Bianca Drăgușanu confirmă că încă formează un cuplu cu Gabi Bădălău: „Nu am nicio problemă în relație. Suntem foarte bine”. A făcut o postare care lăsa loc de interpretări

 Ifrim Georgiana
.

După o serie de împăcări și despărțiri, Bianca Drăgușanu a confirmat că încă formează un cuplu cu Gabi Bădălău. Relația lor s-a aflat sub semnul întrebării în ultima perioadă, mai ales că blondina a făcut o postare în mediul online, cu aluzie la parteneriatele toxice. Iată cum a spulberat Bianca Drăgușanu incertitudinile legate de relația cu afaceristul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ultimele luni au produs o serie de schimbări în cuplul format din Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Blondina și controversatul afacerist s-au despărțit și împăcat de mai multe ori, însă în preajma sărbătorilor, au fost surprinși în tandrețuri, într-un club din zona de nord a Capitalei. La scurt timp, Bianca Drăgușanu a făcut o postare surprinzătoare pe rețelele de socializare, ce părea să indice o nouă despărțire de Gabi Bădălău. Dilema a spulberat-o tot ea și a precizat, clar și răspicat, că nu există probleme pe plan sentimental.

drag9drag9

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu fără machiaj: „Unii au impresia că eu mănânc botox la micul dejun. E adevărat că sunt operată, dar…”

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat de sărbători. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți, în club

Citește și: Dana Budeanu, despre cuplul Monica Bîrlădeanu – Valeriu Gheorghiță, după vacanța în Dolomiți: „A executat perfect, pă barosăneală'

Citește și: Ce dietă ține Andreea Esca: „Dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai…”. La ce alimente a renunțat

Bianca Drăgușanu a confirmat că încă formează un cuplu cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a evitat să mai facă declarații referitoare la viața privată, mai ales când vine vorba despre relația cu Gabi Bădălău. De curând însă, a făcut o postare despre relațiile toxice, iar rândurile scrise păreau că fac trimitere la fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

„O femeie care nu tolerează minciunile, lipsa de respect sau orice prostie de la bărbați este catalogată des ca o femeie rea, o femeie toxică, dar ăsta nu este răspunsul corect. Adevărul este că ea pur și simplu își cunoaște valoarea', este mesajul care le-a dat de gândit fanilor.

Probabil asaltată de mesajele urmăritorilor, Bianca Drăgușanu a explicat că relația cu Gabi Bădălău decurge cât se poate de bine, iar postările de pe pagina ei nu reflectă problemele sentimentale.

„Nu există persoane vizate pentru care eu fac anumite postări, nu am nici o problemă în relație. Postările mele sunt chestii generale sau amuzante în care eu mă regăsesc ca și stare. Ps: Eu și Gabi suntem foarte bine', a fost următorul ei mesaj.

„E mai bine să fiu mai discretă'

În luna octombrie a anului trecut, Bianca Drăgușanu anunța că nu va mai vorbi despre viața privată, așa cum a făcut de când a debutat în showbiz.

„Eu sunt într-o stare de fericire permanentă. Fericirea mea nu a depins niciodată de nimeni. Sunt fericită, sunt bine! Nu o să-mi mai pun viața pe tapet cum am pus-o atâția ani, pentru că îmi creează un disconfort. Chiar îmi place când citesc ziarele și văd că nu sunt acolo! E mai bine să fiu mai discretă, ca să nu îmi bat capul cu unele neadevăruri', a spus Bianca Drăgușanu pentru Ciao.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton