțul lui Betty Salam, primele declarații despre Asia Express 2024

Și soțul ei, Cătălin Vișănescu, a făcut primele declarații după ce s-a întors de la Asia Express 2024. Acesta a mărturisit că a avut parte de niște experiențe de neuitat în cadrul show-ului și că arde de nerăbdare ca emisiunea să fie difuzată la TV.


„Aceasta a fost o parte din familia mea la @americaexpressromania! Am avut parte de niște sentimente și de experiențe pe care nu le voi uita niciodată. Filmările @americaexpressromania au luat sfârșit, așa că așteptați cu nerăbdare să apară noul sezon pe tv, eu doar atât vă zic, o să fie incediar! Vă pup și vă îmbrățișez! AsiaExpress continuaaaa!!!’, a scris el pe Instagram.

Sursă foto: Facebook, Instagram