Beyoncé și Jay-Z și-au reînnoit jurămintele de la nuntă

.

În luna aprilie au împlinit 10 ani de căsătorie, însă nu totul a fost lapte și miere în relația lor. Poate tocmai de aceea fanii au fost uimiți să vadă că Beyoncé și Jay-Z și-au reînnoit jurămintele de la nuntă. Se pare că cei doi artiști au trecut peste trecutul tumultuos.

Beyoncé și Jay-Z și-au reînnoit jurămintele de la nuntă.

Beyoncé și Jay-Z și-au reînnoit jurămintele de la nuntă.

La 36 de ani, Beyoncé e star internaţional, câştigă în medie 16.000 de dolari pe minut, e în­conjurată zi-lumină de un staff impresi­onant, are bucătar şi antrenor personal, avion, iaht şi chiar şi propria insulă, trei copii frumoşi şi un soţ la fel de celebru. Din păcate, nu şi la fel de fidel, acesta făcând-o pe faimoasa cântăreaţă să con­state pe propria piele că banii nu aduc întotdeauna fericirea…

Beyoncé și Jay-Z au o relație tumultuoasă

Beyoncé și Jay-Z au o relație tumultuoasă

În 2008, când s-a căsătorit cu Jay-Z, un rapper faimos, pe numele său ade­vărat Shawn Carter, Beyoncé era deja celebră, aşadar cei doi şi-au unit faima şi averea, formând unul dintre cele mai comentate, dar şi mai extravagante cu­pluri din showbiz. Numele albumului ei de debut – „Dangerously in Love – a fost parcă premonitoriu în privinţa iubi­rii lui Beyoncé pentru Jay-Z, deoarece, în timpul celor nouă ani de căsnicie, relaţia lor a fost pusă de multe ori sub semnul întrebării. Deşi cei doi soţi nu au vorbit niciodată explicit despre viaţa lor de cuplu, au făcut-o totuşi prin interme­diul muzicii. Prima oară când Beyoncé a alimentat speculaţiile cu privire la pro­blemele lor amoroase a fost în timpul unui concert, când a schimbat versurile cântecului „Resentment, făcând referi­re la o altă femeie, despre care a spus că „nu e ca mine, nu e nici jumătate din ce sunt eu. În albumul „Lemonade, lansat în 2016, Beyoncé dezvăluie infi­delităţile soţului său în felul ei incitant: „E ultimul avertisment. Ştii că eu am in­suflat viaţa în tine, apoi îi dă lovitura de graţie: „O să-ţi pierzi consoarta!.


„Îmi cer iertare, am fost un afemeiat!'

Acela a fost momentul în care reţelele de so­cializare au luat foc, toată lumea aştep­tând ca ruptura anunţată de Beyoncé prin intermediul muzicii sale să se pro­ducă. Artista a scos ulterior o melodie al cărei titlu spune totul – „Forgiveness. Rezultatul? Anul trecut, artista a devenit mamă pentru a doua oară, aducând pe lume gemeni. Replica lui Jay-Z nu s-a lăsat nici ea prea mult aşteptată, faimo­sul rapper recunoscându-şi infidelităţile pe albumul „4:44, prin textele cântece­lor exprimându-şi regretul că şi-a înşelat soţia. „Îmi cer iertare, am fost un afe­meiat, a fost nevoie să mi se nască fetiţa pentru a putea vedea lucrurile prin ochii femeii. A fost nevoie să se nască gemenii pentru a crede în miracole. Mi-a luat prea mult să lansez această piesă, ştiu că nu te merit, s-a confesat artistul.

În pofida tuturor problemelor pe care le-au întâmpinat în căsnicie, Beyoncé și Jay-Z se străduiesc să-și repare relația, iar recent le-au dovedit acest lucru și fanilor. La un concert din cadrul turneului On The Run, în timp ce cântau duetul lor Young Forever', pe un ecran a apărut un filmuleț, în care cei doi artiști erau îmbrăcați complet în alb și participau, alături de copiii lor, la ceea ce părea a fi o ceremonie de reînnoire a jurămintelor de nuntă, însoțit de mesajul Aceasta este dragoste adevărată. Chiar dacă, în final, s-a dovedit că micuții din filmuleț nu erau ai lor (aceștia au apărut ulterior într-un colaj), fanii au tras concluzia că Beyoncé și Jay-Z au depășit în sfârșit toate obstacolele. Mesajul lor a fost, de altfel, foarte clar.

Foto: Hepta, Twitter

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton