Bia Khalifa a fost maltratată și abuzată fizic de tatăl alcoolic, în copilărie: „O bătea pe mama până leșina, și pe noi la fel”. Cum a afectat-o relația cu acesta

 Ifrim Georgiana
.

Bia Khalifa este, fără doar și poate, una dintre cele mai excentrice și controversate prezențe feminine din showbizul românesc. Fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' s-a remarcat, inițial, prin prisma relației pe care a avut-o cu Dani Mocanu, apoi a fost concurenta mai multor emisiuni televizate. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Bianca Neculai și-a expus latura sensibilă și a vorbit despre abuzurile fizice la care a fost supusă în copilărie. Iată declarațiile neașteptate ale acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bia Khalifa are 23 de ani și a intrat în atenția publicului datorită aparițiilor ei televizate. În 2021, artista a urcat pe scena de la iUmor și i-a lăsat fără glas pe jurați datorită ținutei excentrice, dar și a glumelor picante. Ulterior, a fost concurentă în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', acolo unde a avut conflicte de proporții cu majoritatea participanților. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, Bia Khalifa a făcut dezvăluiri dureroase din perioada copilăriei, susținând că tatăl ei a „maltratat-o' și a abuzat-o fizic.

bi9bi9

Citește și: Cum a reușit Bia Khalifa să se sărute cu starul american Tekashi 6ix9ine, la festivalul Beach Please 2023: „M-a ales pentru că…”

Citește și: Fulgy s-a trezit cu executorul la ușă. Bia Khalifa vrea să fie despăgubită pentru toate pierderile cauzate de fostul ei iubit și îi dă un ultimatum: „Nu e conștient de consecințe”

Citește și: „Medicii au spus că am un hematom și trebuie să fiu operată de urgență pe creier'. Ana Baniciu a suferit un traumatism, la 6 ani

Citește și: Ana Morodan a fost trimisă în judecată pentru trei capete de acuzare. Rămâne sub control judiciar, după ce a fost prinsă beată și sub influența substanțelor interzise, la volan

Bia Khalifa a fost maltratată și abuzată fizic de tatăl alcoolic

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', Bia Khalifa a susținut că a avut o copilărie marcată de abuzuri fizice, din cauza tatălui alcoolic. Artista este urmărită de traumele din primii ani de viață și pune firea ei senibilă și rezervată pe seama comportamentului abuziv al părintelui ei.

„Am copilărit în Italia (…) dar m-am născut în România! (…) Eu provin dintr-o familie de pocăiți credincioși și sunt niște persoane minunate. Tati a avut probleme cu alcoolul. Mami era maltratată, ceea ce am pățit și eu (…) pe pielea mea.

Îmi pare foarte rău pentru persoanele care pățesc asta.(…) Dacă persoanele astea (maltratate n-r.) ar încerca să scape, să fugă, și-ar da seama că au trăit într-un abuz total. Mama toată viața ei ne-a ascuns anumite detalii, dar mi-au povestit unchii și verișorii mei. O bătea (tatăl vedetei n.r.) până leșina, și pe noi la fel (…)

Mă gândesc câteodată, ce făceam eu, ca un copil, atât de grav, să-mi facă chestiile astea (…) De-asta sunt o persoană închisă în mine, foarte sensibilă (…) Nu vreau să fiu ca tata, nu sunt și n-o să fiu niciodată!', a mărturisit Bia Khalifa.

Tatăl ei i-a interzis să-și vadă mama

Mama Biei Khalifa a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și proteja copiii de comportamentul abuziv al tatălui. Fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici' are un frate mai mare, care, la rândul lui, ar fi fost supus aceluiași tratamentul.

„Mama ne-a luat pe mine și pe Tibi, fratele meu, cu ea, în Italia. Ne-a înscris la școală, trebuia să avem o viață normală, cum avea orice copil. Mami mi-a spus când am crescut (…) că tata mă bătea când eram bebe…

Am crezut că doar eu și fratele meu suntem maltratați, cu obiecte, cuțite… eu nu am crezut că și mami a trecut prin chestiile astea. (…) Tati i-a spus lui mami să ne lase o săptămână cu el (…) și după aceea ne-a interzis să o mai vedem (…)

Eram copii, avea 2-3 anișori și după aceea tata nu ne-a mai lăsat să o vedem pe mami; numai o dată pe an. (…) Câteodată, când ne vedeam cu ea, după ce pleca, ne uitam pe geam, și după ce nu mai vedeam mășina ei, plângeam; a fost crunt pentru mine, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton