Bianca Drăgușanu, întâlnire de gradul zero cu Gabi Bădălău și Alex Bodi. Ce s-a întâmplat când au dat nas în nas la sala de sport

.

Bianca Drăgușanu face și face și este mereu în atenția tuturor! După marele scandal cu Gabi Bădălău, știm cu toții că au decis să își mai dea o șansă, însă cu toate astea, întâmplarea a făcut să se afle în același loc și cu iubitul ei, dar și cu Alex Bodi, cel care i-a fost soț în trecut. Știm că au mai avut loc întâlniri amicale între ei, chiar atunci când ea era despărțită de afacerist, însă iată cum au fost surprinși de paparazzi Cancan de data aceasta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Când vine vorba despre trecutul ei, știm cu toții faptul că Bianca Drăgușanu are unul destul de tumultuos, mai ales pe plan amoros. Totuși, de mai bine de trei ani și-a găsit fericirea în brațele lui Gabi Bădălău, chiar dacă relația lor este una intens încercată și marcată de numeroase împăcări și despărțiri. Ultimele imagini surprinse de Cancan lasă loc de interpretări în rândul fanilor.

Alex-Bodi-Biancai-Dragusanu-Gabi-BadalauAlex-Bodi-Biancai-Dragusanu-Gabi-Badalau

Citește și: Gabi Bădălău dezvăluie cât de costisitoare e relația cu Bianca Drăgușanu: „Sunt generos cu femeile din viața mea. Încerc să o surprind…' / Cum o răsfață și ce cadouri îi oferă

Citește și: Cum își câștiga Bianca Drăgușanu banii la început de drum: „Vindeam covrigi, îmi cumpăram haine de la second hand, le modificam la croitorese și le vindeam triplu față de cât le-am cumpărat. Eram o bișnițară…” / Ce venituri lunare are acum, la 42 de ani

Citește și: Ștefania Dolhan Federica, o tânără de 17 ani din Piatra Neamț, este Miss Elite Hub Awards 2024: 'Mama m-a crescut cum a putut ea mai bine, cu sacrificii, dar a reușit să aducă un copil pe drumul bun și să îi dea ce e mai bun, este totul pentru mine'/ EXCLUSIV

Citește și: Noi imagini din apartamentul în care locuiesc Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru. De ce s-au mutat din vechea locuință: „Ne-am dorit ca fiicele noastre să poată să iasă și să se bucure de spațiu deschis. Ne-a plăcut ideea de…'

Bianca Drăgușanu, întâlnire de gradul zero cu Gabi Bădălău și Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a atras atenția tuturor recent, când a ajuns la sala de sport cu bolidul ei lux, însă chiar în același loc se afla și Alex Bodi, dar și iubitul ei, Gabi Bădălău. Îmbrăcată sexy, gata să atragă toată privirile, frumoasa blondină s-a dat jos din bolidul ei de lux, imediat după ce fostul ei soț și actualul iubit au coborât din mașinile lor scumpe.

Știm din postările lor, că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău merg de cele mai multe ori împreună la sala de sport, unde amândoi își lucrează corpul intens, însă ceea ce a surpins pe toată lumea este că Alex Bodi nu a mai fost văzut în această zonă de prea multe ori.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au venit cu mașini separate

Ei bine, a fost fără doar și poate o întâlnire de gradul zero, mai ales când vine vorba despre cei doi foști soți, însă ceea ce i-a făcut pe mulți să își pună semne de întrebare este de ce au venit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău cu mașini separate.

Bianca Drăgușanu a decis după ultima împăcare cu afaceristul să fie discretă când vine vorba despre statutul său amoros, astfel că nu știm dacă programul încărcat i-a făcut să vină cu mașini separate, sau dacă au din nou parte de momente tensionate în povestea lor de dragoste.

Alex Bodi a venit cu o mașină de 600.000 de euro

Așa cum era de așteptat, fostul Emei Uta s-a prezentat la sala de sport într-o mașină pe măsură. Nu doar Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt mari pasionați de mașini, ci și Alex Bodi, mai ales că discutăm despre un Lamborghini Aventador Ultimate, al cărui preț este de aproximativ 600.000 €. Din imaginile de la Cancan, se vede clar că este fericit și cu zâmbetul pe buze, chiar dacă pe plan amoros nu o duce foarte bine din ultimele lui declarații. S-a întâlnit cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, nu au avut tangențe, însă el a zâmbit larg atunci când și-a văzut amicii.

Reamintim că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ieșit de mai multe ori la restaurant în perioada în care ea era despărțită de Gabi Bădălău, iar el de Ema Uta. Mulți au crezut că este vorba despre o împăcare între cei doi foști soți, însă, de fapt, ei au clarificat lucrurile și au spus clar că au o relație de prietenie în prezent, în ciuda trecutului tumultuos.

„Eu și Alex suntem foarte buni prieteni. Am reluat relația de prietenie după doi ani, timp în care nu am mai vorbit deloc. Însă a venit natural, nu avem sentimente unul pentru celălalt, am putut sta la masă ca doi buni prieteni și nimic mai mult. Nu vrem nimic unul de la altul, ieșim, mâncăm, dar asta e cam tot.

El a fost sprijin moral pentru mine în perioada asta, mergem la aceeași sală de sport, dar avem o relație civilizată de amiciție’, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Actualitate.net.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton