Bianca Drăgușanu se plânge că fiica ei se confruntă cu bullying: „Există o fetiță care dă cu hate, vorbește urât de mine. Copilul meu a fost acuzat...” / Și vedeta a primit amenințări după o vizită la școală

.

Bianca Drăgușanu susține că fiica ei s-a confruntat cu bullying în complexul unde locuiesc. Vedeta a relatat un episod când Sofia a fost hărțuită de o fetiță de aceeași vârstă, precum și un altul în care ea însăși a primit amenințări. În postura de mamă, acesta recunoaște că întâmpină tot felul de situații pe care nu știe cum să le gestioneze.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI


Bianca Drăgușanu are o fiică, pe Sofia, din relația cu Victor Slav. Cei doi nu mai formează un cuplu de mulți ani, însă își îndeplinesc cu responsabilitate angajamentele de părinți. Fetița locuiește cu vedeta și, deși face tot posibilul să o protejeze și să-i ofere un mediu armonios, au existat episoade de bullying.

Citește și: De ce și-a dat Bianca Drăgușanu fiica la o școală de stat: „Dacă eu am reușit pe propriile forțe în viață, consider că și ea ar putea…’. Ce spune despre relația cu Victor Slav


Citește și: Bianca Drăgușanu își dorește ca Victor Slav să fie un tată implicat pentru fiica lor și îl compară cu Gabi Bădălău: „El este foarte relaxat pentru că eu am tot și îi ofer ei o viață bună. Gabi face lucrurile astea cu copiii lui, mereu îi sună’

Citește și: Cum arată Simona Gherghe în costum de baie, la 46 de ani. Prezentatoarea Antena 1 se află în vacanță în Grecia, cu familia: „Ireal de frumoasă. Și mai ieftină ca Mamaia'

Citește și: Atleta româncă Florentina Iușco a fost suspendată de la Jocurile Olimpice 2024 pentru dopaj. Reacția lui Mihai Covaliu, preşedintele COSR


Bianca Drăgușanu susține că fiica ei se confruntă cu bullying

Bianca Drăgușanu susține că notorietatea ei a avut un impact negativ asupra Sofiei. Fiica ei ar fi fost hărțuită de o altă fetiță din complexul unde locuiesc, aparent influențată de părinți. La un moment dat, copila a fost acuzată că ar fi trimis mesaje amenințătoare, iar telefonul i-a fost verificat de alți copii.


„Eu sunt, din păcate, vulcanică și impulsivă, vorbește gura fără mine de foarte multe ori. Încerc, pe cât se poate, să-i spun tatălui ei cu ce se confruntă. În complexul în care stăm, are o comunitate de copii cu care se joacă și, bineînțeles, există acolo o fetiță care dă cu hate doar pentru că e fetița mea, vorbește urât de mine. Dar fetița aceea nu are nicio vină, părinții de acasă, probabil.

Copilul meu a fost acuzat recent, în complex la mine, că dă mesaje de pe telefonul ei. I-au luat telefonul, s-au uitat în telefonul ei, c-ar fi dat mesaje să se amenințe între ei ca și copii. A fost o discuție care pe mine m-a depășit. La vârsta de aproape 8 ani să vină o altă fetiță de 8 ani și să-ți spună: „Aaa, ok, dacă n-ai fost tu, a fost mama ta’. Mama ei i-ar fi zis că eu aș fi dat.


Sunt tot felul de situații la care nu știu cum să reacționez. Oare ar fi trebuit să mă duc să stau de vorbă cu mama ei? Clar fetița aia, săraca, e ghidată de niște părinți. N-are nicio vină. Există o comunitate frumoasă a copiilor și mie mi se pare dubios să ai comportamentul ăsta în 2024′, a povestit vedeta în podcastul lui Bursucu.

Bianca Drăgușanu a primit amenințări după ce și-a luat fiica de la școală

Vedeta a povestit un alt episod care a marcat-o. În decembrie, la sfârșitul primului semestru școlar, a fost să-și ia fiica de școală și a primit amenințări pe contul de Instagram, pe motiv că s-a prezentat într-o haină de blană roz.


„A fost o singură dată situația asta (n.r ca Sofia să primească bullying la școală), dar nu ea, cât eu. M-am dus să-mi iau copila prin decembrie, cred că termina școala, și o așteptam în fața școlii. Eram îmbrăcată într-o blană roz, că mie îmi plac blănurile. Am primit mesaje pe Instagram: „Data viitoare când vii la școală îmbrăcată în roz, o să te bat pe umăr sau o să te iau de păr, că-ți faci copilul de rușine’. Și i-am spus: „De ce-mi scrii de pe un Instagram fals? De ce nu m suni pe numărul tău?’. Era o doamnă, mi-a dat mai multe detalii. N-am înțeles hate-ul ăsta’, a povestit ea în cadrul aceluiași podcast.


Ce relație are Bianca Drăgușanu cu fiica ei

Bianca Drăgușanu susține că Sofia îi este cea mai bună prietenă. Ea a fost convinsă, dinainte să rămână însărcinată, că va avea o fetiță și că vor avea o legătură foarte strânsă.


„Suntem cele mai bune prietene. Eu, dinainte s-o am pe Sofia, am știut că va fi fetiță și va fi cea mai bună prietenă a mea. I-am spui lui a vremea aia (n.r Victor Slav): „I dont care what you think. This is my baby’. Eram însărcinată în două săptămâni‘, a spus ea, vizibil emoționată.

Sursa foto: Instagram