Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de la divorț: „E mai mult influencer decât tată. Și am făcut un ditamai copilul care seamănă doar cu tac-su și de asta...”

.

Bianca Drăgușanu lansează un atac fără precedent împotriva lui Victor Slav. Relația lor a fost tumultuoasă, însă părea că au găsit înțelegere de dragul fiicei lor. După o perioadă în care se așternuse liniștea, blondina îndreaptă săgeți înspre fostul soț și afirmă că este „mai mult influencer decât tată'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cu un deceniu în urmă, Bianca Drăgușanu și Victor Slav formau unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au căsătorit civil în 2013, însă au divorțat la doar un an distanță. De-a lungul timpului, au avut mai multe tentative de împăcare, astfel că, în 2016, a venit pe lume fiica lor, Sofia. Bianca Drăgușanu a declarat că, atunci când a aflat că este însărcinată, nu era în cele mai bune relații cu Victor Slav.

ergrtnergrtn

Citește și: Cum arată fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav la 7 ani. Sofia seamănă fizic cu ambii părinți și nu vrea să le calce pe urme în carieră!

Citește și: Victor Slav s-a mutat din nou la iubita lui și a scăpat de chirie: „Așa a procedat și cu Anda Adam și cu Bianca Drăgușanu”

Citește și: Decizia reprezentanților Lidl după ce Sânziana Negru a aruncat la gunoi o pungă plină cu produsele magazinului: „Suntem întristați de ceea ce au făcut și, mai ales, nu înțelegem de ce. Aşteptarea noastră este ca…'

Citește și: Cornel Luchian de la Insula Iubirii a fost la un pas de moarte. „Când avea 25 de ani a avut un accident mortal. Zice că a fost și în Rai, și în Iad”

Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de la divorț

Invitată recent într-un podcast, Bianca Drăgușanu a vorbit, printre altele, și despre căsnicia avută cu tatăl fiicei ei. Sub forma unui atac, aceasta a spus că nu a trăit încă marea ei dragoste, nici nunta la care visează dintotdeauna. A lăsat să se înțeleagă că Victor Slav nu ar fi foarte implicat în viața Sofiei, care, spre nemulțumirea ei, îi seamănă leit.

„Povestea de dragoste a vieții mele nu am trăit-o încă. Cred că nu am trăit nunta visurilor mele. Și am făcut un ditamai copilul care seamănă doar cu tac-su și de asta chiar îmi e ciudă. E mai mult influencer decât tată. Cred că o să am și familia pe care eu mi-o doresc', a mărturisit blondina în podcastul lui Bursucu.

După despărțirea de Victor Slav, Bianca Drăgușanu s-a recăsătorit cu Alex Bodi, în august 2019. După doar câteva luni de căsnicie, cei doi au semnat actele de divorț. De aproximativ trei ani și jumătate, blondina este implicată într-o relație cu Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

De ce au divorțat Bianca Drăgușanu și Victor Slav

Bianca Drăgușanu a explicat, cu ceva timp în urmă, că a divorțat de Victor Slav pentru că se consumase povestea lor de dragoste. Fostul ei soț ar fi încercat, multă vreme, să salveze relația.

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm.

Am divorțat pentru că am ajuns, la acel moment, amândoi la concluzia că s-a terminat povestea. Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie.

Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bună', declara Bianca Drăgușanu, în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton