Bianca Drăgușanu susține că Alex Bodi și Ema Uta se vor împăca. Ce a discutat cu fostul soț: „100% sigură, pentru că se potrivesc. Pe de altă parte, el mi-a spus...”

 Miniosu Alexandra
.

Bianca Drăgușanu este sigură că Alex Bodi și Ema Uta se vor împăca. Make-up artistul și omul de afaceri au ajuns la despărțire din nou, la scurt timp după ce el o cerut-o de soție. Deși acesta a și confirmat separarea, Bianca Drăgușanu, fosta lui soție, se arată 100% sigură de faptul că bărbatul și Ema Uta vor mai da o șansă iubirii lor. Iată ce au discutat, recent, cei doi foști soți!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit la două luni de când el a cerut-o de soție, în Maldive. Nu este prima dată când ajung la separare, deoarece relația lor a fost presărată cu multe provocări. Bianca Drăgușanu, fosta soție a omului de afaceri, crede că separarea lor este și de această dată temporară și că se vor împăca. În plus, se pare că blondina crede în povestea lor de iubire.

alex-bodi-1alex-bodi-1

Citește și: Gabi Bădălău, foarte emotiv de când s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. A izbucnit în lacrimi când a atins un subiect sensibil: „Sunt și foarte încărcat în perioada asta…” / În paralel, fosta lui iubită petrecea la un botez, unde se afla și fostul ei soț, Alex Bodi

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Daria Radionova, după despărțirea de Alex Bodi. A fost nevoită să ia viața de la zero în Dubai, după o mare cumpănă: „Nu v-am spus cât de zdrobită am fost. Mi-a luat doi ani să…' / Ce spune despre Bianca Drăgușanu

Citește și: Portarul Florin Niță, de la Națională, este însurat de 11 ani și are doi copii. Cum arată soția lui, Laura: „Câte am trăit împreună și câte vom mai trăi împreună”

Citește și: Ioana Ignat rupe tăcerea despre despărțirea de Sebastian Dobrincu și face mărturisiri surprinzătoare: „Ne iubim în continuare, ne susținem și ne respectăm”

Bianca Drăgușanu este sigură că Alex Bodi și Ema Uta se vor împăca

Sătulă de speculații, Bianca Drăgușanu a dezvăluit, de curând, adevărul despre relația ei cu Alex Bodi, după ce au fost surprinși împreună de două ori. Vedeta spunea atunci că ea și fostul ei soț sunt acum doar prieteni și că nu mai au sentimente unul pentru celălalt. În schimb, blondina pare că îl încurajează pe fostul ei soț să se împace cu Ema Uta.

„Știu că s-a despărțit de actuala lui parteneră, dar sunt 100% sigură că se vor împăca, pentru că se potrivesc (…) Sunt convinsă că o iubește foarte mult pe actuala lui iubită, cu care sunt sigură că se va împăca, lucru pe care i l-am spus și eu lui. Pe de altă parte, el mi-a spus același lucru despre mine, că îmi dorește tot binele din lume. El crede că merit mai mult', a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu, despre relația cu Alex Bodi: „El a fost sprijin moral pentru mine, suntem foarte buni prieteni'

Legat de zvonurile unei presupuse relații între ea și Alex Bodi, după ce au fost surprinși împreună, Bianca Drăgușanu a susținut că a fost vorba doar despre o simplă coicindență. Potrivit spuselor vedetei, era împreună cu câțiva prieteni atunci când omul de afaceri și-a făcut apariția la același restaurant, iar el ar fi fost cel care ar fi întrebat dacă se poate așeza la masa lor.

Astfel, spune Bianca Drăgușanu, după ce a stat de vorbă cu Alex Bodi, au reluat oarecum relația de prietenie după doi ani în care nu și-au mai vorbit.

„Eu și Alex suntem foarte buni prieteni. Am reluat relația de prietenie după doi ani, timp în care nu am mai vorbit deloc. Însă a venit natural, nu avem sentimente unul pentru celălalt, am putut sta la masă ca doi buni prieteni și nimic mai mult. Nu vrem nimic unul de la altul, ieșim, mâncăm, dar asta e cam tot.

El a fost sprijin moral pentru mine în perioada asta, mergem la aceeași sală de sport, dar avem o relație civilizată de amiciție', a declarat Bianca Drăgușanu, recent, pentru Actualitate.net.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton