Betty Salam, reacție după ce tatăl ei a lansat acuzații grave la adresa medicilor care îi tratează fratele infectat cu COVID-19: "Boala nu face discriminări: câți bani ai sau ce etnie ai!”

 Dumba Gabriela
.

Betty, fiica lui Florin Salam, a avut și ea o primă reacție publică după ce tatăl ei a izbucnit ieri, la poarta spitalului Matei Balș din București, unde este internat fratele său, infectat cu COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

„După cum s-a vorbit prin presă în ultima vreme, probabil că știți că unchiul meu se află în stare gravă la spital, iar noi, ca familie, am căutat toate variantele de a-l ajuta și de a-i oferi sprijin. Ceea ce vreau să spun este că în lupta cu boala nu mai contează nimic! Boala nu face discriminări: câți bani ai sau ce etnie ai', a declarat Betty pe Instagram.

Betty și-a exprimat supărarea și a recunoscut neputința pe care familia ei o are în fața acestei situații. Nelu, fratele mai mare al lui Florin Salam, se află în stare gravă și chiar dacă familia își poate permite orice tratament pentru el, chiar și în străinătate, se văd în situația de a nu putea interveni.

„Cu toți banii din lume nu putem să facem nimic pentru el, iar asta mă întristează și mă face să mă gândesc la oamenii care nu au posibilități financiare și care nu au nicio putere… Trecem prin momente foarte grele care se simt și mai dificile pentru că în acest timp am avut de luptat nu doar cu boala necruțătoare, dar și cu răutatea oamenilor, cu rasism și vorbe dure…', a continuat ea.

În finalul mesajului, fiica lui Florin Salam a făcut un apel public către toți admiratorii săi de pe rețelele de socializare, îndemnându-i pe aceștia să-și ia toate măsurile pentru a se putea proteja.

„Aș dori să fac un apel către toți oamenii care mă urmăresc: protejați-vă, luați-vă toate măsurile de precauție în lupta acestui virus necruțător! Aveți grijă de voi și de cei din jur și nu tratați lucrurile în glumă… odată ajuns în spital, nimeni și nimic nu vă poate garanta sănătatea', a mai spus Betty.

Betty-Florin-Salam-și-Roxana-Dobre-1Betty-Florin-Salam-și-Roxana-Dobre-1

„Purtați mască, folosiți dezinfectant. Sunt câteva măsuri minore pe lângă chinurile acestui virus. Dumnezeu să aibă grijă de noi toți', a adăugat fiica lui Florin Salam.

Care sunt nemulțumirile lui Florin Salam

Ieri, Florin Salam și familia acestuia au organizat o conferință de presă în fața Institutului Matei Balș din Capitală, unde fratele manelistului se află internat cu COVID-19, în stare gravă. Familia susține că spitalul refuză să comunice cu ei și au adus acuzații grave la adresa medicilor.

‘Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui. Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră’, a declarat Florin Salam presei.

Cu toate acestea, sora manelistului a recunoscut că zilnic, un medic îi informează cu privire la starea bolnavului. Ea a făcut acuzații grave la adresa doctorului Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş: ‘Am făcut rost de numărul domnului Cercel. Domnul Streinu Cercel, întrebat dacă e adevărat că i-au cedat rinichii, ficatul, ne-a spus „Și ce puteți face voi?!'’, a spus sora lui Florin Salam.

Rudele lui Salam susțin că au fost discriminate pentru că sunt romi: ‘Ne-au întrebat „Sunteți țigani?'. Le-am spus că da și ne-au spus „Atunci mergeți la ghicitoare'’, a mai declarat o membră a familiei lui Florin Salam.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton