Bianca Drăgușanu îl acuză, la rândul ei, pe Gabi Bădălău, de infidelitate: "A încercat cu o cunoștință de-a mea, să o cumpere oferindu-i o pereche de adidași și 2.000 euro băgați în ei" / Susține că el încă îi trimite mesaje, deși se află în vacanță cu noua iubită

 Calin Maria Bianca
.

Bianca Drăgușanu susține că Gabi Bădălău încă îi trimite mesaje, deși este în vacanță, în Grecia, cu noua iubită. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău țin primele pagini ale ziarelor în prezent, după despărțirea tumultuoasă de data aceasta. Nu este prima dată când își spun adio, însă nu s-a ajuns niciodată să își arunce astfel de cuvinte grele și acuzații. Iată ce susține blondina că face afaceristul în timp ce este în vacanță cu noua iubită!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

La scurt timp după ce au confirmat despărțirea, el a acuzat-o de infidelitate, iar ea a fost reținută pentru o vreme. Totuși, după apariția lui la Petrecerea VIVA! cu o altă femeie, Bianca Drăgușanu a răbufnit, iar la rândul lui și Gabi Bădălău a făcut numeroase declarații neașteptate despre povestea de dragoste pe care au trăit-o împreună vreme de mai bine de trei ani de zile.

bianca-dragusanu-declaratii-fara-perdea-despre-nunta-cu-gabi-badalau-zeu-imi-doresc-unde-va-avea-loc_5_size24-2bianca-dragusanu-declaratii-fara-perdea-despre-nunta-cu-gabi-badalau-zeu-imi-doresc-unde-va-avea-loc_5_size24-2

Citește și: Gabi Bădălău neagă că a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu: „Nu consider înșelat o aventură de o oră. Pentru mine, ea era o femeie completă din toate punctele de vedere și am iubit-o foarte mult”

Citește și: Gabi Bădălău dezvăluie că Bianca Drăgușanu a recunoscut că l-a înșelat: „Probabil că îi e rușine. Știu milimetric tot ce a făcut, sufăr, sunt trei ani jumătate, e o trădare”

Citește și: Bianca Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că părinții lui au răsuflat ușurați după despărțirea lor: „El nu voia să o cunosc pe mama lui, pentru că probabil dacă mă cunoștea mai devreme, noi intram într-o alianță, iar el era cel care…”

Citește și: Cum au reacționat părinții lui Gabi Bădălău când au aflat că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu: „Eu îi ascult tot timpul, dar deciziile le iau eu. Mama chiar îmi spunea că se ruga…”

Bianca Drăgușanu susține că Gabi Bădălău încă îi trimite mesaje, deși este în vacanță, în Grecia, cu noua iubită

În timp ce Gabi Bădălău a făcut o serie de declarații neașteptate despre relația cu Bianca Drăgușanu, explicând că nu mai există cale de împăcare, după așa zis episodul de infidelitate despre care spune, însă se pare că acțiunile lui sunt cu totul și cu totul altele. Mai precis, conform ultimelor mărturisiri făcute de vedetă, afaceristul continuă să îi scrie și să îi trimită mesaje, chiar dacă este în compania iubitei sale, în vacanța din Grecia.

'Mi-a spus încontinuu, mi-a transmis. El îmi transmite încontinuu, chiar și din vacanță cu fata asta, el îmi transmite vocale. Îmi spune cât suferă, cât îl doare, cât l-am rănit.„, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu exclude șansa de a se mai împăca cu Gabi Bădălău

Gabi Bădălău a recunoscut recent că suferă după despărțirea de Bianca Drăgușanu, asta fiindcă pentru el a fost femeia perfectă și nu s-a gândit niciodată să o înlocuiască, ba chiar avea mari planuri de viitor cu ea. Cu toate acestea, a spus clar că nu mai există cale de împăcare între ei, așa cum susține și frumoasa blondină în ultimele ei declarații.

Îți spun cu inima că nu, nu există nicio șansă (n.r. să îl ierte)',, a mai continuat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu îl acuză, la rândul ei, pe Gabi Bădălău de infidelitate

În timp ce Gabi Bădălău i-a adus numeroase acuzații, cea mai dură fiind presupusa infidelitate cu medicul Auday Al-Ahmad,și Bianca Drăgușanu aruncă aceeași monedă. Vedeta susține că afaceristul nu i-a fost alături în cele mai grele momente, ba chiar că atunci încerca să se dea la prietenele ei. Mai mult, blondina a oferit și informații despre cum ar fi încercat Gabi Bădălău să „cumpere„ o cunoștință de a ei, „cu ea de mână„.

'După trei ani de relație a încercat cu o cunoștință de-a mea și a încercat să o cumpere oferindu-i o pereche de adidași și 2.000 euro băgați în ei. Au încercat o relație de trei luni de zile, sau chiar patru luni. Eu eram operată și aveam nevoie de sprijinul lui moral, că financiar nu s-a pus problema, sunt o femeie independetă. El în aceștia trei ani jumătate, patru ani, a încercat câteva relații, cu mine de mână chiar', a mai declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Sursă foto: facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton