Bianca Comănici are un nou iubit: „Îmi e teamă ca oamenii să mă judece. M-am grăbit...”. Cum s-au cunoscut și ce a sfătuit-o Bogdan Mocanu

 Ifrim Georgiana
.

După despărțirea de lunile trecute, Bianca Comănici a anunțat că are o nouă relație. Fosta concurentă de „Puterea dragostei' și-a cunoscut iubitul pe o aplicație de dating și spune că între ei este chimie puternică. Bogdan Mocanu a fost de față când a făcut dezvăluirea și a sfătuit-o să nu se grăbească.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În toamna anului trecut, Bianca Comănici anunța că s-a despărțit de Joni, iubitul albanez, după numai câteva luni de relație. Bruneta spunea atunci că separarea nu a intervenit din cauza distanței dintre ei, ci a altor probleme pe care nu le-au putut gestiona. Fosta concurentă de la „Puterea dragostei' (Kanal D) este implicată acum într-o altă relație și a făcut câteva declarații despre cel care i-a cucerit inima.

bi10bi10

Citește și: Bianca Comănici s-a despărțit de Joni, iubitul albanez. Care a fost motivul: „Nu mă așteptam nici eu, pentru că…”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă noul iubit al Biancăi Comănici de la Puterea Dragostei. Joni are 21 de ani și locuiește în Norvegia

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Înviere şi în prima zi de Paşte Catolic. Ce a atras atenția la ținutele ei

Citește și: Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a născut! Prima imagine cu cel de-al patrulea băiat al antrenorului: „Iubirea mea este…'

Bianca Comănici are un nou iubit

După imaginea prin care și-a pus fanii pe gânduri, Bianca Comănici a confirmat că are un nou iubit, pe care l-a cunoscut prin intermediul unei aplicații de dating. Povestea de dragoste s-a înfiripat recent, însă bruneta e convinsă că are alături un partener potrivit.

„Eu am postat într-adevăr un story cu mine și cu un băiat, eram asortați cumva. Problema este că ne-am cunoscut într-un mod prin care… nu știu dacă să spun modul în care ne-am cunoscut, pentru că îmi e teamă ca oamenii să mă judece pentru asta. Ne-am cunoscut pe o aplicație de dating. Am avut două întâlniri cu un băiat și cu încă unul.

Deci am avut două date-uri. Primul date a fost horror, dar al doilea a fost interesant. Noi abia ne-am cunoscut, nu demult și într-adevăr este o chimie foarte mare și merge. Într-adevăr, m-am grăbit puțin să postez, pentru că am zis că nu o să mai fac chestia asta, dar chiar mi se pare că e persoana potrivită', a spus bruneta pentru wowbiz.ro.

Bogdan Mocanu a fost de față când Bianca Comănici a făcut dezvăluirea și a sfătuit-o să nu se grăbească: „Aoleu, s-a îndrăgostit iar Comănici, oameni buni. Eu zic să nu te grăbești, să înveți din experiențele recente și să ai grijă'.

De ce s-a despărțit Bianca Comănici de iubitul albanez

Bianca Comănici a vorbit, cu ceva timp în urmă, despre despărțirea de iubitul albanez. Nu distanța le-a zdruncinat relația, ci faptul că fosta concurentă la „Puterea dragostei' și-a schimbat prioritățile și pune cariera pe primul loc.

„Au fost niște luni foarte frumoase. Este pentru prima dată când vorbesc despre acest subiect și sunt un pic emoționată. Și oamenii au empatizat cu relația noastră, deși au fost și foarte mulți care nu au crezut, nu vreau să le dau dreptate pentru că nu distanța a fost o problemă.

Timpul meu, din păcate, timpul meu care în aceste momente este foarte prețios. Este dedicat carierei mele și din păcate nu mai este. (…) A fost un fel de dragoste la prima vedere din partea mea. Nu am regrete pentru că am încercat. Tot timpul am alergat după dragoste că am crezut că dragostea o să mă facă fericită, dar mi-am dat seama că stabilitatea este mult mai importantă. Este partea financiară, să ai o siguranță și să ai un cămin. La 24 de ani consider că cel mai bine este să mă axez pe școală',  a declarat Bianca Comănici, în cadrul unei emisiuni TV.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton