Bianca Brad, afectată că fiul ei a devenit mai distant: „Când era mic, era foarte afectuos cu mine, dar de când cu adolescența abia îl mai pot atinge. Mi se strânge inima când mă gândesc că va pleca la studii și…” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Bianca Brad recunoaște că este afectată că fiul ei a devenit mai distant, în unele momente, față de ea și că îi ignoră, cel puțin aparent, sfaturile și sugestiile vedetei. Anul trecut, Luca a devenit major, împlinid 18 ani, și, potrivit spuselor celebrei sale mame, când era mic era mult mai afectuos cu ea, față de cum e în perioada adolescenței. Deși se bucură pentru el și e mândră de pasiunile și realizările sale, Bianca Brad admite că va suferi atunci când acesta va pleci la studii…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Povestește-ne, te rog, despre Luca! Anul trecut a devenit major, dacă nu mă înșel. Cum este relația mamă-fiu?

Da, anul trecut, în luna iulie, Luca a împlinit 18 ani. Nu știu când au trecut, dar au trecut mult, mult prea repede. Caut să îi ofer spațiul de care are nevoie pentru a deveni cât mai sigur pe el și independent, asigurându-l, în același timp, că are și va avea în mine un sprijin, mereu. Că de iubit, vreau să cred că știe, simte și vede cât de mult îl iubesc…

bianca-brad-2bianca-brad-2

Citește și: Bianca Brad a avut mereu o siluetă ideală: „Pe corpul meu se făcea tiparul pentru hainele care ajungeau în magazine'. Care a fost cea mai mare teamă a ei în cariera de model

Citește și: Cum a reacționat Bianca Brad când fiul ei i-a spus că merge la facultate peste hotare: 'Sigur că nu e ușor…' Ce vrea să studieze tânărul / EXCLUSIV

Citește și: Cine sunt concurenții de la Splash! Vedete la apă 2024. Ce vedete se află pe listă

Citește și: Cine este Mădălina Mihai, câștigătoarea iUmor, sezonul 16 și ce va face cu premiul. E studentă la UNATC: „Eu sunt de la țară. Dacă toată copilăria mea am fost la cosit…”

Bianca Brad e afectată că fiul ei a devenit mai distant față de ea

Care sunt cele mai mari provocări pentru tine ca mamă de adolescent? A trecut Luca prin perioade de rebeliune? I-ai explicat cu ce pericole se poate confrunta, aveți discuții prietenești?

Când era mic, era foarte afectuos cu mine, dar de când cu adolescența abia îl mai pot atinge. Însă are o îmbrățișare absolut vindecătoare, care mă încarcă foarte mult și mi se strânge inima când mă gândesc că nu peste mult timp, când va pleca la studii, voi avea parte și mai rar de astfel de momente… Pfff… uite, numai gândindu-mă la asta acum, când scriu, mi-au dat lacrimile… Offf, numai mamă să nu fii!

Nu a avut perioade de rebeliune, dar este mai introvertit și mai încăpățânat. Îi respect limitele pe care le pune, însă recunosc că mă frustrează când este distant, că nu este mai comunicativ și că ignoră, cel puțin aparent, sugestiile și sfaturile mele.

M-a bucurat însă recent, când mi-a spus „Ai avut dreptate!, legat de un subiect anume, despre care i-am tot vorbit. Nu este despre a avea eu dreptate, nu îl oblig să accepte punctul meu de vedere, ci este despre a fi deschis să învețe (și) din experiența mea bogată de viață. Nu îl pot proteja așa cum mi-aș dori, însă îi pot da instrumentele care să îi servească să se poată proteja și ajuta singur. Mă străduiesc să îi insuflu valori morale înalte, după care să se călăuzească în tot ce va face. Mă gândesc la sfaturile pe care i le dau ca la niște semințe pe care le pun într-un pământ mănos și care vor da roade la momentul potrivit. Și am încredere în el că va face alegeri înțelepte.

„De când am aflat și am citit despre traumele transgeneraționale…

Eu oricum mă rog pentru el. Am făcut-o de când am văzut cele două liniuțe pe testul de sarcină. Și L-am rugat pe Dumnezeu, nu doar o dată, să îmi dea mie tot ce e mai greu și să se oprească la mine tot ce e mai rău, ca Luca să nu sufere. La câte încercări mi-au fost date, se pare și vreau să cred că rugăciunile mi-au fost ascultate și, dacă e adevărat și lui îi va fi bine în viață, nu regret nimic din experiențele dureroase.

De când am aflat și am citit despre traumele transgeneraționale, tind să cred că ăsta a fost rostul tuturor provocărilor infernal de grele pe care le-am avut… pentru a întrerupe ciclul lor și pentru ca fiul meu să nu fie (prea) afectat de traumele din trecut. Îmi și îi doresc, printre altele, să fie rezilient pentru a face față cu brio și cu zâmbetul pe buze provocărilor, dezamăgirilor și situațiilor stresante, inerente vieții.

Ce pasiuni are fiul Biancăi Brad

Îți calcă fiul tău pe urme în privința talentului artistic? L-ai vedea pe catwalk sau pe un platou de filmare? Ce își dorește să devină?

Luca are carismă, o voce foarte frumoasă, cântă la pian, are talent la scris și la pictură, dar nu îi place să fie pe scenă, deși cred că s-ar descurca foarte bine. De fapt, a și cântat cu succes la pian în spectacolele organizate în școală și liceu, dar nu este atras de astfel de activități. Dar pentru că este talentat, și nu o spun pentru că sunt mama lui, sper și m-aș bucura să fie doar o etapă și să se împrietenească mai mult cu ideea. Cine știe ce va fi, mai ales că, la tăierea moțului, primul obiect ales a fost un instrument muzical în miniatură.

Este pasionat de istorie și biologie și vrea să studieze genomica. Este o decizie pe care a luat-o de doi ani deja, ceea ce m-a uimit și m-a bucurat, pentru că a putut să se concentreze din timp pe această direcție. I-am spus însă că, dacă va simți că totuși nu e ceva ce vrea să facă în viitor, să aibă curaj să schimbe, chiar dacă asta ar însemna să întrerupă facultatea la care va merge anul viitor și să își urmeze chemarea.

Pe cât ești de fragilă, aparent, ești o femeie extrem de puternică. Ai trecut prin momente grele în viață, dar ai reușit să te echilibrezi în cele din urmă. A fost vreo clipă în care ți-ai pierdut credința în Dumnezeu?

Of, da… și nu doar o dată, pentru că am trecut prin multe încercări foarte grele al căror scop, teoretic, l-am înțeles, dar cu care nu am fost de acord în totalitate. Nu cu prețul plătit pentru a învăța și evolua. Mi s-a părut foarte nedrept… De unele nici nu se știe, pentru că nu am vorbit în public despre ele.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton