Betty Salam a negat zvonurile divorțului de Cătălin Vișănescu și a făcut anunțul despre doilea copil: „Mai sunt și certuri. Îmi doresc tare mult o fetiță”

 Ifrim Georgiana
.

Betty Stoian și Cătălin Vișănescu sunt căsătoriți din anul 2018 și au împreună un băiețel, pe Mathias. De ceva timp, se tot zvonește că cei doi sunt în pragul divorțului, deși pozează într-o familie frumoasă și unită. De curând, fiica lui Florin Salam și tatăl fiului ei au vorbit deschis despre căsnicia lor, susținând că, într-adevăr, au trecut prin momente tensionate, dispute și împăcări. Iată declatațiile celor doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Betty Stoian și Cătălin Vișănescu și-au oficializat relația la starea civilă în 2018. S-au cunoscut la un spectacol de stand-up, pe când artista avea numai 15 ani, iar diferența de vârstă nu i-a împedicat să dezvolte sentimente de iubire. În anul în care s-au căsătorit, cei doi au devenit părinți pentru prima oară, atunci când fiica lui Florin Salam a adus pe lume un băiețel. Prezenți la premiera filmului „Miami Bici 2', Betty Stoian și Cătălin Vișănescu au spulberat zvonurile referioare la despărțirea lor și au anunțat că-și doresc să devină părinți pentru a doua oară.

be9be9

Citește și: Florin Salam este internat în spital. Betty Stoian, declarații despre starea de sănătate a artistului: „Tatăl meu este epuizat. Face tratament și…'

Citește și: Florin Salam a depus plângere penală, după ce un interlop a amenințat-o cu moartea pe Betty Stoian: „Fii cuminte, că dup-aia…”

Citește și: Imagini rare cu Monica Tatoiu, din perioada liceului. Avea siluetă de model și poza sexy în pantaloni de piele

Citește și: Rona Hartner își făcuse testamentul cu două luni înainte să moară. Cui a lăsat artista toată averea: „Mi-am cumpărat loc de veci'

Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, au spulberat zvonurile legate de divorț

Într-un interviu pentru WOWbiz.ro, Betty Salam și Cătălin Vișănescu au negat că sunt în pragul divorțului, așa cum s-a speculat în ultima vreme. Artista a recunoscut că în căsnicia lor au existat certuri și împăcări, însă nu s-a pus niciodată problema despărțirii. La baza relației lor stau comunicarea și sprijinul reciproc, atuuri care îi țin împreună și le asigură echilibrul în viața de cuplu.

Betty: Nu s-a certat nimeni cu nimeni. Dacă există relație perfectă, arătați-mi și vă spun eu că acolo nu există iubire. Într-o relație în care există iubire, mai sunt și certuri și cea mai frumoasă e dulcea împăcare. Cea mai dulce împăcarea este. Noi comunicăm foarte mult, ne respectăm, suntem unul lângă celălalt, cred că asta e cel mai important.

Cătălin: Comunicarea e cheia, din punctul meu de vedere.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu își doresc să devină părinți pentru a doua oară

În 2018, Betty Salam și Cătălin Vișănescu au devenit părinți pentru prima oară. De curând, fiica lui Florin Salam a anunțat că i-ar plăcea să aibă și o fiică, însă nu în următorul an, pentru că are multe proiecte de dus la capăt.

„Sinceră să fiu cu tine, nu ar fi momentul potrivit acum. Spun asta, fiindcă numai eu știu cât de rău mi-a fost atunci când am fost însărcinată cu Matthias (am avut sarcina toxică), iar eu voi avea aceste simptome la fiecare sarcină pe care o voi avea. (…) Mă pregătesc intens pentru anul ce urmează și pregătesc proiecte noi, iar dacă voi trece prin așa ceva acum, cu siguranță voi fi nevoită să anulez totul. Dar îmi doresc tare mult o fetiță!', a spus Betty Salam pe Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton