Bianca Drăgușanu, cu sânii la vedere într-o bluză transparentă și mulată. Vedeta a dezvăluit ultimele operații estetice pe care și le-a făcut

.

Bianca Drăgușanu s-a afișat cu sânii la vedere într-o bluză transparentă și mulată. Blondina a „încins' Instagramul cu apariția ei recentă, în care fanii i-au putut admira bustul generos, aproape în toată splendoarea lui. Pe lângă „peisajul' de neratat, fosta prezentatoare TV i-a pus pe internauți la curent cu intervențiile estetice pe care și le-a făcut în ultima perioadă. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu face ce face și iar ajunge în centrul atenției. De această dată, blondina le-a încins imaginația fanilor ei care o urmăresc pe rețelele de socializare, după ce a apărut îmbrăcată într-o bluză transparentă și mulată. Vedeta și-a lăsat sânii la vedere prin materialul subțire, astfel că internauții i-au putut admira în voie silicoanele, aproape în toată splendoarea…

bianca-dragusanu-5-2bianca-dragusanu-5-2

Fosta soție a lui Victor Slav s-a lăsat filmată cu sânii la vedere, în bluza transparentă, în timp ce vorbea despre despre alegerea medicului estetician potrivit nevoilor ei. Bianca Drăgușanu și-a făcut noi intervenții estetice, după ce, de curând, a apelat la lifting-ul facial, și nu a ezitat să le împărtășească acest lucru fanilor ei.

Citește și: Cum arată apartamentul în care locuiește Bianca Drăgușanu, după ce l-a renovat: „A fost o muncă titanică. Nu am avut designer, am făcut totul după gustul meu și…'

Citește și: Bianca Drăgușanu, replică pentru Vica Blochina când a văzut-o în cabinetul medicului ei estetician: „O să fii de plastic, ca mine' / „Eu nu-mi doresc să fiu naturală…'

Citește și: Imagini de la capelă, înainte ca Mioara Roman să fie înmormântată. Cum a apărut Oana Roman la funeraliile mamei sale

Citește și: Actorul Sebastian Stan a primit Ursul de Argint la Berlinala 2024: „Pentru un băiețel din România, înseamnă foarte mult”

Bianca Drăgușanu, cu sânii la vedere într-o bluză transparentă și mulată

Bianca Drăgușanu și-a făcut, de-a lungul timpului, mai multe operații de implant mamar. Acum patru ani, în 2020, aceasta anunța că vrea să-și schimbe implantul pe care-l avea de 17 ani. De menționat e și faptul că, în urmă cu câteva luni, iubita lui Gabi Bădălău spunea că ar vrea să opteze pentru un implant mai mic, însă deocamdată nu și-a făcut această schimbare.

După ce a decis să-și facă lifting facial, procedură ce a avut loc acum câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu a apelat din nou la medicul estetician. E vorba despre Dr. Auday Al-Ahmad, despre care s-a zis că ar avea o relație cu blondina, după ce el i-a făcut procedurile de înfrumusețare.

Acum, Bianca Drăgușanu și-a făcut o procedură de volumizare a buzelor și subțierea mentonului cu toxină botulinică. Rezultatul a fost unul pe placul blondinei, astfel că, în urma intervențiilor estetice, s-a admirat în oglindă preț de câteva minute bune.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au mai dat o șansă

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi, ce a stârnit de-a lungul timpului multe controverse. Aceștia sunt împreună de peste trei ani, însă s-au împăcat și despărțit de mai multe ori. Ultima dată, cei doi s-au separat după ce tatăl copiilor Claudiei Pătrășcanu ar fi petrecut împreună cu Florin Salam în loc să-i fie alături blondinei ce suferise recent o nouă intervenție estetică.

Însă, deși se spunea că de această dată despărțirea ar fi definitivă, Gabi Bădălău a scos-o apoi pe Bianca Drăgușanu la cumpărături, într-un magazin de lux din București. De asemenea, s-a aflat că blondina s-a întâlnit serile trecute cu afaceristul și au discutat în mașina lui, iar astfel au „negociat', probabil, împăcarea.

Ulterior, Gabi Bădălău a postat o fotografie cu el și Bianca Drăgușanu, dovadă că aceștia s-au împăcat.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton