Bianca Drăgușanu critică dur vedetele din România. Ce le reproșează: „Sunt aceleași gagici, care își schimbă rochiile între ele”

 Radulescu Ruxandra
.

Bianca Drăgușanu critică dur vedetele din România. Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai active prezențe din showbiz-ul românesc. De aceea, vedeta alege cu mare atenție evenimentele mondene pe care le onorează. Blondina mărturisește că petrecerile din localurile de fițe, de pe litoral, sunt supraevaluate, deoarece sunt frecvente de aceleași persoane.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu critică dur vedetele din România. Bianca Drăgușanu nu se abține când vine vorba de a-și exprima opiniile, chiar dacă concluziile ei nu sunt pe placul tuturor. Vedeta se declară fericită de viața pe care o duce în România și mărturisește că nu ar pleca, chiar dacă și-a achiziționat un apartament în Dubai. Cu toate acestea, Drăgușanu nu este impresionată de petrecerile mondene la care mulți ar face aproape orice să participe.

biancadragusanu18-1biancadragusanu18-1

Bianca Drăgușanu critică dur vedetele din România

Bianca Drăgușanu este foarte mândră de apartamentul pe care și l-a achiziționat în Dubai. Deși nu exclude să se mute în Emiratele Arabe, recunoaște că cel mai bine se simte tot pe plaiurile mioritice. Vedeta a comentat și petrecerile mondene de pe litoralul românesc și a spus că s-a cam săturat să vadă aceleași personaje, la fiecare eveniment.

Citește și: Ce a pățit Theo Rose când a fost abordată de un grup de necunoscuți, într-o benzinărie din Focșani: „A oprit o mașină cu băieți. Situații în care alte fete s-ar simți amenințate”

Citește și: „Nu există aparat drugtest. Există un singur etilotest obosit'. Marian Godină, motivul șocant pentru care Vlad Pascu nu a fost testat antidrog, înainte să producă accidentul mortal din 2 Mai

Destinația mea preferată este Dubai, de asta mi-am și cumpărat un apartament acolo. Apartamentul este gata, dar nu l-am văzut încă fizic. Nu exclud varianta de a mă muta acolo. Dar eu cel mai bine mă simt aici, acasă, unde am afacerea, prietenii, familia, unde am totul. Asta ar presupune să încep o altă viață cu totul, dacă aș decide să mă mut. Dar nici nu exclud, că nu știi unde te poartă viața.

Eu sunt foarte mulțumită de viața pe care o am aici, sunt chiar foarte fericită. Am fost și la noi la mare, am mers la petreceri. Problema e că vezi aceleași fete, care schimbă hainele între ele.

Sunt aceleași gagici, care își schimbă rochiile între ele. Nu e un lucru rău, nu le judec. Dar spre exemplu, eu nu am reușit să ajung când a fost White Party, dar cu siguranță nu am pierdut nimic, pentru că e mereu aceeași lume', a spus Bianca Drăgușanu, pentru Fanatik.

Ce nu i-a plăcut Biancăi Drăgușanu în America

Un aspect surprinzător este că Bianca Drăgușanu nu fost surprinsă nici măcar de Statele Unite ale Americii, numită „țara posibilităților”. Vedeta susține că America este mai degrabă o iluzie din punct de vedere al oportunităților, locul ei preferat rămânând Dubai.

Eu am fost în toate locurile unde mi-am dorit. Nu a existat o țară sau un loc unde să îmi doresc să ajung și să nu pot. Chiar dacă erau departe, am fost și în Tokyo și în America, de vreo 4 ori. În America nu m-aș mai duce, pentru că nu e nimic deosebit, nu sunt câini cu covrigi în coadă. Am fost foarte dezamăgită de fântânile Bellagio din Las Vegas.

Deși au fost primele, nici nu se compară cu cele din Dubai. Cel mai frumos loc de pe planetă mi se pare Maldive. Chiar dacă e drumul lung și faci escală, dacă zbori cu business e ok, ajungi odihnit. E foarte frumos acolo. Eu am fost atât de norocoasă și oriunde mi-am dorit să ajung, am ajuns. Sinceră să fiu, nu m-aș mai duce niciodată în Sri Lanka, după experiența Asia Express. Foametea, sărăcia, totul, nu m-aș mai duce', a mai spus Bianca Drăgușanu pentru FANATIK.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton