Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au mers împreună la Biserică după ce s-au despărțit. Imaginile care i-au dat de gol

.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au mers împreună la Biserică după ce s-au despărțit?! Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor, după ultimele imagini postate de către Bianca Drăgușanu și fostul ei iubit, Gabi Bădălău. Iată ce a apărut pe conturile lor de socializare la doar câteva zile după ce s-au despărțit!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!


Știm cu toții faptul că relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău este cu numeroase suișuri și coborâșuri. Timp de trei ani de zile, cât au format oficial un cuplu, fiindcă în prezent situația este incertă, cei doi s-au despărțit de multe ori, însă tot de atâtea ori s-au și împăcat, astfel că nu este de mirare nici de data aceasta după pozele postate.

Citește și: Bianca Drăgușanu a petrecut Paștele cu Gabi Bădălău și familia acestuia. La începutul relației, ea nu a fost acceptată de părinții lui


Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit din nou! Cuplul și-a spus „adio' pentru a-11-a oară în trei ani de zile

Citește și: Florin Salam a fost internat într-un spital din Târgu-Jiu. Artistul trebuia să cânte la o nuntă, dar nu a mai ajuns: „Nu s-a prezentat pentru că are probleme grave de sănătate, cardiace'

Citește și: Ana Baniciu a postat prima imagine cu chipul fiului ei: „Nu există ceva mai frumos…’ / Cum arată bebelușul artistei

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au mers împreună la Biserică după ce s-au despărțit?!


Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost destul de discreți cu postările pe rețelele de socializare după ce s-au despărțit. Nu au postat lucruri legate de viața personale, ci doar ea despre afacerile pe care le are sau story-uri din mașină. Lucrurile s-au schimbat însă astăzi, când Bianca Drăgușanu a filmat curtea unei Bisericii, iar la scurt timp Gabi Bădălău a postat o poză, tot de la o Biserică, cu părintele Teologu, fanii au intrat la bănuieli.


Nu știm cu exactitate dacă au fost împreună, însă coincidența este mult prea mare, mai ales că în ambele poze regăsim plantele verzi din curtea Bisericii filmată de Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu se urmăresc pe rețelele de socializare

Mulți fani consideră că au fost împreună la Biserică, poate pentru a vedea de ce nu le merge relația și a face un pas în acest sens, asta după ce pozele au venit în aproximativ același interval de timp, dar și din locații care au multe puncte comune.


Cu toate acestea, cei doi tot nu se urmăresc pe rețelele de socializare, iar acest lucru îl poate vedea oricine, fiindcă au foarte puțini oameni în lista de urmăritori. Totodată, nici pozele cu ei nu au reapărut pe conturile lor online, semn că fie nu s-au împăcat, fie încă nu vor să dezvăluie acest lucru, mai ales că este a 11-a despărțire.


Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, s-au despărțit după o vacanță romantică în doi

Încă de la început, povestea lor de dragoste a fost intensă pusă la încercare, mai ales prin prisma scandalurilor cu Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău. Împreună însă au reușit să treacă peste toate, ba chiar în ultimele luni și-au dus relația la un alt nivel și au mers alături de copiii lor din mariajele anterioare într-o vacanță pe cinste, unde micuții s-au distrat copios, iar ei s-au comportat ca o adevărată familie.


Mai apoi, a urmat o vacanță în doi, foarte romantică, de unde au postat numeroase poze. Chiar atunci când le-au demonstrat tuturor că iubirea dintre ei a învins și totul merge foarte bine, s-a produs o nouă ruptură. Ajunși pe meleagurile românești, s-au scos de la follow și au șters toate pozele cu ei, relația lor fiind sub semnul întrebării acum, mai ales după pozele de la Biserică.

Sursă foto: Instagram